• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gündür tavır yapan nişanlı

r: 712613"]
İyi anlasmaktan anladıgınız ne?
Kufur etmez, hasta olunca gecmıs olsun der gıbı seyler mı😊

Sac konusunda henuz anlasamamıssınız bundan iyisi ne olabilir ki?

Dedıgını yapar alttan alırsam iyiyiz de bence, bırkere dedıgını yapmadım ve boyle olduk de.
[/QUOTE]

Dedıgını yapar alttan alırsam iyiyiz de bence, bırkere dedıgını yapmadım ve boyle olduk de.
Ya ne bileyim 4 senedir hiç tartışmadık mesela ama senede bir kere boya konusuna bozuluyor

Sureklı
r: 712613"]

Ya ne bileyim 4 senedir hiç tartışmadık mesela ama senede bir kere boya konusuna bozuluyor
[/QUOTE]
Bu da sizin aslında iyi anlasamadıgınızı gosterıyor. O senın tipinde renginde kadınları sevmiyor, sen sevmedıgını bıle bıle yapıp kavgaya ortam hazırlıyorsun.

Bu konunun buraya açılması bile saç rengine kadar karışan ve sana bu yüzden huzursuzluklar çıkaran adamı memnun etme çabandan. Ne uzatıyorsun al boyayı saçını boyat aşkitona mesaj at foto at. Saçını boyatana kadar geçen sürede az milletle stres mi atalım dediysen o başka takıl burada

Belki de meselenin altında başka bi sebep vardır acaba sarı saç ona eskilerden birisini hatırlatıyor olabilir mi? Bu denli tepki için aklıma mantıklı başka ihtimal gelmedi bi insan sevdiği insanın fikirlerine neden karşı çıkar ki sizin bedeninizle ilgili bi değişiklik sizi mutlu ediyorsa mutluluğunuzu görüp sevinmesi gerekmez mi, ilginç doğrusu..

Kritik soru şu, başka anlaşamadığınız konularda tavrı nasıl oldu?

Başka konuda hiç anlaşmazlık olmadı diyorsanız düşündüğünüz kadar yakın değilsiniz demektir. Ciddi konulardan - siyaset, din, para vs - konuşup bir tavrını değerlendiririm.

Sevgililik döneminde canım cicimdir, evlenince mobilya taksitleri gelecek küsme huyu var mı mutlaka öğrenin. O sorun boya kutusunda yüzseniz de çözülmüyor.

Eğer başka şeylerde ortak yolu buluyorsunuz da saçta takıldıysa bir travması vardır.
Uygun vakitte yavaş yavaş konuşursunuz.

Ben beğendim ve çok sevdim saçımı diyebilirsiniz biraz dik olun beğenmiyorsan ayriliriz olur biter de yelkenler suya iner artı birkaç yıkama sonrası saçınız dahada rengi oturur

Siz tesetturlu degil miydiniz, daha onceki yorumlarinizdan oyle bir sey kalmis aklimda.

İsterseniz mora boyayin bu sadece sizi ilgilendirir. Boylesine basit hususlarda cevap bile vermeyin. Evlenince giydiginiz corabin rengine bile karisir yoksa. Silsile halinde buyur benzer konular.

Sizi kendisine ait bir süs bebek falan sanıyor herhalde? Nasıl şunu yap,bunu yap demeyi kendinde hak görebiliyor anlayamadım.

Yanlış anlamayın ama benim için ayrılma sebebi gibi bişi olurdu. Kimse saçıma,başıma ,kıyafetime karışamaz.Fikrini söyleyebilir evet ama diretemez.Bence esas siz rest çekin.Yoksa ilerde daha da azıtır gibime geldi.Önce saç,sonra yalnız dışarı çıkmama vs diye evrilebilir.İpleri elinize alın.

Genelde kişi kendinden bilir işi derler kendisi sarışın kadınlara bakıyor olabilir. Bu sebeple de sariya asla izin vermiyor olabilir %60 ihtimallle. Bu kadar kıskanç eşiniz profile kendinizi koymaniza bir şey demedi mi ? Yoksa o siz değil misiniz?
Ben değilim oyuncu o özgül kavruk
Benım eşim sarısına da esmere de bakmaz kafası önde yurur hep dısarda sadece cok kıskanc bukadar

Evet bana 3 gündür tavır, yapıyor ben mesaj atmadıkça atmıyor çünkü neden saçımı kızıl değilde sarı boyamışım hemen değiştir diyo ben değiştirene kadar böyle tavırlı dururmuş o kadar saçlarım yıprandı neden şimdi kızıl yapım ayrıca sarının üzerine kızıl olur mu arkadaşım yapmıştı bir kere pembe oldu saç uçları, çok uzattı bu saç işini ben alttan aldıkça adam üstüme geliyor bende bu sefer tavır yapıyorum ama kime yapıyorum anlamıyor çok inatçı hayatta, hatasını kabul etmiyor çocuk gibi küsüyor o benim gönlümü alıcağına ben onunla uğraşıyorum, bende diyorum bırakayım ne hali varsa görsün yok yapamıyorum gözüm telefonda çok kötü olmuş renk diyor gören herkes beğendi diyorum telde kötü çıkmıştır, onlar yalan söylüyor kalbin, kırılmasın diye sen bu saçı hemen değiştir diye tutturdu beni çatlatıyor .
Bu da degisikmis🙄Ben saçımı siyah kahve hariç boyayamiom dikkat çekermisim.Senin ki gene iyiymiş.Biraz bekleyip boyayı akıtıp kumral yapabilirim şuan de.Kuaförüne söyle halleder zaten.Ama şimdiden küsmelerine müdahale et kaldiramiom falan de evlenince aynı evin icinde kafayı yersin

Nasılsa sacını onun ıstedıgı renge boyayacaksın, hıc uzatma bence git boyat bosuna tatsızlık cıkmasın.
Iste tamda böyle düsünürsek erkeklere ezdiririz kendimizi. Tatsizligi cikaran zaten erkek. Sorun onun sorunu. Ben sacimla gayet memnun olmus olabilirim. Bence birak ne yapiyorsa yapsin. Sakin kendine deger vermemeye baslama. Baskalari icin kendi isteklerinden vazgecme. Bu böyle ufak seylerle baslar hep

Iste tamda böyle düsünürsek erkeklere ezdiririz kendimizi. Tatsizligi cikaran zaten erkek. Sorun onun sorunu. Ben sacimla gayet memnun olmus olabilirim. Bence birak ne yapiyorsa yapsin. Sakin kendine deger vermemeye baslama. Baskalari icin kendi isteklerinden vazgecme. Bu böyle ufak seylerle baslar hep
İronıden anlamayan nesle asına degılım, hatta profilıme bile yazdım cumleyı.
İyi forumlar

Back
X