3 gündür kaynanamlardayım gitmek istiyorum😐

Intihar etmeye gidiyorum ben
bi de mesela o işi yaptın. baktın çarşaf vs kan oldu. çıkar at sepete temiz çarşaf ser. naptın sabaha kadar yatakta mı beklettin pis çarşafı? ya da kaynanalar gelince kirliden mi çıkardın?
hani bazı olaylar var benim kafamdaki olağan hayat akışına uymuyor. diyelim ki bu iş başıma geldi. düğün sabahı evime geldiler. diyelim ki kocam da basiretsiz bir bamya ve onları eve alıp çarşaf görme isteklerini kabul ediyor. ya kendimi yatak odasına kilitlerim ya da alır çantamı o evden çıkarım. hatta sinirimi alamazsam alırım o çarşafı banyoda bir güzel yakarım. nasıl bi sinmişlik bu, hem evine kabul ediyosun hem de çarşafı gösteriyosun.
ay doldum.

ibretlik resmen.
bir de evlenene kadar anlamadım böyle olduğunu diyor. biri de çıkıp demiyor ki yoo ben biliyordum da işte bir umut evlendim diye. ne hikmetse bu adamlar hep profesyonel oyuncu, profesyonel yalancı. hep düğün gününe kadar kendilerini mükemmel gizliyolar. ama düğün sabahı anası evlerine çarşaf görmeye gelmiş olmalarına rağmen bu adamlara güvenip çocuk yapabiliyor bizim kadınlar. ne diyelim.

Evlenene kadar aslında herkes her şeyi görüyor da görmezden geliyor genelde. Soru sahibinin kullanıcı adında bile muhtemelen yazan Emre kocasının adı. Keşke çocuk sahibi olmanın ehliyeti olsaydı

Hamilelik kazayla olmuştur kesin.
Türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının yarısından fazlası kazayla doğmuş ancım ben bu forumdan bunu anladım🙄
Bi ben doğuramadım. İstediğim için herhalde
Tüpleri bağlatıp, d.k hapı ve prezervatif kullansak 3. ye hamileydim. NET.

Yahu daha üç aylık evlisin, bence cazibeni kullan. 😂Herhalde gece aynı odada yatıyorsunuzdur. Girin koynuna sevişin 😂 erkeklerle aile konusunda zıtlaştığınızı hissettirdiğinizde onlar daha da aile bağımlısı oluyor. Sizin işiniz zor da olsa eşinizi ailesine değil size ve çocuğunuza bağımlı hale getirmek 😂

Eşimle pazartesi akşam yemeği için geldik geç oldu diye yattik .eşimin işi uzun sürdü gec geldi işten yine burda yattik.buyuk ihtimal bugün de burda yatcaz 😏 .3 aylik evliyim eşim yokken burda cok sıkılıyorum eşime diyorum ama beni tersliyo bugün erken gelirsem gidelim eve dedi ama hic sanmıyorum kaynanama da gıcık oluyorum bunaldımm .Odamiza kapıyı tıklatmadan bodoslama giriyor .rahat edemiyorum ama eşimin umrunda degil ne yapsam da gitsem burdan bi de hamileyim
Orada kalacaginizi bilmeden mi gittiniz? O zaman hazirliksizsiniz. Ne giyiyorsunuz, hic mi kiyafetinizi degistirmiyorsunuz, banyo yapmiyorsunuz. Hadi giysi verdiler diyelim, ic camasiri nasil degistiriyorsunuz? Bunlari bahane edin, evinize gidin. Ne sacma bir durum, yemege diye gidip 3 gun kalmak :)

Senin diger konunu gordum de okulu birakip koye donmussun sirf bu adam icin.
He diger konuna istinaden soyluyorum siz cok yakinda kayinvalide ile yasamaya baslarsiniz kesin. Esin seni alistiriyor bu duruma dusunceli adam :KK53: bu adam icin degil okul birakmak dunya ayagina serilse az olur ne de olsa bu turlerden cok yok koruyup kollamak lazim :olamaz:

