3 haftada istediklerimi yiyerek 6,5 kilo verdim .

asiyesoysal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
249
45
48
34
Arkadaşlar bu zamana kadar gördüğüm bütün diyetleri uyguladım isveç diyetinden, lahana çorbası ,elma diyetinden patates diyetine kadar .bu diyetlere zararlı diyemem fakat kilo verdirmekten ziyade aldırdığını söyleyebilirim. bu diyetler bittikten sonra gözünüz dönüyor bütün her şeye saldırmak yemek istiyorsunuz ve verdiğiniz olan zaten su kaybı olduğu için dört yada beş günde verdiğinizin yarısından fazlasını alıyorsunuz . çektiğiniz emek tabiri caizse işkence boş yere gitmiş oluyor.ben 3 haftadan beri canım ne isterse yiyorum fakat çok az (kalorisini düşünerek )günde 2,5 3 litreye yakın su içiyorum . ve 4 fincan yeşil çay tüketiyorum. ve günde 1 kez leslıe 3 mıl ,yada 1 saat yürüyüş yapıyorum .böylece 3 haftada 6,5 kilo verdim .65 kilodan 58,5 gördüm ve yağdan gitmiş .görenler 10 kilo vermiş gibi duruyorsun diyorlar .en azından bir hafta deneyin sonucu görünce zaten kendiniz devam edersiniz ..

Tebrikler bende kalori hesaplıyorum iyi gidiyor gibi sen günü kaç kalori ile kapatıyorsun

teşekkür ederim .1000 kalori alıp 500 kalori yakıyorum ..sende durumlar nasıl.

Bende yaklaşık 900-1000 arası ama 100 yakıyorum 500 kaloriyi sadece yürüyüş ile mi yakıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…