• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gündür tavır yapan nişanlı

Nişanlıyken ehlıyet kursuna ona sormadan yazılmısım diye sınavıma gelmedi.hatta konusunu bile geçirmedi.hala aynı tavırlarda.değişmez.
Siz de kabul edecekseniz devam edin nasıl olsa evledıgımde kabul ettırırım diye düşünme..daha da karışma dozunu artıracak.

Evlendiler ve suanda kendisi babasının evınde, kocası gonderdı... Kovdu hatta.. asırı sempatik ve eglencelıler evet.
Bu sizin farazi yorumunuz mu yoksa gerçek mi? Konu 18 mayıs 2020ye ait.
Ayrıca ben de eşimin saç kesim modeli hakkında fikir söylerim o da beğendiğim şekilde yapar ve mesela asla sarışın erkek sevmem. Tabi ki eşimi iğreti bulduğum bir tarzda görmek istemeyeceğim. Eşim de tüm saç renklerine ok der sadece birini sevmez. Onca renk dururken onu yapmayacak kadar onun hayatımda değerli bir noktası elbette var.

Son düzenleme:
Yabancı bı kadın sarı sacliysa dönüp bakarlar. Ama kendi yanındaki kadın sarı saçlı olmasını istemez. Niye çünkü ona kimse bakmasın😈
Ben öylr düşünmüyorum. Doğal sarı saç efsane güzel duruyor kendi tenleri de ona müsait olduğu, kaş, kirpik, saç ve ten uyumu olduğu için. Yapay sarı kesinlikle öyle güzel durmuyor

Olay saçınızı rengi ile alakali değil olay ilişkide otorite kurma yarışı erkek ilişkide sözünün gecmedigni düşünmesi bir bayandan açtığında daha derin sorunlara yol açıyor kendi ozbenliklerini yitirdiklerini felan düşünürler burada is size kalmış söyle yapicaksiniz çok haklısın aslında ben de tam ısınmadim (tatlı dille) kuaförüm tekrar işlemden sonra saçlarımın yanacagini felan söyledi yani sizin yapicaginiz şey inatlasmadan istediğinizi yaptırmak inatlasmadan ters teper

Bu sizin farazi yorumunuz mu yoksa gerçek mi? Konu 18 mayıs 2020ye ait.
Ayrıca ben de eşimin saç kesim modeline karışırım ve mesela asla sarışın erkek sevmem. Tabi ki eşimi iğreti bulduğum bir tarzda görmek istemeyeceğim. Eşim de tüm saç renklerine ok der sadece birini sevmez. Onca renk dururken onu yapmayacak kadar onun hayatımda değerli bir noktası elbette var.
Kadın yeni konu actı dun ne farazısı?

Babasının evinde ifadesi nişanlılar için kullanılmaz. Evliler için kullanılır. Konu sahibi evlendi de babasının evine mi gönderildi. Farazi ve kötü yorumlarınız gerçeklikten uzak
Uzatma kadın evden kovuldu konu bu

Resmen yaptırım uygulıyor! Sen onun çocuğu değilsin,malı değilsin! Aslında şu an büyük sinyaller alıyorsun bu adamla geçim olmayacağına dair,umarım doğru tercüme edersin bu sinyalleri. Boyun eğme derim. Eğer boyun eğersen daha vahimleri seni bekliyor olacak. Şu an kim patron savaşı veriyor senle..

