• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide sorunu ben mi cok abartip kafam da kuruyorum?

Kız gülme krizine girdim bu neeee. Hiç duymamıştım hayatımda duyduğum en komik ve en doğru ve en trajik şey olabilir.
Konunun özeti değil mi ama boleyn , gencecik kadın daha ne yapacaktı elinden geleni yapmış yine de yaranamamış kimsede memnun olmamış.

Hala daha kaşıkta kaşık sanki kv nin suratına atmış, en fazla masaya atmıştır, kvnin kendini geçtim sesine bile on dakka tahammül edemeyenler yarı yaşımdaki kadının yaptıklarını küçümsüyor şaka gibi.

Arkadaşlar siz tek başınıza yaşayın aile büyüğü anne baba saymayın biz sizler gibi değiliz demek ki benim için kaynana kayınvalide kıymetlidir çünkü eşime saygım var ve üzülmesini asla istemem ailesiyle ne kadar mutlu olursa bende o kadar mutlu olurum, onun içinde aynısı geçerli. Biz ailelerimize kinlenemiyoruz henüz çocuğum yok nasıl bi duygu bilemem ama evlat da kıymetlidir evlendik diye onların evladı olduğumuz gerçeği değişmiyor görevler bitmiyor
Sen toysun daha 30 bile değilsin. Ama merak etme ablacım. Bu dediklerinin aslında öyle olmadığını anlayacaksın.

35 barajını bi aş, bi 15 senelik evliliğin olsun. O zaman farklı düşüneceksin. Ben de senin gibiydim ama maalesef kazin ayağı öyle değilmiş.

Benim kendi annem rektum kanseri, bağırsağı dışarıda, kolostomisi, ameliyatı derisinin yarası , üstüne genetik hastalıkla doğmuş özel bakım isteyen çocuğum, daha da bitmemiş kendi lohusa depresyonum, o da az geldi bipolar görümcemin yoksullugu doktoru kontrolu yetmiyor da bi insülin iğnesi için kendi çocuklarını es geçip bana nazlanan kayınvalide derdi çekeceğim.

Senin henüz gerçek bir derdin yoktur. Naz niyaz çekebilirsin amenna. Ama gerçek vir dertle uğraşırken öyle olmuyor ama.

Tecrübeden almak istersen buyur al. Ama yok anlamam dersen, hayat sana yaşatarak öğretecek.

Konu sizce ailemin gelişmiş olması mı 😂ailemi öven cümleler annem bu kadar kazanıyor babam şu kadar saygın bir insan şeklinde değil fark ettiyseniz. Bahsettiğim şey aile ilişkisi, annemin hastaligina gelince yasamayan bilemez ama umarim allah sizi ve ailenizi bunun gibi dertlerle sinadiginda grip olan kaynanizin mizmizlanmasini o güzel pürüpak kalbiniz ile sarip sarmalarsiniz. Aile örneği vermemin sebebi annem bu haldeyken bile gerçekten annem olduğu için benimle ilgilenirken, gerçekten anne diye sahiplenmemiz istenilen kaynanalrin anne gibi davranmamasi . Ne diye size açıklama gereği yapiyorum onu da hiç bilmiyorum ama kadının en büyük düşmanı yine kadındır soyleminin canlı delil ve ispatısınız. Ayrıca çocuğumu ne kendi aileme ne de eşimin ailesine güvenip doğururum sizin yozlaşmıs düşünceleriniz yüzünden güzelim ülkem de hala hala ataerkil ve kabile halinde yaşama hali söz konusu. Emin olun çocuğumu da bana baksın diye doğuracak, gelin damadı bizimle ilgilenmek.zorunda ailenin geregi bu diye dusenen sizin gibi annelerden değilim. Din konusuna gelince de kimse dört dörtlük değil sadece yapilan "aile olmak bu kaynana bakacaksın ",dusuncesinin dinde bile olmadığını söyledim çünkü herkes anne babasından meshul. Konunun da bir iğne yapmak olmadığıni, bana hesap sorar gibi başımda dikilip ne unuttun demesine sinirlendigimi anlayamamssin bana önerdiğin tavsiyeleri kendi hayatında uygulamanı tavsiye ederim. Ayrica dusuk yaptığım gelmemesini eşime neden soyleyip esime kaynanami yonettireyim . Benim kaynanamin akli yok mu esimin demesiyle bir seyi yapmasiyle yapacaksa yapmasin. Eşim zaten ailesiyle uzak aile.iliskileri yok soylemek istediğim.aile ilişkimi.ovmemin sebebi de.bu. Oğluyla 2 günde bazen üç günde bir konuşurken benim hergun aramami beklemesi sorun. Kendi çocuklarında cok beni sahiplenmesi ve sanki ben herseyi yapmaya zorunluymusum gibi davranması sorun . Ben elimden geleni yaptım, ben goturmeseydim.ne cocuklari gotururdu ne.se annelerini.goturmeye.ikna ederlerdi. Gören de duyan da ayni kisi. Bu arada kaynanamin cahilligi dedigim.konu da okumak.etmek icin değil herseyi ben bilmem.deyip hc bir şeyi öğrenmeye istekli.olmadan ot gibi yaşaması. Kız meslek ayakkabicilik mezunu 43 yasjna.kadar calisip emekli olmus biri cahillik alisveris yaparken bile.sen iyisini bilirsin oglum.diyerek tum.sorumluluklardan siyrilmasi . Belki.sen ablam yasinds vrya annem yaşında olabilirsin mesajın da belki dikkate alacağım şeyler olabilir ama etrafa bakarken bu kadar at gözlüğüyle bakma olur mu

