3 haftadir Instada storylerime bakiyor ama hala bana yazmadi ben yazsammi amaci ne sizce

EineFrau

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2019
217
145
18
33
Merhaba arkadaslar,

Instada storylerim acik ve 1 ay önce ilk kez storylerimin tümünü izlemisti. Hesabina baktim cok hosuma gitti hatta arkadasimin arkadasi onun arkadaslarini taniyor yani gercek biri fake hesap degil. Cok begendim kendisini. Hesabini iyice inceledim sevgilisi falan yok diye düsünüyorum. Simdi de 3 haftadir neredeyse her gün girip izliyor beni ama birkere bile begeni butonuna basmadi veya bana yazmadi... yani anlayamadim hoslaniyormu merakmi ediyor?
Ben bir adim atayim dedim belki cekiniyordur diye iki kez fotografini begendim ama hala yazmadi ama devamli izliyor hergün. Sizce ne düsünüyor olabilir? Cekingenliginden mi benden mi bir adim bekliyor ? Sadece merak mi anlayamadim. Düsünüyorum acaba yazsammi diye cünkü hosuma gitti ama öyle seylere hic cesaretim yok acaba o da mi öyle düsünüyor!? Ama en azindan fotografini begendim yani cesaret bulmaliydi bence.
Ne yapsamki? Rezil olmak istemiyorum

Güncelleme: Profilimi gizli yaptim istek gönderdi kabul ettim bakalim simdi nolacak

Son düzenleme:
Merhabaa :) vallahi kusura bakma ama story izliyor diye hoşlanıyor mu konusuna nasıl geldin yazma bence
Beni takip etmiyor ama hergün adimi aratip bakiyor neler yaptigima o yüzden öyle bisey olabilirmi diye düsünüyorum ama yazdigim gibi emin de degilim. Ama demekki merak ediyor ki hergün aratip bakiyor

Beni takip etmiyor ama hergün adimi aratip bakiyor neler yaptigima o yüzden öyle bisey olabilirmi diye düsünüyorum ama yazdigim gibi emin de degilim. Ama demekki merak ediyor ki hergün aratip bakiyor
Bilemedim ki. Fotografını da beğenmişsiniz aslında öyle bir durum olsa yazardı diye düşünüyorum. Kaç yaşında?

Bilemedim ki. Fotografını da beğenmişsiniz aslında öyle bir durum olsa yazardı diye düşünüyorum. Kaç yaşında?
Bilmiyorum benim yaslarimda diye düsünüyorum. Evet iste bende onu düsündüm fotografimi begenebilirdi veya yazabilirdi hoslansa diye... ama bukadar merak ettigi sey ne onu da anlamadim belkide cok taktim kendisini begendigim icin

İzlemesi beğendiği ilgilendiği anlamına gelmez ki üstelik siz onunkilere beğeni bırakmışsınız. Ayrıca hoşlandığı kıza mesaj atamayacak,tanışmak için bir yol bulamayacak adam bir süre sonra kadınlara yetersiz gelmeye başlar. Açıkçası eziklik bence. Bi erkek hoşlanıyorsa bi adım atsın bi zahmet.

Bilmiyorum benim yaslarimda diye düsünüyorum. Evet iste bende onu düsündüm fotografimi begenebilirdi veya yazabilirdi hoslansa diye... ama bukadar merak ettigi sey ne onu da anlamadim belkide cok taktim kendisini begendigim icin
Yani tanımadığı birinin profilinde gezme cesareti olup karşı tarafın bunu göreceğini bilen biri, bence hoşlansa elbet bişeyler yazardı diye düşünüyorum. Yine de bilemiciğim :)) belli de olmaz

Seni izlediğini storylerden nerden anlıyorsunuz instangramın öyle bi özelliği var ben mi bilmiyorum çekindiğini nerden anladın..bu sosyal medya da herkes tanıdık tanımadık birbirinin resmini videosunu beğenmiyormu altta bişeymi anlamak gerekiyor açık olan profile story herkes bakar valla şimdi tkrr tkrr girip baktım iyi bi face inst kullanıcısıyım kim bana bakmış izliyor anlamadım.. Bunu da şunun için yazdım açılır yada bi adım atarsan herşeye hazırlıklı ol diye

Story izliyo diye mesaj mı atılır arkadaşım hoşlanıyo olsa yazar zaten kendi izliyo işte öylesine yazıpta rezil olma bana kalırsa

Neden olmasın ki, ille erkek mi adım atacak
Iste bende bunu düsünmüstüm ama onun düsüncesinden emin olamadim. Sonucta fotosunu begendim ama o begenmedi veya yazmadi sadece izliyor beni hergün aratip. Merakli bir insanmi ki sadece. Rezil olmakta istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…