3 hafta olacak ve ben onu özledim!

champagneshimmer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
16.019
5.086
448
salı gunu tam 3 hafta olacak . sesini az duyuyorum, whatsup tan yazışıp resim atıyoruz birbirimize ama yetmiyor hali ile. gelmesine daha +- 40 gun var. ben de sevgili eşcigimi özledim.
aslında bu durumlara alışık biriyim adamın mesleği bu. 5-6 ay görmediğim de oldu ama bugün flört ettiğimiz günlerde ki gibi onu özledim.
benim kocam zordur, kabadır, anacıdır ama iyidir. beni sever. tüm kışı beraber geçiririz. yaz aylarında ise (2. sene) hep ayrıyız. önceden 3 ayda onsuz- 1 ay onlu gecerdi.
onsuz olmak aslında güzel. hergün lokanta gibi yemek yapmak cok zor geliyor. ama şimdi anlıyorum ki günümün yarısını yemek yapmak alıyormuş ve ben buna alışmışım.
gittiğinden beri o kadar çok boş vaktim var ki anlatamam. sabah erken kalkarım, köpeğim var, bahçem var, bir sürü hobim var. ama nedense eşim gittiğinde beri köpekle ilgilenme ve bahçe sulama haricinde nerdeyse hiç bir şey yapmıyorum. birde bol bol kk ya giriyorum...
bu özlem konusunda aslında serttimdir. Gitsin de başımı dinleyeyim, keyfime bakayım derim. ama bu sefer uzun bir aradan sonra ilk defa flört ettiğimiz günlerdeki gibi özledim...

Ayyy nası içlendim. Gerçekten özlemişsiniz..
Allah tez vakitte kavuştursun:) demek ki gözden ırak olmanın gönüldeki yerle alakası yokmuş..

Ne iş yapıyor ki eşiniz?
uzakyol gemi kaptanı
gözden ırak olmakla gönül soğumuyor. ben bunu yıllardan beri yaşıyorum. bir ara hep karadaydı acayip zorlanmıştım. ay bir gitse de kurtulsam diyordum. gitti şimdi özlüyorum :D insanoğlu işte nankörüz be ya

ben eşime hala cok aşığım ama.. öküzcüktür möküzcüktür ama onu görünce tüm yelkenlerimi suya indiririm ( 2-3 kere indirmedim iyi ki indirmemişim) bir canım dese salyam aka aka bakarım yüzüne oyle yaniii :D

Burası bdv. Dertli insanlar yazıyor haliyle. O yüzden birbirini seven ozleyen ciftler görmek çok guzel:KK37:
e kardeş hep sıkıntılı dertler olacak degil ya bir iki kerede iyi dertleri yazıp paylaşım dedim. günlerden beri hep kötü şeyler okuyorum içim daraldı valla..

Anlamadım ki memnun Musunuz değil misiniz yanlış anlamayın ama özlem kafa yapmış sizde :KK56:özledim ama gelince yemek yapmak zor diyorsunuz :KK48: Allah tez zamanda kavuştursun...
insanoğlu nankör işte. gelse iyi gitse iyi :) ama su an gelmesini istiyorum. özledim. özlemim geçsin gene gitsin :)

Back
X