Yorumlariniz için sizi alnınızdan öpüyorum

Bakın hala görevmis gibi görüyorsunuz yaptıklarınızı
Ben sizi anlayamadım galiba burada size laf anlatmaya çalışarak da çok büyük hata ettim çünkü siz bi fikir istemiyorsunuz tek istediğiniz sizi alkışlamaları çok iyi yapmışsınız demeleri. Açtığınız konu başlığını tekrar okuyun abartmış olabileceğinizi düşünmüş fikir almak istemişsiniz ama her sizle aynı fikirde olmayan kullanıcılara saldırıyorsunuz sizi destekleyenlerin alnından falan öpüyorsunuz. Karakter olarak böyle biriyseniz zaten kayınvalidenizle anlaşmanız mümkün değil bugüne kadar anlaşmış olmanıza şaşarım. Size hayatta bu sabit fikirlerinizle başarılar dilerim.

Öncelikle 1.5 yıldır evliyim eşimle severek 15 yaşından 25 yaşına kadar beraber büyüyerek evlendik. Eşim benden dört yaş büyük. Ben iyi bir aileden geliyorum kendimi övmek için söylemiyorum ama babam da annem de uzun süredir iyi yerlerde memurlar. Ve ellerinden her iş gelir 53 yasindalar. 3 kız kardeşiz ve hepimiz evliyiz aramız çok iyi aile ilişkilerimiz çok kuvvetli anlatacağım şeyler için bunları yazma gereği duydum uzattiysam kusura bakmayın 🙂
Normal de Eşim de bende calisiyorduk ben daha önce bir düşük yaptım 6 ay bekledikten sonra tekrar çocuk istediğim için doktor kontrolü altında gebe kalmaya çalışıyorum tiroid ve bazı hormonlarimdan dolayı sürekli ilaç ve iğne tedavisi görüyorum bu süreçte yipranacagim içim eşim çalışmamı istemedi maddi anlamda sorunumuz olmadığı için. Yaklaşık 4 aydır evdeyim kayinvalidem 65 yaşında kayinbabam 63 . Kayinvalidem her gün onu aramamı bekliyor özellikle evde olduğum süreçten itibaren bir gün aramayın ertesi gün arasam dün neden aramadın diye soruyor kayinbabam her onlara gittiğimiz de bugün burda kalın diyor( onlar merkezde biz ilçede yaşıyoruz ama arası 25 dk falan sürüyor) eve gidip ugrasmayin kaliverin diyor. 1 2 kez kaldık çok ısrar üzerine gelelim benim en çok canımı sıkan şeye Kayinvalidem tam.bir çocuk gibi sürekli her aradığım da hastayım hastayım dediği için bıktım ve ona böyle komple bir hastane randevusu aldım ve bizzat kendim götürdüm. Eşim o saatler içerisinde çalışıyordu ve yani izinden geldiği için tekrar izin almasını istemedigim için ben hallederim.dedim bir de gideceğimiz hastanede annem çalışıyordu çoğu kişiyi doktoru tanıdığım için hızlıca halledeim diye. Hastanede tüm kontrolleri yaptırdık ve sonuçları aldığım da şekerinin çok yüksek olduğunu ve acile getirin dusursunelr sonra insüline başlayalim bir ay boyunca da aç tok seklinde kani ölçün dedi benim ailem de şeker hastası çok.oldugu için ben nasıl kullanılacağına dair bilgiliydim dusuruldu falan sekeri sonra eve gittik kaynanamla kayinbabama anlattm nasıl olacak ne yapılacak diye ve ben gerçekten kötü niyetli.bir insan olmadıgm için bir gün de onlarda kaldım tek tek gösterdim hepsini saat saat akşam oldu kayinbabam diyor ki biz bunu yapamayız siz bi hafta kalin burda kayinbabamin dükkanı var oturdukları yerle 3 dk.mesafede iki.saatte bi gelip onu mu olcecekms yni kendi üstünden kaynanami bana atmaya çalışıyor bana gerek.kalmadn zaten eşim bizim.kendi evimiz var baba dedi ve.kendi