3 gündür kaynanamlardayım gitmek istiyorum😐

kayinvalideniz annenize hakaret etmis kocaniz dinlemis. sizin eve donmek disinda daha buyuk sorununuz var.

ben bir bireyim, bana saygi duyacaksiniz annemi agziniza almayacaksiniz demeyi dusunuyor musunuz mesela?

allah affetsin kendini goz gore gore ezdiren insanlar gozumde, kultabagimdaki izmaritimle es deger

Eşimle pazartesi akşam yemeği için geldik geç oldu diye yattik .eşimin işi uzun sürdü gec geldi işten yine burda yattik.buyuk ihtimal bugün de burda yatcaz 😏 .3 aylik evliyim eşim yokken burda cok sıkılıyorum eşime diyorum ama beni tersliyo bugün erken gelirsem gidelim eve dedi ama hic sanmıyorum kaynanama da gıcık oluyorum bunaldımm .Odamiza kapıyı tıklatmadan bodoslama giriyor .rahat edemiyorum ama eşimin umrunda degil ne yapsam da gitsem burdan bi de hamileyim
Gittinmi evine metal ettim

ayağınız yok mu, gidin kendiniz evinize...
bu kadar bağımlı, muhtaç olmayın ya..
çok kızıyorum böyle konuları görünce..
kendi aklınız, fikriniz, özgürlüğünüz yok mu??
bir de hamileymişsiniz, ne diyeyim!!!
bari siz kızınız olursa kızınızı böyle yetiştirmeyin, kaderi size benzemesin..

Kocanız imamdı galiba baska bir konudan hatırladıgım.
Annesiyle konusmaalrı vardı cok cirkin aileniz hakkında.
O kvdeyle aynı evde kalabildğinize göre ses kaydını dinlediğinizi bilmiyorlar.
Tebrikler🤦🏻‍♀️

Tebrikler🤦🏻‍♀️
Aaa siz deyince konularına baktım gerçekten o. İyide Kv sizde kalmıyor muydu dağ başındaki evinizde??? Hangi ara kvnin evine gittiniz? Kendi evinize gitmek yerine aileniz yanına gidin bence. Bizle dalga geçiyorsunuz sanırım.

Tebrikler🤦🏻‍♀️
Ama o konuyu açan aglak diye nick değil miydi hatta o kız 22 yaşındaydı filan bu başka hesap sanki

Aaa siz deyince konularına baktım gerçekten o. İyide Kv sizde kalmıyor muydu dağ başındaki evinizde??? Hangi ara kvnin evine gittiniz? Kendi evinize gitmek yerine aileniz yanına gidin bence. Bizle dalga geçiyorsunuz sanırım.
Ahahaaa konuları karıştırdınız kızlar ya🤣

Valla hem kayınvalıdenden hoşnut degılsın hem eşin otur kır dizini dıyor sesini cıkaramıyorsun yanı fıkır beyan edemiyorsun ama 3 aylık evlisin dırek çocuk yapmışsın sanada helal olsun.

Ahahaaa konuları karıştırdınız kızlar ya🤣

Evet konular karışmış o kız babasının evine geldi kocayla anasını bırakıp.Onun hem gözü açılmış hem hamile değil avantajı çok.Konu sahibi ve onun gibiler neden şu evliliklere bir sıfır yenik başlıyorsunuz ah ah varya öyle bilendim ki hiçbir kelam hiçbir cümle almaz hararetimi.Çok kızıyorum Ne yazık ki kendini ezdiren ağzı bıçak açmayan,koca sözünden çıkmayan,cevap veremeyen,evlenmek için geleceğini hedeflerini planlarını hiçe sayan ve gidip böyle odunlarla insanlıktan,nezaketten,kadına değer vermekten bi haber yaşayan şu tiplerle evlenen tüm kızlara :KK12:

Back
X