3 günde 3 kilo diyeti günlüğüm (Katılmak isteyenleri bekliyorum)

Ben dün yazamadım ama bozmadım.Bugün 7.günüm olması lazım.Sabah 2 haşlanmış yumurta,1 dilim kepekli tost ekmeği,5 tane yeşil zeytin,1 kupa yeşil çay.

Bu sabah ise yarım portakal ve kivi yedim kahvaltı niyetine. Pazartesi-Salı-Çarşamba çok acele çıkıyorum evden öyle kahvaltı yapamıyorum.
Öğlen yemeğinde, yarım kase mercimek çorbası, 1 tavuk butu, yoğurt yedim.
Sabah tartıldım,58.6 çıktım. Dikkat ediyorum ama ödem var sanırım onun için bir şeyler yapmam lazım

Bu sabah ise yarım portakal ve kivi yedim kahvaltı niyetine. Pazartesi-Salı-Çarşamba çok acele çıkıyorum evden öyle kahvaltı yapamıyorum.
Öğlen yemeğinde, yarım kase mercimek çorbası, 1 tavuk butu, yoğurt yedim.
Sabah tartıldım,58.6 çıktım. Dikkat ediyorum ama ödem var sanırım onun için bir şeyler yapmam lazım

Ödem için yeşil çay ve 2 lt su öneririm.Bende onlar ödem attırıyor ya da ananas kabuğu kaynatabilirsiniz.

Ara öğün olarak şu videodaki 2 wasa üstüne 1 tk fıstık ezmesi 1 yerli muz.Video arkadasımın videosu buraya da koyayım belki yararlanmak isteyen olur.

Merhaba, dün sabah harika başlamıştım ama akşamında korkunç şeyler yaptım 😱 Pizza yedim + baklava yedim.
Bu sabah ise 57.9 çıktım. Bunlardan sonra daha çok çıkmam gerekiyordu bir gariplik var 😅 Bugün ciddi şekilde başladım ama.

Çok az su içtiğimi farkettim onu arttırmaya çalışacağım, kilo verememe sebebim olabilir.
Sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 1 tam buğday ekmek ve 4 zeytin yedim.
Ara öğünde latte içtim.
Birazdan yine ara öğün yapıcam, activianın probiyotik shotlarından içeceğim.
Akşamı da yiyince yazarım :)

Merhaba, dün sabah harika başlamıştım ama akşamında korkunç şeyler yaptım 😱 Pizza yedim + baklava yedim.
Bu sabah ise 57.9 çıktım. Bunlardan sonra daha çok çıkmam gerekiyordu bir gariplik var 😅 Bugün ciddi şekilde başladım ama.

Ben de 1 porsiyon iskender yedim🤢 Bugün kaldığım yerden devam.1.haftamı tam dolduramadım ama 6 gün iyi 1 gün kötü oldu.Sabah 2 yumurta,5 zeytin,kibrit kutusu kadar süzme peynir,2 tane salatalık yedim

Ara öğün olarak 1 çay bardağı beyaz leblebi ve yeşil çay
Akşam yemeği olarak 1 tabak patates yemeği,1 kase yoğurt,salata

Merhaba dün akşam yayla çorbası içtim ve ton balıklı salata yedim.
Bu sabahta bir dilim tam buğday ekmeğinden tost, 3 çeri domates, bir dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta yedim.
Birazdan da ara öğün olarak activia sade yoğurt yiyeceğim

Sabah kahvaltısında 2 yemek kasıgı yulaf 1 su bardağı sütten yulaf lapası üstüne 5 tane yer fıstığı,1 tane yerli muz,1 yemek kasıgı gronola

Dün ve bugün hiç yazmamışım,dün ara öğün 1 çay bardağı leblebi,1 yemek kaşığı fındık ezmesi,1 kupa filtre kahve
Akşam ızgara tavuklu salata

Bu sabah kahvaltı;2 yumurtadan sebzeli omlet,5 tane siyah 5 tane yeşil zeytin,1 dilim kepekli tost ekmeği,yeşil çay

Ara:2 dilim wasa üstüne 1 yemek kasığı fıstık ezmesi,1 yerli muz

Akşam:1 tabak nohut yemeği,1 kase yoğurt

Günaydın,sabah 2 yumurta ve maydonozdan omlet.1 dilim kepek ekmeği.5 zeytin.Yanında salatalık domates yeşil çay

Evde olduğum için geç kahvaltı yapıp geç akşam yemeği yiyorum.Sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta,30 gr peynir,5 zeytin,yeşillik,yeşil çay,salatalık domates

Ara öğün kefir ve muz

Back
X