evimize döndük fakat her gün her iki saate bi beni arayıp bu nasıl.olacakti bu neydi diye arayi9 durdular ve kaynanam da çocuk gibi 20 gün oldu kendine bir tane bile iğne yapamadi neymiş.korkuyorms hamile.kalmaya çalıştığımız süreçte beni o.kadar yordular ki hafta da bir gittim yanlarına ilaçları falan kontrol ettim.yine hastalık diye içim el vermiyor ama.her gittimde kaynanamin bu düşmüyor ben hastayım ben öyleyim suram ağrıyor buram.agriyor midem bulanıyor laflarından bana gına geldi. Son bir haftadır kaynanam eşime demiş ki merkeze gelin tasinin ev kiranizi ben vereyim ve ben bunun üzerine eşimle tartistim ve neden bu hastalık muhabbeti çıktıktan sonra bunu söyledi diyerek konuştum eşim iki kardeş ama abisi hayirsizn teki ailesine ondan başka bakacak kimse olmadığıni o yüzden böyle söylediğini söylüyor annesinin ben de elden ayaktan düşseler ve gerçekten bakıma muhtaç olsalar sen söylemeden ben söylerdim böyle bir şeyi ama asla yakın oturmayı kabul etmedigimi söyledim o da çok ustelemeden benim kararıma saygı gösterdi. Asıl olaya geliyorum çok uzattım kusura bakmayın dolmusum😅 3 gün önce hep beraber köye gittik sabah kalkildi ben kahvaltı hazırladım kv hiç bir seu yapmadı eşim geceden gelmişti yatıyordu kaldırdım kahvaltı yapıldı topladım ettim sonra evi toparladm uzun süredir gelinmedgi için sonra öğlen yemeği sonra mantar toplamaya gittik sonra geldik akşam yemeği hazırlıyorum eşimi.markete gönderdim salatalık malzeme alsın diye neyse tam sofraya oturacağız kv bana sen neyi unuttn dedi neyi dedim iğneyi vurmadin dedi artık dolmusjm.dolmusum sinirlendim elimde kasigim vardı fırlattım masaya burds dedim kaç tane insan var ya karşında kocan yanında iki oğlun ben mi unuttum dedim ben bunu dedikten sonra hepsi ayaklandı ben oturdum yemeğimi yedim akşam oldu yola çıktık şekerini ölçütuler biraz yüksek çıktı diye sinirlendim kırıldım ben ondan yükseldi falan diye araba da bana laf sokuyor, kendi ailemden sonra böyle bunların hiç bir bok bilmemizlikleri bir şeyi on kere tekrarlamak zorunda olmak.beni.o.kadar yoruyorki ksyinbabamn israrlari, aile.icinde baglarinin olmamalari sevgilerinin olmamasi bana o kadar garip.geliyor ki cahiller ya cidden cahiller benim babannem dedem onlardan dahs buyuk ama cidden cok.com iyiler hic bir seui kendi baslarina yapamiyorlae her seu icin esimi ariyorlar ve esimi cok yoruyolar herseylerine o koşturuyor. Esim cok iyi biri bir kere bile beni kirmaz beni ezdirmez bana ters bir laf edecek olsalar direk benden uana olur sozumden cikmaz ama ailesi ogullarina bagimlilar kendilerini gelistirmek icin hic bir seu yapmıyorlar. Bir insan bankaya neden tek.gidemesin veya alisverise .geldiğimizdn beri hiç konuşmadk aramakta canım istemiyor eşim mesafe koysa da yine anlamıyor bunlar ben de ne yapacağımı bilemiyorum
Mesafe koyun o zaman aranıza. Eşinizib müsait zamanda kendi annesini hastaneye göturmesi gerekirdi bence. Siz muhattap olduğunuz için sizi muhattap almışlar bu konuda. Ayrıca o kadar yaşlı da değiller bence
Ama sizden çok fazla şey istemiş gibş durmuyorlar açıkçası. Benim kv 47 yaşında daha berbat şeyleri var yani anlat anlat bitmez

