- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza beyNasılsa sacını onun ıstedıgı renge boyayacaksın, hıc uzatma bence git boyat bosuna tatsızlık cıkmasın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza beyNasılsa sacını onun ıstedıgı renge boyayacaksın, hıc uzatma bence git boyat bosuna tatsızlık cıkmasın.
Sonra tekin ailesinin basına neler geldi gordukAman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza bey![]()
Bu sizin farazi yorumunuz mu yoksa gerçek mi? Konu 18 mayıs 2020ye ait.Evlendiler ve suanda kendisi babasının evınde, kocası gonderdı... Kovdu hatta.. asırı sempatik ve eglencelıler evet.
Ben öylr düşünmüyorum. Doğal sarı saç efsane güzel duruyor kendi tenleri de ona müsait olduğu, kaş, kirpik, saç ve ten uyumu olduğu için. Yapay sarı kesinlikle öyle güzel durmuyorYabancı bı kadın sarı sacliysa dönüp bakarlar. Ama kendi yanındaki kadın sarı saçlı olmasını istemez. Niye çünkü ona kimse bakmasın![]()
A anderunmastisi bana neden begenmedım attın, nısanlısı evden kovan ben degılımEvlendiler ve suanda kendisi babasının evınde, kocası gonderdı... Kovdu hatta.. asırı sempatik ve eglencelıler evet.
Kadın yeni konu actı dun ne farazısı?Bu sizin farazi yorumunuz mu yoksa gerçek mi? Konu 18 mayıs 2020ye ait.
Ayrıca ben de eşimin saç kesim modeline karışırım ve mesela asla sarışın erkek sevmem. Tabi ki eşimi iğreti bulduğum bir tarzda görmek istemeyeceğim. Eşim de tüm saç renklerine ok der sadece birini sevmez. Onca renk dururken onu yapmayacak kadar onun hayatımda değerli bir noktası elbette var.
Babasının evinde ifadesi nişanlılar için kullanılmaz. Evliler için kullanılır. Konu sahibi evlendi de babasının evine mi gönderildi. Nişanlı ise zaten kendi evinde.A anderunmastisi bana neden begenmedım attın, nısanlısı evden kovan ben degılım
Uzatma kadın evden kovuldu konu buBabasının evinde ifadesi nişanlılar için kullanılmaz. Evliler için kullanılır. Konu sahibi evlendi de babasının evine mi gönderildi. Farazi ve kötü yorumlarınız gerçeklikten uzak
Ya beni öldürüyooooonnnnnnUzatma kadın evden kovuldu konu bu
Kadın dun evden kovdu kocam diye konu actı, kadını adam evden kovmus diyorum farazi yorum yapmakla suclanıyorumYa beni öldürüyooooonnnnnn![]()
Yoo ben konuyu biliyorum. Kadının düğün yapmadan kv ile oturduğunu vs okudum yorumu. Ama senin yorumlar beni güldürüyorKadın dun evden kovdu kocam diye konu actı, kadını adam evden kovmus diyorum farazi yorum yapmakla suclanıyorum
Neden farazi yorum yapayım ki neden gerek duyayım?
Tepkilerinizi yersiz bulmakla beraber hayatta burdan başka kafanıza takmanız gereken şeyler olmadığını düşünerek ciddiyetle cevap vereceğim. Ben çoğunlukla mesajlarıma verilen cevapları kontrol bile etmem kendi yorumum bana aittir yorumunu yapar çıkarım insanlara göre değişmez o yorum o ayrı mesele ancak bu konu saç rengi ile ilgili. Taraflar birbirlerini hoşlandıkları şekilde görmek isterler. Bu konuda fikir beyan etme hakları da vardır. Sonuçta o benim özel hayatımda ise ve ben özelimi sadece onunla paylaşıyor isem hoşlandığım şekilde görmek ya da en azından hoşlanmadığım şekilde görmemek isterim. Bu konuda nişanlısı haklı. Sizin haksız olduğunuz taraf iki konuyu birbirine karıştırmanız. Ayrılmışsa illa ki başka sebepler vardır ve o yorumları diğer konudaki detaylara göre yaparız. Herkes yorum yaparken konu sahibinin diğer tüm konularını didik didik etmiyor. Öyle bile olsa konular farklı. Sizin haksız olduğunuz ve üslubunuzu çirkinleştirdiğiniz nokta burasıKadın dun evden kovdu kocam diye konu actı, kadını adam evden kovmus diyorum farazi yorum yapmakla suclanıyorum
Neden farazi yorum yapayım ki neden gerek duyayım?
Cok uzun yazmıssın okumadımTepkilerinizi yersiz bulmakla ilgili hayatta burdan başka kafanıza takmanız gereken şeyler olmadığını düşünerek ciddiyetle cevap vereceğim. Ben çoğunlukla mesajlarıma verilen cevapları kontrol bile etmem kendi yorumum bana aittir yorumunu yapar çıkarım insanlara göre değişmez o yorum o ayrı mesele ancak bu konu saç rengi ile ilgili. Taraflar birbirlerini hoşlandıkları şekilde görmek isterler. Bu konuda fikir beyan etme hakları da vardır. Sonuçta o benim özel hayatımda ise ve ben özelimi sadece onunla paylaşıyor isem hoşlandığım şekilde görmek ya da en azından hoşlanmadığım şekilde görmemek isterim. Bu konuda nişanlısı haklı. Sizin haksız olduğunuz taraf iki konuyu birbirine karıştırmanız. Ayrılmışsa illa ki başka sebepler vardır ve o yorumları diğer konudaki detaylara göre yaparız. Herkes yorum yaparken konu sahibinin diğer tüm konularını didik didik etmiyor. Öyle bile olsa konular farklı. Sizin haksız olduğunuz ve üslubunuzu çirkinleştirdiğiniz nokta burası
ne zorladın arkadaşım , evlendi anlaşamadı babasının evine gitti. doğal olarak artık nişanlı değil bu konuda eski tarihli.Babasının evinde ifadesi nişanlılar için kullanılmaz. Evliler için kullanılır. Konu sahibi evlendi de babasının evine mi gönderildi. Nişanlı ise zaten kendi evinde.
E iste nikahla koca evine gitmis ordanda kocasi anasinin evine yollamis yeni konu acmis dun,siz niye bilgi veren uyeye sinirleniyorsunuz kiBabasının evinde ifadesi nişanlılar için kullanılmaz. Evliler için kullanılır. Konu sahibi evlendi de babasının evine mi gönderildi. Nişanlı ise zaten kendi evinde.
Konu sahibi arkadaşımız iki ay önce düğün ,ayrı ev sonra olacak vaadi ile sade bir şekilde evlendi..kayınvalidesi de o günden bu güne yapmadığını bırakmamış arkadaşa..birkaç gün önce de eşi "senin gururun kirilmiyor mu sana söylenenlere..gitsene babanın evine..annem sana düğün de yaptırmayacak vs. " diyerek asıl niyetlerinin kızı başlarından atmak olduğunu göstermişBabasının evinde ifadesi nişanlılar için kullanılmaz. Evliler için kullanılır. Konu sahibi evlendi de babasının evine mi gönderildi. Nişanlı ise zaten kendi evinde.
Şimdi sana anlaşılmaz aforizmalar içeren bir gılgamış destanı yazacak , sen kaşındınE iste nikahla koca evine gitmis ordanda kocasi anasinin evine yollamis yeni konu acmis dun,siz niye bilgi veren uyeye sinirleniyorsunuz ki![]()