• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gündür tavır yapan nişanlı

Sarışın sevmiyor demek ki herif
Zaten gerçekten herkes sarı yapıyor yakışmıyor Türk kızına bi kabullenin ya
Göçmen falan değilseniz olmuyor beğenmemiştir

Erkekler sarı sac sevmıyorr neden se daha dogrusu dıkkat ceken renk oldugu için kıskanclık yapıyorlar bence senelerce sarı olan sacım eşim sayesinde koyu renk oldu sarının s sini söyleyemiyorum şimdi
Bence yakışmadığı için sevmiyorlar
Kara kaş buğday ten sarı olmuyor
Gerçekten sarışın değilseniz iğrenç gözüküyor valla
Dikkat çektiğini sanarak çoğu kadın sarı yapıyor ama çok kötü gözüküyor farkında değil
Her zaman kendi saç tonuna yakın saç güzel olur
Dikkat çekmek sarı saçla olmuyor
Ben buğday tenliyim saçlarım koyu girdiğim her yerde ilgi odağı olurum çocukluğumdan beri
Işık güzellik renkle olmuyor işte
Bide saçı açmakla yıpranıyor tüy gibi saçla geziyorlar sağlıksız yıpeanmış iki tutam saçın nesi dikkat çekiyor

Bence yakışmadığı için sevmiyorlar
Kara kaş buğday ten sarı olmuyor
Gerçekten sarışın değilseniz iğrenç gözüküyor valla
Dikkat çektiğini sanarak çoğu kadın sarı yapıyor ama çok kötü gözüküyor farkında değil
Her zaman kendi saç tonuna yakın saç güzel olur
Dikkat çekmek sarı saçla olmuyor
Ben buğday tenliyim saçlarım koyu girdiğim her yerde ilgi odağı olurum çocukluğumdan beri
Işık güzellik renkle olmuyor işte
Kendim de sarısınım gozlerim yeşil Karadeniz kızıyım zaten ve sarı bende cok dogal duruyo

Kendim de sarısınım gozlerim yeşil Karadeniz kızıyım zaten ve sarı bende cok dogal duruyo
Karadeniz yada göçmenlere yakışıyor da gerisi çok kötü oluyor işte
Bide boyamaktan yıpranıp iki tutam kalıyor seyrek saç hiç sevmem

Evleneceksin bu adamla...
Dışarı da gözü 4 dönen film fırıldak çeviren erkeklerin yapacağı saç baskısı.

o zaman nişanlılar ama 🤦🏻‍♀️ bu konu eski yeni konusu popüler olunca bu konu aktifleşti. eski defterler açıldı.
Hım ay konu sahibine kk da mutlaka bu adamla evlenme diye herkes yazmıştır.
Şimdi de dinlemedim kimseyi ah ah der.

Bu tarz adamlar adamlar değil çünkü.

Böylesi ômür bitirir ya benim 6 senelik iliskim bu baskılardan her şey benim istediğim gibi oalcak demelerinden dolayı bitirdim. Çünkü böyle insanla kendin olmuyorsun onun istediği gibi biri oluyorsun ve bi süre sonra bu sana zarar veriyor mutsuz ediyor. Şimdi istediğim zaman saçımı sarı yapıyorum hatta ortak arkadaşımıza ne kadar bakımlı ve havalı olmus demis tanıyamıyorum demis. Niye taniyamiyor çünkü kendim degildim onun istediği pasif bakımsız bi kızdım 😇

Back
X