• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gündür tavır yapan nişanlı

Evet bana 3 gündür tavır, yapıyor ben mesaj atmadıkça atmıyor çünkü neden saçımı kızıl değilde sarı boyamışım hemen değiştir diyo ben değiştirene kadar böyle tavırlı dururmuş o kadar saçlarım yıprandı neden şimdi kızıl yapım ayrıca sarının üzerine kızıl olur mu arkadaşım yapmıştı bir kere pembe oldu saç uçları, çok uzattı bu saç işini ben alttan aldıkça adam üstüme geliyor bende bu sefer tavır yapıyorum ama kime yapıyorum anlamıyor çok inatçı hayatta, hatasını kabul etmiyor çocuk gibi küsüyor o benim gönlümü alıcağına ben onunla uğraşıyorum, bende diyorum bırakayım ne hali varsa görsün yok yapamıyorum gözüm telefonda çok kötü olmuş renk diyor gören herkes beğendi diyorum telde kötü çıkmıştır, onlar yalan söylüyor kalbin, kırılmasın diye sen bu saçı hemen değiştir diye tutturdu beni çatlatıyor .
Valla arkadaşım belki acı olacak ama gerçek şu ki küsen adamdan koca olmuyor . Ben aynı dertten muzdaribim . Fakat benimki nişanlıyken veya daha önce küsmüyordu evlenince küsmeye başladım ve sanırım bu sebepten boşanacağım . En ufak şeyde günlerce küs kakıyor ve bu insanı gerçekten çıldırtan bir şey . Değişecek bir huy da değil . Alttan alıp da küsmesine de alkış tutmak çok mantıklı değil , zira denedim böyle Yapınca daha da zıvanadan çıktı. İyi düşün iyi ölç tart ve Küsmeyle bir şeyler yaptırırsa da sonu gelmez küsmelerinin .

Evet bana 3 gündür tavır, yapıyor ben mesaj atmadıkça atmıyor çünkü neden saçımı kızıl değilde sarı boyamışım hemen değiştir diyo ben değiştirene kadar böyle tavırlı dururmuş o kadar saçlarım yıprandı neden şimdi kızıl yapım ayrıca sarının üzerine kızıl olur mu arkadaşım yapmıştı bir kere pembe oldu saç uçları, çok uzattı bu saç işini ben alttan aldıkça adam üstüme geliyor bende bu sefer tavır yapıyorum ama kime yapıyorum anlamıyor çok inatçı hayatta, hatasını kabul etmiyor çocuk gibi küsüyor o benim gönlümü alıcağına ben onunla uğraşıyorum, bende diyorum bırakayım ne hali varsa görsün yok yapamıyorum gözüm telefonda çok kötü olmuş renk diyor gören herkes beğendi diyorum telde kötü çıkmıştır, onlar yalan söylüyor kalbin, kırılmasın diye sen bu saçı hemen değiştir diye tutturdu beni çatlatıyor .
Evlendiğinde bu çocukça hareketlerini kaldırabilecekmisiniz bak ilerdeki hayatının fragmanı ömrünüz boyunca istediği herşeyi yaptırmak için inat edecek eminmisiniz bu hayatı yaşamaya bi düşünün bence

Tanıştığımızda zaten sarıydı saçlarım uzun seneler öyle kullandım bir sene önce kızıl yaptım bir olayda o zaman kopardı hiç begenmedim falan dedi şimdi sarı yaptım yine olay oldu 🤦🏻
bence nişanlınız sizin bakımlı olmanızı istemiyor.Bugün saçınıza karıştığına göre yarın kıyafetiniz,öbür gün dışarı çıkmanız bile sorun olacak.Sinyalleri iyi değerlendirir.

Canım sen de nişanlın nasıl seviyorsa öyle yapsaydın önemli olan onun beğenmesi değil mi

Erkekler sarı sac sevmıyorr neden se daha dogrusu dıkkat ceken renk oldugu için kıskanclık yapıyorlar bence senelerce sarı olan sacım eşim sayesinde koyu renk oldu sarının s sini söyleyemiyorum şimdi

Kocanızın özgüveni sıfır sizin de ona boyun eğmeniz küçük düşürücü. Yönetilmeyin.

Biyik sakal nefret ederim, esim kessin diye firsatlafi degerlendiririm.
Ama bunun icin kusme taktigini kullanacak kadar da iliskiyi ayaga dusurmem yani. Saygisiz nisanliniz, size karsi oldugu kadar iliskinize de.

Biyik sakal nefret ederim, esim kessin diye firsatlafi degerlendiririm.
Ama bunun icin kusme taktigini kullanacak kadar da iliskiyi ayaga dusurmem yani. Saygisiz nisanliniz, size karsi oldugu kadar iliskinize de.
Evlenmısler, dugun falan yapmadan annesinin evıne gondermıs konu sahibini
Yenı konusu var

Simdi sac mevzu degil boyar gecersin de boyle karsi tarafa takintili olan,yarin sen iki kilo alinca veya cocuk dogurdun diye selulit,catlagin olunca kusup eski haline geleceksin diye diretirmi seni cirkinlestin vs gibi sozlerle assagi cekermi o kisim cok onemli.

Birseyi yakistirmak,begenmek ,begenmemek baska dikte edip direncle karsilasinca kusmek huzursuzluk cikartmak baska evlenince herseyi onun isteyip istememesine goremi sekillendiriceksiniz.

Bgn saca kusen yarin vay annemlerin yazligini temizlemeye gitmedin gideceksin diye tutturup kuser

Bunlari iyi gozlemleyin derim
Saclada ugrasmayin yakarsiniz
Biraz kullanin zaman gecinde kuafor degistirsin

Senin saçın senin kararın. Haddini aşmış sanki. Sen de "ben Bob Marley tarzı saçı beğeniyorum sen o tarz yaptır bende kızıl yaparım " de. Ya da onun istemediği bir şey teklif et işte. Bu ne ya saçımızdan donumuza kadar karışıyolar 😡

😂😂 Bana nedense eğlenceli ve sempatik göründünüz 😂 adam demek ki sizi daha çok etkileneceği şekilde görmek istiyor😊😊 O değil de, bir kızıl olarak hayatta en iğreti bulduğum saç rengidir sarı. Belki ona da öyle geliyor

😂😂 Bana nedense eğlenceli ve sempatik göründünüz 😂 adam demek ki sizi daha çok etkileneceği şekilde görmek istiyor😊😊 O değil de, bir kızıl olarak hayatta en iğreti bulduğum saç rengidir sarı. Belki ona da öyle geliyor
Evlendiler ve suanda kendisi babasının evınde, kocası gonderdı... Kovdu hatta.. asırı sempatik ve eglencelıler evet.

Back
X