• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gündür tavır yapan nişanlı

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Evet bana 3 gündür tavır, yapıyor ben mesaj atmadıkça atmıyor çünkü neden saçımı kızıl değilde sarı boyamışım hemen değiştir diyo ben değiştirene kadar böyle tavırlı dururmuş o kadar saçlarım yıprandı neden şimdi kızıl yapım ayrıca sarının üzerine kızıl olur mu arkadaşım yapmıştı bir kere pembe oldu saç uçları, çok uzattı bu saç işini ben alttan aldıkça adam üstüme geliyor bende bu sefer tavır yapıyorum ama kime yapıyorum anlamıyor çok inatçı hayatta, hatasını kabul etmiyor çocuk gibi küsüyor o benim gönlümü alıcağına ben onunla uğraşıyorum, bende diyorum bırakayım ne hali varsa görsün yok yapamıyorum gözüm telefonda çok kötü olmuş renk diyor gören herkes beğendi diyorum telde kötü çıkmıştır, onlar yalan söylüyor kalbin, kırılmasın diye sen bu saçı hemen değiştir diye tutturdu beni çatlatıyor .

Saçıma kiloma görünüşüme karışacak bana tavır yapacak biriyle değil evlenmeyi arkadaşliğı bile düşünmem. Ne demek sarı saçı kızıl istiyor
Onu ne ilgilendirir
Siz böyle yaptıkça onun dediğini yaparsanız nişanlınızın haksızken haklı olmasını sağlarsınız
Saçınızı bırakın böyle kalsın
Küsen trip yapan insanla değil bir ömür bir dakika geçmez bunu yazın
İlerde buraya eşim bunu yapmadığı için küstü tavır yapıyor ne yapayım diye konu açarsınız benden söylemesi
Seviyorsa sizi böyle kabul eder yoksa sevmiyordur
Ayrıca sarı saç çok hoşuma gidiyor

Siz begendıkten sonra bence kımseye yorum düşmez.Buna nişanlıda dahil.Her şey saygıyla olur.Bence bu nişanlılık durumunu gözden geçir.Bi saç için sana tavır yapan ılerde zor gunlerde neler yapmaz.

Mrblar ilk yorumum, genelde izleyici modundaydim. Lakin nedense bugün yazmak istedim. Nisanliniza gelicek olursak bu sekil hep altan almaya ve ona doğru yürümekle hata yapıyorsunuz. Küsen,hatasını kabul etmeyen, araya çok kolay mesafe koyan bir erkeği çekmek çok zordur. İleride bunlar size keskeler olarak dönmez umarim. Siz adım atmayı gönlünü almayı geçin aksine aynısını siz yapın. Eleştiriyi uygun dille yapmana saygı gösteririm ama bu şekil tavrına asla de geç . Kendi kendine tavır yapsın bırakın .

Ben sarı saçlıydım uzun süre. Bir gün vesikalık foto çektirdim. Kendimden soğudum o an o sarı neree benim ilk yaptırdığım sarı nere. Kimse de demedi ki senin bu sarılar artık güzel değil bunu bi değiştir. fotoğrafta anladım ben. Onun gibi bir dürüstlük mü acaba.

Çekilecek gibi değil, asıl onun kötü bile olsa seni sevdiği için her halinle seviyorum sen nasıl mutlu olacaksan demesi lazım. Küsmesi ayrı dert sana saygı duymaması ayrı dert.

Evet bana 3 gündür tavır, yapıyor ben mesaj atmadıkça atmıyor çünkü neden saçımı kızıl değilde sarı boyamışım hemen değiştir diyo ben değiştirene kadar böyle tavırlı dururmuş o kadar saçlarım yıprandı neden şimdi kızıl yapım ayrıca sarının üzerine kızıl olur mu arkadaşım yapmıştı bir kere pembe oldu saç uçları, çok uzattı bu saç işini ben alttan aldıkça adam üstüme geliyor bende bu sefer tavır yapıyorum ama kime yapıyorum anlamıyor çok inatçı hayatta, hatasını kabul etmiyor çocuk gibi küsüyor o benim gönlümü alıcağına ben onunla uğraşıyorum, bende diyorum bırakayım ne hali varsa görsün yok yapamıyorum gözüm telefonda çok kötü olmuş renk diyor gören herkes beğendi diyorum telde kötü çıkmıştır, onlar yalan söylüyor kalbin, kırılmasın diye sen bu saçı hemen değiştir diye tutturdu beni çatlatıyor .
o ne öyle ya bi saç rengi için yaptığına bak, bazıları utanmasa kadınların günde kaç kere tuvalete çıktığına bile karışacak ki böyle tipler ağzına tuvalet terliğiyle vurmayı gerektirir .Ve çook kötü huyu var nişanlının.seni yorumlardan tanırım severim , kızım olsan vermem bu kalasa yoksa bdv'de sürünürsün o kadar söyliyim :KK59:

Back
X