Ben sizi anlayamadım galiba burada size laf anlatmaya çalışarak da çok büyük hata ettim çünkü siz bi fikir istemiyorsunuz tek istediğiniz sizi alkışlamaları çok iyi yapmışsınız demeleri. Açtığınız konu başlığını tekrar okuyun abartmış olabileceğinizi düşünmüş fikir almak istemişsiniz ama her sizle aynı fikirde olmayan kullanıcılara saldırıyorsunuz sizi destekleyenlerin alnından falan öpüyorsunuz. Karakter olarak böyle biriyseniz zaten kayınvalidenizle anlaşmanız mümkün değil bugüne kadar anlaşmış olmanıza şaşarım. Size hayatta bu sabit fikirlerinizle başarılar dilerim.
Yorumlariniz da yapıcı bir eleştiri vardı da ben mi.kacirdim , son cümlem hala aramadım ne yapmalıyım düzgünce okuyunca ara söyle söyle diyenlere sanırım.oyle yapacağım diye bir cevabim var bir göz gezdirin derim. Kayinvaliden ile sana mutluluklar.

Konunun özeti değil mi ama boleyn , gencecik kadın daha ne yapacaktı elinden geleni yapmış yine de yaranamamış kimsede memnun olmamış.

Hala daha kaşıkta kaşık sanki kv nin suratına atmış, en fazla masaya atmıştır, kvnin kendini geçtim sesine bile on dakka tahammül edemeyenler yarı yaşımdaki kadının yaptıklarını küçümsüyor şaka gibi.
Yani toyluk daha kv yi hakli bulma çabası. Ben de ilk nişanlandım, ben iyi olursam onlar da iyi olur, ben onları seversem onlar da beni sever diyorum kendi kendime. Ama hayır öyle değil.

Sen iyi oldukça, sen feda ettikçe onlar anlamaz. Daha çok bekler. Bu hemen bütün iliskilerde böyledir ama kv kp söz konusuyda çok daha şiddetli bir kiymetbilmezlikle karsilasir insan.

Ve erkekler. Çok sikiştırılırsa sonunda "yapmasaydın" der. Erkekleri tanımamak, insan ilişkilerini bilmemekle alakalı. Ama öğrenecekler.

Ben de sendeb iyiliğin nereye gittiğini ögrendim. Aslında biliyordum da bu kadarı iyi ifade edildiginden haberim yoktu. Ben bunu kullanırım 😊

Sen toysun daha 30 bile değilsin. Ama merak etme ablacım. Bu dediklerinin aslında öyle olmadığını anlayacaksın.

35 barajını bi aş, bi 15 senelik evliliğin olsun. O zaman farklı düşüneceksin. Ben de senin gibiydim ama maalesef kazin ayağı öyle değilmiş.

Benim kendi annem rektum kanseri, bağırsağı dışarıda, kolostomisi, ameliyatı derisinin yarası , üstüne genetik hastalıkla doğmuş özel bakım isteyen çocuğum, daha da bitmemiş kendi lohusa depresyonum, o da az geldi bipolar görümcemin yoksullugu doktoru kontrolu yetmiyor da bi insülin iğnesi için kendi çocuklarını es geçip bana nazlanan kayınvalide derdi çekeceğim.

Senin henüz gerçek bir derdin yoktur. Naz niyaz çekebilirsin amenna. Ama gerçek vir dertle uğraşırken öyle olmuyor ama.

