Bu seferki dış gebelik değil di miKizlar hepinize merhaba. 25 nisanda diş gebelik gecirdigimi ögrenip met ignesiyle duşuk yaptım. Sadece bir kere normal adet gecirdim yani 2 ay oldu ve hamileyim şuan tekrardan . Dıs gebelik olduğu için 3n az 3 ay beklemem gerektiği söylendi. doktorlara göre şuan 5 haftaliğim ama benim hesaplamalarima göre 3 haftalik falanım çünkü istemeyerek oldu bildiğim bi tarih. Betam 213 cikti geçen hafta ya i benim hesaplamalarima gire 2 haftalikken . Şuan belimde ağri var nirmalmi böyle kuyruk sokumunandoğru bi ağri var başina grlen varsa yazarsa çok mutlu olurum içimi ferahlatın
Yani umuyorum degildir cunku korkuyorum sevinemedim bile ama dıs gebelik gecirdigim zaman lekelenmem cok vardi ama betam baya yüksekti 1800lerdeydi lekelenmem oldugu zaman birde batma cok oluyodu gaz sancısı gibi tek tarafli ama şuan sadece belim agiriyorBu seferki dış gebelik değil di mi
O ağrılardan öldüm diyebilirim ilk haftalar şu an 5 aylık hala yaşıyorum hatta bununla alakalı konu bile açtım napabilirim diyeKizlar hepinize merhaba. 25 nisanda diş gebelik gecirdigimi ögrenip met ignesiyle duşuk yaptım. Sadece bir kere normal adet gecirdim yani 2 ay oldu ve hamileyim şuan tekrardan . Dıs gebelik olduğu için 3n az 3 ay beklemem gerektiği söylendi. doktorlara göre şuan 5 haftaliğim ama benim hesaplamalarima göre 3 haftalik falanım çünkü istemeyerek oldu bildiğim bi tarih. Betam 213 cikti geçen hafta ya i benim hesaplamalarima gire 2 haftalikken . Şuan belimde ağri var nirmalmi böyle kuyruk sokumunandoğru bi ağri var başina grlen varsa yazarsa çok mutlu olurum içimi ferahlatın
Bel ağrısı içinmi tam benim dediğim yerdemi acaba tam ortası belimin kuyruk sokumunun oralardami acabaO ağrılardan öldüm diyebilirim ilk haftalar şu an 5 aylık hala yaşıyorum hatta bununla alakalı konu bile açtım napabilirim diye
Aynen tam kuyruk sokumu ve çevresi hatta bazen o kadar artıyordu ki kalçama falan bile iniyordu bunun için ilk aylar çok korktum 2 kere acile gittim kesin sorun var diye bi sorun yok olabilir böyle ağrılar lekelenme olmadığı sürece korkmayın dedilerBel ağrısı içinmi tam benim dediğim yerdemi acaba tam ortası belimin kuyruk sokumunun oralardami acaba
Kiızz hamilesin dua edin bana sağlıklı oldun şuan çok ihtiyacim var duayaAynen tam kuyruk sokumu ve çevresi hatta bazen o kadar artıyordu ki kalçama falan bile iniyordu bunun için ilk aylar çok korktum 2 kere acile gittim kesin sorun var diye bi sorun yok olabilir böyle ağrılar lekelenme olmadığı sürece korkmayın dediler
Benim de gebeliklerde belirtim hep o kuyruk sokumundaki ağrı uyumamı bile engellerdi bazenKizlar hepinize merhaba. 25 nisanda diş gebelik gecirdigimi ögrenip met ignesiyle duşuk yaptım. Sadece bir kere normal adet gecirdim yani 2 ay oldu ve hamileyim şuan tekrardan . Dıs gebelik olduğu için 3n az 3 ay beklemem gerektiği söylendi. doktorlara göre şuan 5 haftaliğim ama benim hesaplamalarima göre 3 haftalik falanım çünkü istemeyerek oldu bildiğim bi tarih. Betam 213 cikti geçen hafta ya i benim hesaplamalarima gire 2 haftalikken . Şuan belimde ağri var nirmalmi böyle kuyruk sokumunandoğru bi ağri var başina grlen varsa yazarsa çok mutlu olurum içimi ferahlatın
Benimki şuan sol tarafa daha yatkın belimin ağrısı sizdede öyle olmuş muydu sağ yada soldaBenim de gebeliklerde belirtim hep o kuyruk sokumundaki ağrı uyumamı bile engellerdi bazen
Evett bazen ağrı yayılıyordu bazen tek taraflıydı özellikle ilkinde hep soldaydıBenimki şuan sol tarafa daha yatkın belimin ağrısı sizdede öyle olmuş muydu sağ yada solda
Ederim tabi canım ama için rahat olsun normal o ağrılar dinlen sadeceKiızz hamilesin dua edin bana sağlıklı oldun şuan çok ihtiyacim var duaya
Peki betam nasilEvett bazen ağrı yayılıyordu bazen tek taraflıydı özellikle ilkinde hep soldaydı
Gayet güzel canım. Benim regle daha varken ilk betam 307 ydi 3 gün sonraki betam 6554Peki betam nasil
4 temmuz cuma günü 213tü betam
10 temuuzda ya in6 gün aonra 2484 olmuş
Biraz cok artmamişmi 2 günde 1 2 katina cikmasi lazim degilmi yani 1600 1700 falan olmasi lazim
Kiz maşallah iyi artmiş haa maşallahhGayet güzel canım. Benim regle daha varken ilk betam 307 ydi 3 gün sonraki betam 6554ayrıca ikiz gebelik de değil ne kadar artmış sen düşün yani :) çok takılmamak gerek artışın fazlalığına
Tabi yaKiz maşallah iyi artmiş haa maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?