Bastan tavrını koy. Yoksa hep böyle gider. Bizde bu durumlara benz3r şeyler cok yaşadık. Sonu gelmiyor yüz verdikçe daha fazlası geliyor. Bin git evine. Evine gittin diye de tartışacaksa ne bilim ya, yapar gerci benim esim de aynıydı 5 yıl sonra anca düzeldi. Ömrümü yedi :-) erdirme kendini

bi de mesela o işi yaptın. baktın çarşaf vs kan oldu. çıkar at sepete temiz çarşaf ser. naptın sabaha kadar yatakta mı beklettin pis çarşafı? ya da kaynanalar gelince kirliden mi çıkardın?
hani bazı olaylar var benim kafamdaki olağan hayat akışına uymuyor. diyelim ki bu iş başıma geldi. düğün sabahı evime geldiler. diyelim ki kocam da basiretsiz bir bamya ve onları eve alıp çarşaf görme isteklerini kabul ediyor. ya kendimi yatak odasına kilitlerim ya da alır çantamı o evden çıkarım. hatta sinirimi alamazsam alırım o çarşafı banyoda bir güzel yakarım. nasıl bi sinmişlik bu, hem evine kabul ediyosun hem de çarşafı gösteriyosun.
ay doldum.
Çarşaf bakma falan olmadı onlar ev görmeye gelmiş

Ben olayı söyliyim. Maalesef gelinlerimiz de göstermeye (birşeyler ispatlamaya) meraklı.

Normali, ilişki olur, çarşaf kirlenirse iz kalmaması için hemen yıkanması olmalı. Ama yıkanırsa olmaz, ya kız değilmiş derlerse, kocalar eşinin bakire olup olmadığını anlayacak akli melekelere sahip değil çünkü.

Esin seni alistiriyor bu duruma dusunceli adam :KK53:
Ya birden beraber yaşayacağız deseydi? Böyle adamların kıymetini hiç bilmiyorlar :KK12:

Ülkemizde aile baskısıyla evlenme dışında bu şekilde evlilik yapan kızlara artık acıyamıyorum. Sinirleniyorum, öfkeleniyorum en çok da bu evliliklerde doğan çocuklara üzülüyorum. Sadece cinsellik yaşamak için evlilik yapılır oldu ya da daha serbest olmak için. Ne bileyim mantıklı bir açıklamasıni yapamıyorum kendime.baba evinde ne bu kadar batıyor size, ya da okumanın, bekarlığın nesi rahatsız ediyor da böyle hanzoların baskısı altına girmeye bu kadar can atıyorsunuz. Kızlarımız varsa okuyan diyeyim, arkadaşlar evlilik sadece iki özgür, yetişkin, ehil kişilerin birleşmesi şeklinde olursa güzel olur gerisi bizim ülkemizde köleliktir. Allah aşkına çarşaf kontrol etmenin kölelerin dişlerine bakıp satın alınmasından ne farkı var. Niye bunu yapıyorsunuz kendinize. Bu kızlarımız bir de babanın annenin bir kaş kaldırışına evi başlarına yıkar. Çok sinirliyim, çok sarsmak isterdim sizi ama geç olmuş.

Eski konunuzu okudum da bizden ne beklediğinizi anlamadım.
Daha 20 yaşında koştur koştur evlenmişsiniz, eşiniz için hangi mantıkla olduğunu anlamadığım bir şekilde okulu bırakmışsınız, kayınvalideniz sizin hakkınızda "başkası olsa alır mıydı, kuru eti verdiler" diye konuşuyor, siz hala görüşmeye devam ediyorsunuz ve bu çok mantıklı ortama ilk aydan çocuk yapmışsınız.
Şaka mısınız, fake misiniz nedir? Ne diyelim yani gerçekten ne diyelim?

Gerçekseniz de bir kendinize gelin. Evlenip çocuk yapmayı biliyorsanız çıkıp evinize gitmeyi de bilin. Ben 3 gün dişlerimi fırçalamasam, duş almasam cesedimi bulurlar.
Eve gitseniz eşiniz ne yapar en fazla? Şiddet mi uygular? Öyle bir ihtimal varsa gerçekleşmesini beklemeden boşanın zaten. Bunun için darp etmeyen adam başka şey için bir gün mutlaka eder çünkü. Şiddet uygulayacak bir adamsa nesini sevdiniz evlendiniz onu da bir sorgulayın.
Umarım aklınızı başınıza alırsınız. Bu dünyaya bir adamın kölesi olmaya gelmediniz.

Yahu daha üç aylık evlisin, bence cazibeni kullan. 😂Herhalde gece aynı odada yatıyorsunuzdur. Girin koynuna sevişin 😂 erkeklerle aile konusunda zıtlaştığınızı hissettirdiğinizde onlar daha da aile bağımlısı oluyor. Sizin işiniz zor da olsa eşinizi ailesine değil size ve çocuğunuza bağımlı hale getirmek 😂
Savaşma Seviş diyorsunuz:KK70:

Back
X