- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Genelleme yapmayın gördünüz mü benide mide bulandırıcı diyorsunNişanlı haklı sahte sarışınlar çok itici birde kaşları siyah olmaz mı, miğde bulandırıcı!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelleme yapmayın gördünüz mü benide mide bulandırıcı diyorsunNişanlı haklı sahte sarışınlar çok itici birde kaşları siyah olmaz mı, miğde bulandırıcı!
Tmm da soğuk davranması gerekmez daha yeni boyandı ilerde yine onun beğeniceği bir renk yaparım olay çıkarmaya değmezBelki de sadece beğenmemiştir belki gerçekten kötü olmuştur?
Begenmemesini söylemesi tmm ona kızmadım ama tavır yapması çok saçmaBen sarı saçlıydım uzun süre. Bir gün vesikalık foto çektirdim. Kendimden soğudum o an o sarı neree benim ilk yaptırdığım sarı nere. Kimse de demedi ki senin bu sarılar artık güzel değil bunu bi değiştir. fotoğrafta anladım ben. Onun gibi bir dürüstlük mü acaba.
Neden kızıl kadın seviyorsan kızıl kadın bulsun. Böyle dilsiz uşak gibi isteklerini senin bedeninde oluşturma hakkını eline nasıl verdin? Titre ve kendine gelEvet bana 3 gündür tavır, yapıyor ben mesaj atmadıkça atmıyor çünkü neden saçımı kızıl değilde sarı boyamışım hemen değiştir diyo ben değiştirene kadar böyle tavırlı dururmuş o kadar saçlarım yıprandı neden şimdi kızıl yapım ayrıca sarının üzerine kızıl olur mu arkadaşım yapmıştı bir kere pembe oldu saç uçları, çok uzattı bu saç işini ben alttan aldıkça adam üstüme geliyor bende bu sefer tavır yapıyorum ama kime yapıyorum anlamıyor çok inatçı hayatta, hatasını kabul etmiyor çocuk gibi küsüyor o benim gönlümü alıcağına ben onunla uğraşıyorum, bende diyorum bırakayım ne hali varsa görsün yok yapamıyorum gözüm telefonda çok kötü olmuş renk diyor gören herkes beğendi diyorum telde kötü çıkmıştır, onlar yalan söylüyor kalbin, kırılmasın diye sen bu saçı hemen değiştir diye tutturdu beni çatlatıyor .
Çocuk gibi. Yada asiri inatçı. Her zaman böyle midir?Evet bana 3 gündür tavır, yapıyor ben mesaj atmadıkça atmıyor çünkü neden saçımı kızıl değilde sarı boyamışım hemen değiştir diyo ben değiştirene kadar böyle tavırlı dururmuş o kadar saçlarım yıprandı neden şimdi kızıl yapım ayrıca sarının üzerine kızıl olur mu arkadaşım yapmıştı bir kere pembe oldu saç uçları, çok uzattı bu saç işini ben alttan aldıkça adam üstüme geliyor bende bu sefer tavır yapıyorum ama kime yapıyorum anlamıyor çok inatçı hayatta, hatasını kabul etmiyor çocuk gibi küsüyor o benim gönlümü alıcağına ben onunla uğraşıyorum, bende diyorum bırakayım ne hali varsa görsün yok yapamıyorum gözüm telefonda çok kötü olmuş renk diyor gören herkes beğendi diyorum telde kötü çıkmıştır, onlar yalan söylüyor kalbin, kırılmasın diye sen bu saçı hemen değiştir diye tutturdu beni çatlatıyor .
Genelde kişi kendinden bilir işi derler kendisi sarışın kadınlara bakıyor olabilir. Bu sebeple de sariya asla izin vermiyor olabilir %60 ihtimallle. Bu kadar kıskanç eşiniz profile kendinizi koymaniza bir şey demedi mi ? Yoksa o siz değil misiniz?Erkekler sarı sac sevmıyorr neden se daha dogrusu dıkkat ceken renk oldugu için kıskanclık yapıyorlar bence senelerce sarı olan sacım eşim sayesinde koyu renk oldu sarının s sini söyleyemiyorum şimdi
Normal de çok iyi anlaşıyoruz ama nedense saçımı boyayınca olay çıkartıyor.Neden kızıl kadın seviyorsan kızıl kadın bulsun. Böyle dilsiz uşak gibi isteklerini senin bedeninde oluşturma hakkını eline nasıl verdin? Titre ve kendine gel
Takıntısı var işte demek ki kızıla. Bu böyle başlar sonra şu eteği giy, bana şu fanteziyi yapa kadar bile gidebilir. Bence taviz vermeyinNormal de çok iyi anlaşıyoruz ama nedense saçımı boyayınca olay çıkartıyor.
Normal de çok iyi anlaşıyoruz ama saçımı ne zaman boyasam sorun çıkıyor başka anlaşamadığımız konu yokÇocuk gibi. Yada asiri inatçı. Her zaman böyle midir?
Yani, bılıyorum ...Şuanda imkansız birşey boyatmam belki sonbahar da
Nisanlilik ve sevgilikte hep iyi anlasilir. Bunlara aldanma. Bosanan her kadin nisanliyken sevgiliyken cok iyiydi der. Bazi seyler gormezden gelinir. Bazilari kiskanclik falan demis de sac renginin kiskanclik ile alakasi yok.Normal de çok iyi anlaşıyoruz ama nedense saçımı boyayınca olay çıkartıyor.
Bu iyi. O zaman sizin kararınıza saygı duymasını sağlayabilirsiniz. Zaten sarı üstüne kızıl yapsanız acayip yapay bir pembe peruk gibi bir saçınız olur.Normal de çok iyi anlaşıyoruz ama saçımı ne zaman boyasam sorun çıkıyor başka anlaşamadığımız konu yok
İyi anlasmaktan anladıgınız ne?Normal de çok iyi anlaşıyoruz ama saçımı ne zaman boyasam sorun çıkıyor başka anlaşamadığımız konu yok
Evet bana 3 gündür tavır, yapıyor ben mesaj atmadıkça atmıyor çünkü neden saçımı kızıl değilde sarı boyamışım hemen değiştir diyo ben değiştirene kadar böyle tavırlı dururmuş o kadar saçlarım yıprandı neden şimdi kızıl yapım ayrıca sarının üzerine kızıl olur mu arkadaşım yapmıştı bir kere pembe oldu saç uçları, çok uzattı bu saç işini ben alttan aldıkça adam üstüme geliyor bende bu sefer tavır yapıyorum ama kime yapıyorum anlamıyor çok inatçı hayatta, hatasını kabul etmiyor çocuk gibi küsüyor o benim gönlümü alıcağına ben onunla uğraşıyorum, bende diyorum bırakayım ne hali varsa görsün yok yapamıyorum gözüm telefonda çok kötü olmuş renk diyor gören herkes beğendi diyorum telde kötü çıkmıştır, onlar yalan söylüyor kalbin, kırılmasın diye sen bu saçı hemen değiştir diye tutturdu beni çatlatıyor .