• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gündür tavır yapan nişanlı

sacimi boyamam ama bazi ayakkabilarimi esim begenmez.. fikrini soyler alirken.. sagol canim derim.. ben giyecegim sen degil derim. bazen yanimda giyme diye saka yapar vs.. fikrini soyleyebilir.. kullanacak olan benim.. ne ileri gidebilir ne trip tavir yapabilir.. bana gore kabul edilemez bir davranis bu..

Ben sarı saçlıydım uzun süre. Bir gün vesikalık foto çektirdim. Kendimden soğudum o an o sarı neree benim ilk yaptırdığım sarı nere. Kimse de demedi ki senin bu sarılar artık güzel değil bunu bi değiştir. fotoğrafta anladım ben. Onun gibi bir dürüstlük mü acaba.
Begenmemesini söylemesi tmm ona kızmadım ama tavır yapması çok saçma

Mesele sadece sac degil aslinda, sen anlamamissin. Bu adamla evlendiginde kendi kararlarini kendin veremeyeceksin. Sindirme politikalarinin baslangici bu. Onun istedigini yapmadigin hersey icin surat yapacak, psikolojik siddet bu farkinda degil misin? Adamin huyu bu. Evlenince bu tavirlar artacak. Dedigini yaptirmak icin hep bu yola gidecek. Olmadi gunlerce kusecek. Sen de yeter ki kusmesin diye onun her dedigini yapacaksin. Yani hic kendin olamayacak, hep onun istedigi kaliplara gireceksin. Ben olsam simdiden ayrilirdim. Allah'ın sana bir isareti bu, gormek istersen. Bu adamla yola cikilmaz.
Seni oldugun gibi sevmiyor, seni degistirmeye calisiyor. Bulunmaz hint kumadi degil. Birak gitsin. Cogu bisanan kadinlar hep soyle der, ben de dahil. Aslinda nisanli iken belliydi ama ben duzelir zannettim ya da bu tip seyleri onemsemedim. Duzelmez inan. Kimse degismiyor. Kisilik 7 yasinda oturur. Onun icin derler insan 7sinde ne ise 70inde de odur diye. Sinyali vermis adam.

Evet bana 3 gündür tavır, yapıyor ben mesaj atmadıkça atmıyor çünkü neden saçımı kızıl değilde sarı boyamışım hemen değiştir diyo ben değiştirene kadar böyle tavırlı dururmuş o kadar saçlarım yıprandı neden şimdi kızıl yapım ayrıca sarının üzerine kızıl olur mu arkadaşım yapmıştı bir kere pembe oldu saç uçları, çok uzattı bu saç işini ben alttan aldıkça adam üstüme geliyor bende bu sefer tavır yapıyorum ama kime yapıyorum anlamıyor çok inatçı hayatta, hatasını kabul etmiyor çocuk gibi küsüyor o benim gönlümü alıcağına ben onunla uğraşıyorum, bende diyorum bırakayım ne hali varsa görsün yok yapamıyorum gözüm telefonda çok kötü olmuş renk diyor gören herkes beğendi diyorum telde kötü çıkmıştır, onlar yalan söylüyor kalbin, kırılmasın diye sen bu saçı hemen değiştir diye tutturdu beni çatlatıyor .
Neden kızıl kadın seviyorsan kızıl kadın bulsun. Böyle dilsiz uşak gibi isteklerini senin bedeninde oluşturma hakkını eline nasıl verdin? Titre ve kendine gel

Evet bana 3 gündür tavır, yapıyor ben mesaj atmadıkça atmıyor çünkü neden saçımı kızıl değilde sarı boyamışım hemen değiştir diyo ben değiştirene kadar böyle tavırlı dururmuş o kadar saçlarım yıprandı neden şimdi kızıl yapım ayrıca sarının üzerine kızıl olur mu arkadaşım yapmıştı bir kere pembe oldu saç uçları, çok uzattı bu saç işini ben alttan aldıkça adam üstüme geliyor bende bu sefer tavır yapıyorum ama kime yapıyorum anlamıyor çok inatçı hayatta, hatasını kabul etmiyor çocuk gibi küsüyor o benim gönlümü alıcağına ben onunla uğraşıyorum, bende diyorum bırakayım ne hali varsa görsün yok yapamıyorum gözüm telefonda çok kötü olmuş renk diyor gören herkes beğendi diyorum telde kötü çıkmıştır, onlar yalan söylüyor kalbin, kırılmasın diye sen bu saçı hemen değiştir diye tutturdu beni çatlatıyor .
Çocuk gibi. Yada asiri inatçı. Her zaman böyle midir?

Erkekler sarı sac sevmıyorr neden se daha dogrusu dıkkat ceken renk oldugu için kıskanclık yapıyorlar bence senelerce sarı olan sacım eşim sayesinde koyu renk oldu sarının s sini söyleyemiyorum şimdi
Genelde kişi kendinden bilir işi derler kendisi sarışın kadınlara bakıyor olabilir. Bu sebeple de sariya asla izin vermiyor olabilir %60 ihtimallle. Bu kadar kıskanç eşiniz profile kendinizi koymaniza bir şey demedi mi ? Yoksa o siz değil misiniz?

Bak bir sac meselesini bu kadar uzatiyorsa bunun altinda cok sey var demektir. Normal olan tavir su aslinda: ya senin sacin, sen kullanacaksin srn begendiysen sorun degil ama fikrimi sorarsan ben begenmedim diyenilirdi. Istedigi olana kadar tabir yapiyorsa adamin psikolojik problemleri var bence. Baski ile her dedigini yaptirabilecek biri demek ki. Lutfen bunu bir dusun ve bu adamla evlenmekte acele etme. Sonu husran olacaksa hic evlenme. Bosanmak nisan atmaktan daha zor cunku. Bunun mahkemeleri, durusmalari, taniklar falan var.

Şuanda imkansız birşey boyatmam belki sonbahar da
Yani, bılıyorum ...
iste nasılsa dedıgı olacak.bu acıklamayı yap cahılcahıl konusmayi keser Belkı. Gerci bu konuda kesse baska konuda dayatacak bıseyler bulur gene, gordugum kadarıyla.

Normal de çok iyi anlaşıyoruz ama nedense saçımı boyayınca olay çıkartıyor.
Nisanlilik ve sevgilikte hep iyi anlasilir. Bunlara aldanma. Bosanan her kadin nisanliyken sevgiliyken cok iyiydi der. Bazi seyler gormezden gelinir. Bazilari kiskanclik falan demis de sac renginin kiskanclik ile alakasi yok.

Normal de çok iyi anlaşıyoruz ama saçımı ne zaman boyasam sorun çıkıyor başka anlaşamadığımız konu yok
Bu iyi. O zaman sizin kararınıza saygı duymasını sağlayabilirsiniz. Zaten sarı üstüne kızıl yapsanız acayip yapay bir pembe peruk gibi bir saçınız olur.

Normal de çok iyi anlaşıyoruz ama saçımı ne zaman boyasam sorun çıkıyor başka anlaşamadığımız konu yok
İyi anlasmaktan anladıgınız ne?
Kufur etmez, hasta olunca gecmıs olsun der gıbı seyler mı😊

Sac konusunda henuz anlasamamıssınız bundan iyisi ne olabilir ki?

Dedıgını yapar alttan alırsam iyiyiz de bence, bırkere dedıgını yapmadım ve boyle olduk de.

:KK23:

Back
X