- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
Böyle günlere daha çok gebesiniz anlaşılan. 3 ayda böyleyse gerisini düşünemiyorum.Eşim e söyledim otur oturduğun yerde diyor azarlıyo o işten erken gelirse gidecekmisiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle günlere daha çok gebesiniz anlaşılan. 3 ayda böyleyse gerisini düşünemiyorum.Eşim e söyledim otur oturduğun yerde diyor azarlıyo o işten erken gelirse gidecekmisiz
Bugün büyük ihtimal donmeyeceklermis. Birden kalmislar yanında esyasi bile yokmus ve önceki konularini okuyun.Akşam gidecekmişsiniz zaten ..Neden bu kadar sıkılıyorsunuz?
Ne var eşinizin ailesinde kalsanız.
Baktınız bugün de eve gidemiyorsunuz yarın sabahtan eşiniz ise giderken sizde evinize çıkın.
Is diye baska bir yere gidiyor olmasin?Eşim e söyledim otur oturduğun yerde diyor azarlıyo o işten erken gelirse gidecekmisiz
Konu sahibi düşünüp hemen bebek yapmış.3 ayda böyleyse 3 sene sonrasını dusunenıyorum
Yuh ya bu gerçek olmamalı. Bir saka olmalıeski konuyu da okudum. gerdek sabahı evinizi basıp hizmet beklemişler. niy eevlendiniz ki siz bu adamla? hayır bi yanlış yapıp evlendiniz madem neden hemen hamile kaldınız. of valla biz bıktık ama siz bıkmadınız şu yanlışlardan. artık okul okumamış insanlar bile 3 ayda üremiyor.
düğün sabahı kayınvalidem ve akrabaları görümcem falan ev görmeye geldiler eşşekten düşmüşe döndüm .yataktan kalktim onlara hizmet ettim
Yuh ya bu gerçek olmamalı. Bir saka olmalı![]()
yooo gayet gerçek. kanlı çarşafı filan da görmüşler hatta.
ibretlik resmen.Eski konuya bakınca hatırladım. Konusu aklımda evlenmek için mecburen okulu bıraktım demesiyle kalmıştı
Intihar etmeye gidiyorum benyooo gayet gerçek. kanlı çarşafı filan da görmüşler hatta.