Tecrübeden almak istersen buyur al. Ama yok anlamam dersen, hayat sana yaşatarak öğretecek.
Kötü niyetlerinizi kendinize saklayın herkes bu kadar kötü değil 10 sene kimse rol yapamaz umarım hayat size bu fikirlerinizi değiştirecek kadar güzel insanlar çıkartır karşınıza, bu kadar umudunuzu kesmiş olmanız inanın çok üzücü. Geçmiş olsun hastayla uğraşmak gerçekten hem psikolojik hem fizyolojik olarak hiç kolay değil.

Mesafe koyun o zaman aranıza. Eşinizib müsait zamanda kendi annesini hastaneye göturmesi gerekirdi bence. Siz muhattap olduğunuz için sizi muhattap almışlar bu konuda. Ayrıca o kadar yaşlı da değiller bence
Ama sizden çok fazla şey istemiş gibş durmuyorlar açıkçası. Benim kv 47 yaşında daha berbat şeyleri var yani anlat anlat bitmez
Allah hepimize sabır versin herkesin derdi kendine büyük derler ya öyle hormon ilaçları kendi ailemin hastalık durumları derken herseyi kafaya takar oldum

Yani toyluk daha kv yi hakli bulma çabası. Ben de ilk nişanlandım, ben iyi olursam onlar da iyi olur, ben onları seversem onlar da beni sever diyorum kendi kendime. Ama hayır öyle değil.

Sen iyi oldukça, sen feda ettikçe onlar anlamaz. Daha çok bekler. Bu hemen bütün iliskilerde böyledir ama kv kp söz konusuyda çok daha şiddetli bir kiymetbilmezlikle karsilasir insan.

Ve erkekler. Çok sikiştırılırsa sonunda "yapmasaydın" der. Erkekleri tanımamak, insan ilişkilerini bilmemekle alakalı. Ama öğrenecekler.

Ben de sendeb iyiliğin nereye gittiğini ögrendim. Aslında biliyordum da bu kadarı iyi ifade edildiginden haberim yoktu. Ben bunu kullanırım 😊
İnanamıyorum gerçekten mi ya neden etrafınız bu kadar berbat insanlarla dolu?

Allah hepimize sabır versin herkesin derdi kendine büyük derler ya öyle hormon ilaçları kendi ailemin hastalık durumları derken herseyi kafaya takar oldum
Gerçekten bakın bu foruma kafam dağılsın diye giriyorum ama yardımcı olmaya çalışıyorum bilgim fikrim olan konulara. Herkesin bir derdi var inanın çoğu insan böyle şeyler daha kötü şeyler yaşıyo. Bazılarına dert bazılarına alışkanlık oluyo bunlar. Ama ömür geçiyor. Hayır demek çok önemli ben bunu anladım. Hayır başlı başına bir sınır. Hayır demekten çekinmeyin lütfen

Gerçekten bakın bu foruma kafam dağılsın diye giriyorum ama yardımcı olmaya çalışıyorum bilgim fikrim olan konulara. Herkesin bir derdi var inanın çoğu insan böyle şeyler daha kötü şeyler yaşıyo. Bazılarına dert bazılarına alışkanlık oluyo bunlar. Ama ömür geçiyor. Hayır demek çok önemli ben bunu anladım. Hayır başlı başına bir sınır. Hayır demekten çekinmeyin lütfen
Cidden iyi niyetinizi hissettim o yüzden yazmak istiyorum hayır diyebilen bir yapım yok içime.atar atar en son patlarım bunu nasıl asabilirim.ki

Cidden iyi niyetinizi hissettim o yüzden yazmak istiyorum hayır diyebilen bir yapım yok içime.atar atar en son patlarım bunu nasıl asabilirim.ki
Ben o an patlıyorum içinizde biriktirmeyin bence direk patlayın oldun Bitsin. Ha o an hayır diyemezsem 10 dk geçmesini bekliyorum ya sabır çeke çeke baktım değişen bişey yok patlatıyorum hayırı

Ilerde öğreneceksin. Çünkü o kötü insanlar her yerde. Sadece senin zamanin gelmemiş.
Ailemin iyi olması yeterli geri kalanı asla muhattap almam kendime. Ha Kayınvalidem kötü olsaydı da kendime dert etmezdim oğlunu seven gelini el üstünde tutar. Oğluna saygısı olan geline de saygı gösterir.

