3 haftada uzayan saçlarım

ceyyceyy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.314
176
43
21
Merhabaa 3 haftada saçım böyle güzel uzayınca hemen anlatmak istedim.Öncelikle benim saçım yanmıştı ve mecburen göğsümdeki saçı kulağıma kadar kestirdim zar zor ilk fotoğraftaki hale getirdim daha sonra bakım yapmaya başladım.Öncelikle restorex beyaz bidon şampuana 1 pk kuru maya ve 5 damla biberiye yağı katıp her duşta kullanıyorum,daha sonra watsonstan aldığım argan yağlı treatment wax diye geçen saç maskesini kullanıyorum.Duştan sonra biberiye tonik ve yanındaki toniği sıkıyorum ısıdan mümkün olduğunca uzak duruyorum hep bağlıyorum saçımı ve daha dün boyadım ona rağmen çok sağlıklıı.Umarım faydalanırsınızz

Eklentiler

• 36AD9E07-DFC5-4386-8618-09D95F9B40AD.webp
    36AD9E07-DFC5-4386-8618-09D95F9B40AD.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 39
Ben keten tohumu kaynatiyorum jeli direk sürüp bekleyip yikiyorum uzatirmi bilmem ama parlak ve canli görünümün yaninda bir de yumusacik oldu kizimada uyguluyorum

Ben keten tohumu kaynatiyorum jeli direk sürüp bekleyip yikiyorum uzatirmi bilmem ama parlak ve canli görünümün yaninda bir de yumusacik oldu kizimada uyguluyorum
Aa deneyeceğim hala uçları banyoda esniyor çünkü mayonez diyen de oldu ama benim mayoneze tikim var hayatta elleyip kafama süremem teşekkür ederim

Eli saç seven bi kuaför bulsanız daha iyi olur aslında . Benım kuaföre kimi götürdüysem saçları hemen uzadı. Kadının eli saçı küstürmüyor tam tersi şımartıyor

Eli saç seven bi kuaför bulsanız daha iyi olur aslında . Benım kuaföre kimi götürdüysem saçları hemen uzadı. Kadının eli saçı küstürmüyor tam tersi şımartıyor
Ay hangi şehirde benim gittiğim kuaför sözde dünyaca ünlüydü siyah boyayla saçımı yaktı demek ki sarı yapsa kökten kopartacaktı ahsjwjdk

İkinci fotodaki o damarlı şey ne dsdhs. Saça gelince geç kaldın bebeğim 😕 2-3 yıl önce yanmıştı benimkiler siyahtan kızıla dönmeye çalışırken

• Nemlendirici etki yapar: Saç tellerini kaplar, kuruluğu azaltır.
  • Parlaklık verir: Jelimsi yapı saçta kayganlık sağlar, daha parlak görünür.
  • Şekillendirme jeli gibi kullanılabilir: Özellikle dalgalı ve kıvırcık saçlarda bukleleri belirginleştirebilir.
  • Kırılmayı azaltabilir: Koruyucu bir tabaka bıraktığı için saçın daha az zarar görmesine yardımcı olur.

Ancak dikkat etmen gerekenler:

• Çok uzun süre bekletirsen saçında sertleşme veya yapışma yapabilir.
  • İyice durulamazsan kalıntı bırakabilir.
  • Alerjik bir bünyen varsa önce küçük bir bölgede denemelisin.

Merhabaa 3 haftada saçım böyle güzel uzayınca hemen anlatmak istedim.Öncelikle benim saçım yanmıştı ve mecburen göğsümdeki saçı kulağıma kadar kestirdim zar zor ilk fotoğraftaki hale getirdim daha sonra bakım yapmaya başladım.Öncelikle restorex beyaz bidon şampuana 1 pk kuru maya ve 5 damla biberiye yağı katıp her duşta kullanıyorum,daha sonra watsonstan aldığım argan yağlı treatment wax diye geçen saç maskesini kullanıyorum.Duştan sonra biberiye tonik ve yanındaki toniği sıkıyorum ısıdan mümkün olduğunca uzak duruyorum hep bağlıyorum saçımı ve daha dün boyadım ona rağmen çok sağlıklıı.Umarım faydalanırsınızz
Restorex benim saçımı yağlandırıyor ya. Daha önce şampuanıma çam terabentin biberiye yağı dönmüştüm saçlarımı inanılmaz beyazlattırmıştı ve kepek yaptı hala o kepek geçmedi 😪

Restorex benim saçımı yağlandırıyor ya. Daha önce şampuanıma çam terabentin biberiye yağı dönmüştüm saçlarımı inanılmaz beyazlattırmıştı ve kepek yaptı hala o kepek geçmedi 😪
Aa ben kıvırcık saçlıyım aksine kurutuyor benim saçımı gliss de deneyebilirsiniz ilk haline gliss pembe kutuyla getirmiştim

Aa ben kıvırcık saçlıyım aksine kurutuyor benim saçımı gliss de deneyebilirsiniz ilk haline gliss pembe kutuyla getirmiştim
Ya benim saçıma her ürün gitmiyor anlaşamıyor saçlarım çok kuru ve yıpranık o yüzden iyi gelen ürünleri kullanıyorum artık

Back
X