Kadın dun evden kovdu kocam diye konu actı, kadını adam evden kovmus diyorum farazi yorum yapmakla suclanıyorum
Neden farazi yorum yapayım ki neden gerek duyayım?
Yoo ben konuyu biliyorum. Kadının düğün yapmadan kv ile oturduğunu vs okudum yorumu. Ama senin yorumlar beni güldürüyor 😁

Kadın dun evden kovdu kocam diye konu actı, kadını adam evden kovmus diyorum farazi yorum yapmakla suclanıyorum
Neden farazi yorum yapayım ki neden gerek duyayım?
Tepkilerinizi yersiz bulmakla beraber hayatta burdan başka kafanıza takmanız gereken şeyler olmadığını düşünerek ciddiyetle cevap vereceğim. Ben çoğunlukla mesajlarıma verilen cevapları kontrol bile etmem kendi yorumum bana aittir yorumunu yapar çıkarım insanlara göre değişmez o yorum o ayrı mesele ancak bu konu saç rengi ile ilgili. Taraflar birbirlerini hoşlandıkları şekilde görmek isterler. Bu konuda fikir beyan etme hakları da vardır. Sonuçta o benim özel hayatımda ise ve ben özelimi sadece onunla paylaşıyor isem hoşlandığım şekilde görmek ya da en azından hoşlanmadığım şekilde görmemek isterim. Bu konuda nişanlısı haklı. Sizin haksız olduğunuz taraf iki konuyu birbirine karıştırmanız. Ayrılmışsa illa ki başka sebepler vardır ve o yorumları diğer konudaki detaylara göre yaparız. Herkes yorum yaparken konu sahibinin diğer tüm konularını didik didik etmiyor. Öyle bile olsa konular farklı. Sizin haksız olduğunuz ve üslubunuzu çirkinleştirdiğiniz nokta burası

Tepkilerinizi yersiz bulmakla ilgili hayatta burdan başka kafanıza takmanız gereken şeyler olmadığını düşünerek ciddiyetle cevap vereceğim. Ben çoğunlukla mesajlarıma verilen cevapları kontrol bile etmem kendi yorumum bana aittir yorumunu yapar çıkarım insanlara göre değişmez o yorum o ayrı mesele ancak bu konu saç rengi ile ilgili. Taraflar birbirlerini hoşlandıkları şekilde görmek isterler. Bu konuda fikir beyan etme hakları da vardır. Sonuçta o benim özel hayatımda ise ve ben özelimi sadece onunla paylaşıyor isem hoşlandığım şekilde görmek ya da en azından hoşlanmadığım şekilde görmemek isterim. Bu konuda nişanlısı haklı. Sizin haksız olduğunuz taraf iki konuyu birbirine karıştırmanız. Ayrılmışsa illa ki başka sebepler vardır ve o yorumları diğer konudaki detaylara göre yaparız. Herkes yorum yaparken konu sahibinin diğer tüm konularını didik didik etmiyor. Öyle bile olsa konular farklı. Sizin haksız olduğunuz ve üslubunuzu çirkinleştirdiğiniz nokta burası
Cok uzun yazmıssın okumadım
İyi gunler

Babasının evinde ifadesi nişanlılar için kullanılmaz. Evliler için kullanılır. Konu sahibi evlendi de babasının evine mi gönderildi. Nişanlı ise zaten kendi evinde.
ne zorladın arkadaşım , evlendi anlaşamadı babasının evine gitti. doğal olarak artık nişanlı değil bu konuda eski tarihli.

Babasının evinde ifadesi nişanlılar için kullanılmaz. Evliler için kullanılır. Konu sahibi evlendi de babasının evine mi gönderildi. Nişanlı ise zaten kendi evinde.
E iste nikahla koca evine gitmis ordanda kocasi anasinin evine yollamis yeni konu acmis dun,siz niye bilgi veren uyeye sinirleniyorsunuz ki 😁

Konu sahibi arkadaşımız iki ay önce düğün ,ayrı ev sonra olacak vaadi ile sade bir şekilde evlendi..kayınvalidesi de o günden bu güne yapmadığını bırakmamış arkadaşa..birkaç gün önce de eşi "senin gururun kirilmiyor mu sana söylenenlere..gitsene babanın evine..annem sana düğün de yaptırmayacak vs. " diyerek asıl niyetlerinin kızı başlarından atmak olduğunu göstermiş

Back
X