3 hafta olacak ve ben onu özledim!

Canım Allah kavustursun ya zor bişi keske sende onunla gtsen byle bı luksunuz ykmu brde kıskanclık olmyr mu snucta kaptanların adı cıkmıs bır kere :KK53:
eşinle birlikte gemisine göre birlikte gidebiliyorsun. bu gemi eşe uygun. ama benim burada yapacağım bazı işlerim vardı. eşim gitmeden önce çamaşır makinem yandı. tamiri için bekledim. sonra bazı döşeme işlerimiz vardı tamirci bekliyom haaalaaa...
kaptanın adı çıkmış da gerçekler pek öyle degil :)

salı gunu tam 3 hafta olacak . sesini az duyuyorum, whatsup tan yazışıp resim atıyoruz birbirimize ama yetmiyor hali ile. gelmesine daha +- 40 gun var. ben de sevgili eşcigimi özledim.
aslında bu durumlara alışık biriyim adamın mesleği bu. 5-6 ay görmediğim de oldu ama bugün flört ettiğimiz günlerde ki gibi onu özledim.
benim kocam zordur, kabadır, anacıdır ama iyidir. beni sever. tüm kışı beraber geçiririz. yaz aylarında ise (2. sene) hep ayrıyız. önceden 3 ayda onsuz- 1 ay onlu gecerdi.
onsuz olmak aslında güzel. hergün lokanta gibi yemek yapmak cok zor geliyor. ama şimdi anlıyorum ki günümün yarısını yemek yapmak alıyormuş ve ben buna alışmışım.
gittiğinden beri o kadar çok boş vaktim var ki anlatamam. sabah erken kalkarım, köpeğim var, bahçem var, bir sürü hobim var. ama nedense eşim gittiğinde beri köpekle ilgilenme ve bahçe sulama haricinde nerdeyse hiç bir şey yapmıyorum. birde bol bol kk ya giriyorum...
bu özlem konusunda aslında serttimdir. Gitsin de başımı dinleyeyim, keyfime bakayım derim. ama bu sefer uzun bir aradan sonra ilk defa flört ettiğimiz günlerdeki gibi özledim...

sen çok tatlı bir hatunsun :KK37: Eşin çok şanslı

sen çok tatlı bir hatunsun :KK37: Eşin çok şanslı
saol valla o da aynını der :D ama bilemiyorum bazen hiç de tatlı olmuyorum :D
bu sene sacları baya beyazladı... resim de gönderiyor selfie yapıyorlar gemicek filan
tel de dedim.
- sevgili eşim bu sene sacların cok beyazladı. eger bunda benim payım varsa senden özür dilerim :D :D

Teşekkür ederim . Konuşma tarzın çok hoşuma gidiyor :KK200: Eşine olan sevgin çok şeker özlemini bile öyle tatlı anlatmışsın ki enişte bey görsün yazdıklarını :KK68:
görmesin ona böyle dertlenince sinirleniyor. daha doğrusu zoruna gidiyor, aklı kalıyor. onunla konuşurken hep dik duruyorum. hiç belli etmiyorum böyle şeyleri.

uzakyol gemi kaptanı
gözden ırak olmakla gönül soğumuyor. ben bunu yıllardan beri yaşıyorum. bir ara hep karadaydı acayip zorlanmıştım. ay bir gitse de kurtulsam diyordum. gitti şimdi özlüyorum :KK70: insanoğlu işte nankörüz be ya
Ayyyy:) bahriyeli yarin var he:)

salı gunu tam 3 hafta olacak . sesini az duyuyorum, whatsup tan yazışıp resim atıyoruz birbirimize ama yetmiyor hali ile. gelmesine daha +- 40 gun var. ben de sevgili eşcigimi özledim.
aslında bu durumlara alışık biriyim adamın mesleği bu. 5-6 ay görmediğim de oldu ama bugün flört ettiğimiz günlerde ki gibi onu özledim.
benim kocam zordur, kabadır, anacıdır ama iyidir. beni sever. tüm kışı beraber geçiririz. yaz aylarında ise (2. sene) hep ayrıyız. önceden 3 ayda onsuz- 1 ay onlu gecerdi.
onsuz olmak aslında güzel. hergün lokanta gibi yemek yapmak cok zor geliyor. ama şimdi anlıyorum ki günümün yarısını yemek yapmak alıyormuş ve ben buna alışmışım.
gittiğinden beri o kadar çok boş vaktim var ki anlatamam. sabah erken kalkarım, köpeğim var, bahçem var, bir sürü hobim var. ama nedense eşim gittiğinde beri köpekle ilgilenme ve bahçe sulama haricinde nerdeyse hiç bir şey yapmıyorum. birde bol bol kk ya giriyorum...
bu özlem konusunda aslında serttimdir. Gitsin de başımı dinleyeyim, keyfime bakayım derim. ama bu sefer uzun bir aradan sonra ilk defa flört ettiğimiz günlerdeki gibi özledim...
ahh bana ayırlık demeyin :(
20 günde bir 1,5 gün görebiliyorum ben de

görmesin ona böyle dertlenince sinirleniyor. daha doğrusu zoruna gidiyor, aklı kalıyor. onunla konuşurken hep dik duruyorum. hiç belli etmiyorum böyle şeyleri.

Özgüven çok güzel bir duygu fakat bazen insan yoruluyor. Hep dik dur, demir gibi ol bazen ruhum sıkılıyor ağlamak istiyorum ağlamayı unutmuşum :KK53::KK53::KK53: BDV o kadar dert var ki gece gece konun çok iyi geldi. Allah bozmasın maşallah aranızda ki sevgi saygı daimi olur inş. Allah başka dert vermesin :KK55:

Özgüven çok güzel bir duygu fakat bazen insan yoruluyor. Hep dik dur, demir gibi ol bazen ruhum sıkılıyor ağlamak istiyorum ağlamayı unutmuşum :KK53::KK53::KK53: BDV o kadar dert var ki gece gece konun çok iyi geldi. Allah bozmasın maşallah aranızda ki sevgi saygı daimi olur inş. Allah başka dert vermesin :KK55:
amin inşallah... hepimiz dertt görmeyelim..evet dik durmak bazen yoruyor insanı...

uzak yol kaptanı değil :) ben o kadar ayrı kalmayı düşünemiyorum iyi sabır varmış sizde :KK66:
memuriyet ama ben de kamudayım tayin olamıyoruz birbirimizin yanına
otobüsle 7 saat mesafeye de her haftasonu gelemiyor
he sizinki gene iyiymiş :) 2 sene önce nijeryaya gitti 5 aya yakın whatsup+ 2 kere telde konuştuk. adamın yüzünü unutmuştum dondugunde.

Back
X