Beni takip etmiyor ama hergün adimi aratip bakiyor neler yaptigima o yüzden öyle bisey olabilirmi diye düsünüyorum ama yazdigim gibi emin de degilim. Ama demekki merak ediyor ki hergün aratip bakiyorMerhabaa :) vallahi kusura bakma ama story izliyor diye hoşlanıyor mu konusuna nasıl geldinyazma bence
Tesekkür ederimMeraktir ohoşlanma olsa duramaz yazardı bence
Bilemedim ki. Fotografını da beğenmişsiniz aslında öyle bir durum olsa yazardı diye düşünüyorum. Kaç yaşında?Beni takip etmiyor ama hergün adimi aratip bakiyor neler yaptigima o yüzden öyle bisey olabilirmi diye düsünüyorum ama yazdigim gibi emin de degilim. Ama demekki merak ediyor ki hergün aratip bakiyor
Ama ben ilgilenmedigim kisinin adini hergün aratip bakmam o yüzden aklimi karistirdi belki fazla anlam yüklemis olabilirim evetBiraz fazla mı anlam yüklemişsiniz acaba bu duruma
Bilmiyorum benim yaslarimda diye düsünüyorum. Evet iste bende onu düsündüm fotografimi begenebilirdi veya yazabilirdi hoslansa diye... ama bukadar merak ettigi sey ne onu da anlamadim belkide cok taktim kendisini begendigim icinBilemedim ki. Fotografını da beğenmişsiniz aslında öyle bir durum olsa yazardı diye düşünüyorum. Kaç yaşında?
Öyle bile olsa kurcalamayın bence, belki de denk geliyordur?Ama ben ilgilenmedigim kisinin adini hergün aratip bakmam o yüzden aklimi karistirdi belki fazla anlam yüklemis olabilirim evet
Yani tanımadığı birinin profilinde gezme cesareti olup karşı tarafın bunu göreceğini bilen biri, bence hoşlansa elbet bişeyler yazardı diye düşünüyorum. Yine de bilemiciğim :)) belli de olmazBilmiyorum benim yaslarimda diye düsünüyorum. Evet iste bende onu düsündüm fotografimi begenebilirdi veya yazabilirdi hoslansa diye... ama bukadar merak ettigi sey ne onu da anlamadim belkide cok taktim kendisini begendigim icin
Seni izlediğini storylerden nerden anlıyorsunuz instangramın öyle bi özelliği var ben mi bilmiyorum çekindiğini nerden anladın..bu sosyal medya da herkes tanıdık tanımadık birbirinin resmini videosunu beğenmiyormu altta bişeymi anlamak gerekiyor açık olan profile story herkes bakar valla şimdi tkrr tkrr girip baktım iyi bi face inst kullanıcısıyım kim bana bakmış izliyor anlamadım.. Bunu da şunun için yazdım açılır yada bi adım atarsan herşeye hazırlıklı ol diyeMerhaba arkadaslar,
Instada storylerim acik ve 1 ay önce ilk kez storylerimin tümünü izlemisti. Hesabina baktim cok hosuma gitti hatta arkadasimin arkadasi onun arkadaslarini taniyor yani gercek biri fake hesap degil. Cok begendim kendisini. Hesabini iyice inceledim sevgilisi falan yok diye düsünüyorum. Simdi de 3 haftadir neredeyse her gün girip izliyor beni ama birkere bile begeni butonuna basmadi veya bana yazmadi... yani anlayamadim hoslaniyormu merakmi ediyor?
Ben bir adim atayim dedim belki cekiniyordur diye iki kez fotografini begendim ama hala yazmadi ama devamli izliyor hergün. Sizce ne düsünüyor olabilir? Cekingenliginden mi benden mi bir adim bekliyor ? Sadece merak mi anlayamadim. Düsünüyorum acaba yazsammi diye cünkü hosuma gitti ama öyle seylere hic cesaretim yok acaba o da mi öyle düsünüyor!? Ama en azindan fotografini begendim yani cesaret bulmaliydi bence.
Ne yapsamki? Rezil olmak istemiyorum
Story izliyo diye mesaj mı atılır arkadaşım hoşlanıyo olsa yazar zaten kendi izliyo işte öylesine yazıpta rezil olma bana kalırsaMerhaba arkadaslar,
Instada storylerim acik ve 1 ay önce ilk kez storylerimin tümünü izlemisti. Hesabina baktim cok hosuma gitti hatta arkadasimin arkadasi onun arkadaslarini taniyor yani gercek biri fake hesap degil. Cok begendim kendisini. Hesabini iyice inceledim sevgilisi falan yok diye düsünüyorum. Simdi de 3 haftadir neredeyse her gün girip izliyor beni ama birkere bile begeni butonuna basmadi veya bana yazmadi... yani anlayamadim hoslaniyormu merakmi ediyor?
Ben bir adim atayim dedim belki cekiniyordur diye iki kez fotografini begendim ama hala yazmadi ama devamli izliyor hergün. Sizce ne düsünüyor olabilir? Cekingenliginden mi benden mi bir adim bekliyor ? Sadece merak mi anlayamadim. Düsünüyorum acaba yazsammi diye cünkü hosuma gitti ama öyle seylere hic cesaretim yok acaba o da mi öyle düsünüyor!? Ama en azindan fotografini begendim yani cesaret bulmaliydi bence.
Ne yapsamki? Rezil olmak istemiyorum
Iste bende bunu düsünmüstüm ama onun düsüncesinden emin olamadim. Sonucta fotosunu begendim ama o begenmedi veya yazmadi sadece izliyor beni hergün aratip. Merakli bir insanmi ki sadece. Rezil olmakta istemiyorum.Neden olmasın ki, ille erkek mi adım atacak
Evet rezil olmak istemiyorum ama 3 haftadir hergün adimi aratip bakmasinin sebebi ne olabilir?Story izliyo diye mesaj mı atılır arkadaşım hoşlanıyo olsa yazar zaten kendi izliyo işte öylesine yazıpta rezil olma bana kalırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?