Yaşında alakalı kesinlinle 👍 yazılan her yorumu saldırı gibi görüyorsun üstelik kadının düşmanı kadın algısına nasıl kapıldın burda yapılan yorumlar kesinlikle seni doğru yönlendirmek için. Senden 4 yaş büyüğüm ne annen yaşındayım ne de o yaş grubunu anlayacak olgunluktayım. Bazı şeyleri insan sırf bana yakışmaz der ve kendi özsaygısını kaybetmemek için yapmaz. Burda anlatsam bi çoğunun şok olacağı kaynana saçmalıklarına maruz kalmış biri olarak söylüyorum sana bunları. Biz eş olarak fazla saygılıyız demek ki benim ailem eşime, eşimin ailesi bana dünyanın zorluklarını çıkardılar 3 sene nişanlı kaldık evlenemedik bile. Sonra ne oldu biliyor musun? Taş atana ekmek attık evin kızından daha kızlarıyım, babam eşimi abimden çok sever oğlum bu der, kimsenin kalbini kırmadık Allah da hep iyi imkanlar iyi insanlar çıkardı karşımıza. Ataerkil toplum fikrine gelirsek bizler senin sandığın gibi kabile halinde yaşamıyoruz henüz çocuğumda yok eğer bir gün anne olursam ve zorlanırsam annem ve kayınvalidem den tabi ki yardım isterim tabi ki tecrübelerine güvenirim. Sen bu düşünceyi yozlaşmış olarak görüp ülkeyi mahvetttiğimizi düşünüyorsan ne diyebilirim umarım hayatta tek başına herşeyin üstesinden gelirsin.
Bari kendiniz ile çelismeyin
Kayinvalidem doğum yaptım 6 aydır gelmedi diye bir başlıkta soyle bir yorumunuz var :
kaldım bi gidelim çocuğu tutalım işini halletsin ya da dinlensin diyen olmadı sadece yemeğe cagırırlar hepsi o bir kere geldiler gelmişken yürüyüşe çıkayım dedim noldu çocuğun sana ayak bağımı oldu dedi çok sinir olmuştum yüz göz ysptım gelmediler 6 aydırda cagrmıyorum biz gidiyoruz yemeğe ve torununu göstermeye. Yani ben mi abartıyorum beklentiye girdim bilmiyorum millettin anası kaynanasının sürekli gidip yardım ettiğini görünce. Şuan doğum iznindeyim eşim bakarlar diyor ama hiç o ışığı alamıyorum görümcem yardım eder daha ilgilidir ama onunda çok sabrı yok .

"Sakin sakin büyütün bebeğinizi işte dert mi arıyorsunuz başınıza? En sevdiğim kaynana tipidir rahatsız etmez karışmaz bunaltmaz. Çünkü iyiliğine bile birşey dese öyle tutma ver bana ben bakiyim gibi insan rahatsız oluyor ben istemem şahsen annemi bile istemem."

Ailemin iyi olması yeterli geri kalanı asla muhattap almam kendime. Ha Kayınvalidem kötü olsaydı da kendime dert etmezdim oğlunu seven gelini el üstünde tutar. Oğluna saygısı olan geline de saygı gösterir.

Ben ufak bi operasyon geçirdim eve gelene kadar annesine evde dünyanın işini yemeğini yaptırmış karım ayağa kalkamaz yapamaz diye

vlendik diye onların evladı olduğumuz gerçeği değişmiyor görevler bitmiyor

Ailenin iyi olması yeterli mi bilmiyorum ama. Sen hastaneden dönerken eşin neden annesine yemek ve temizlik yaptırıyor mesela? Yaşça büyük bir kadına neden yaptırıyor, daha doğrusu neden kendisi yapmıyor? Bedensel veya zihinsel engeli olmayan insan kendi yapar ya da yapması için ücreti mukabilinde birini tutar. Ama yaşını başını almış annesine yaptırmaz

Böyle mi iyi eş olunuyor? Ben hastaneden geleceğim diye eşim 65 yaşındaki annesine temizlik ve yemek yaptırınca mı iyi insan olunuyor? Siz aile büyüklerinizi böyle mi sayıp seviyorsunuz?

Evlenince görevlerimiz bitmiyor demişsiniz ama görevleri bitmeyen sanki daha çok kayınvalidenizmiş gibi görünüyor.

Bu kısmi cidden anlamadım.

Son düzenleme:

Rabbim annenize ve evladınıza kalıcı, hayırlı ve kolay şifalar versin inşallah.

Back
X