Ciddimiymis çökme işi dalga geciyorlar sanıyordumAyyy şimdi farkettim 1 saattir instangram çökmüş ne olacak bu ilişkinin sonu şimdi
Niye rezil olcaksınki bu olayda utanılcak birşey yok yada rezil oluncak bişey yok canım ya sen olgun cesur olki o senden utansın yazmazsa geriye boşver hic aldırış etme takma bile dışarda gördüğünde görmemezliğie ver sanki YOKMUŞ gibiRezil olmaktan cok korkuyorum. Bir yandan diyorum 3 haftadir her gün özellikle aratip bakiyor cünkü takip etmedigi icin demekki ilgisini cekmisim ama biyandanda istese coktan yazmisti diyorum o yüzden cesaret edemiyorum
Off tesekkür ederim gercekten!! Iste bende onu diyorum. Arkadas degiliz takiplesmiyoruz yani hergün 3 haftadir aratip bakiyor var bisey ama ne iste bende onu cözememistim hoslanti desem... foto bile begenmedi.. yazmadi da o yüzden bi anlam veremedim zaten neyin nesi oldugunu. Ama haklisiniz keske begenmeseydim geri ceksemde sacma olur. Hani eger hoslandiysa cesaret bulur diye ummustum ama hicbir tik yokbeğenmeniz kötü olmuş bence şöyle bir mesaj yazabilirdiniz, ya hikayelerde gördüm sizi tanımadığım için merak ettim acaba ortak bir şeyimiz mi var ya da tanıştık da ben mi anımsamadım gibi. sonuna da gülücük koyun, gülücük önemli :d
eh herkes normal bir durum demiş neresi normal arkadaşınız olmayan birinin hergün profiline girip bakıyorsanız hoşlanıyorsunuz ya da merak ediyorsunuzdur yani demek adamda var bir şey.
Şimdi bu yazdığını beğenicemde altında ne anlam çıkartıcan diye korkuyorum.......................Off tesekkür ederim gercekten!! Iste bende onu diyorum. Arkadas degiliz takiplesmiyoruz yani hergün 3 haftadir aratip bakiyor var bisey ama ne iste bende onu cözememistim hoslanti desem... foto bile begenmedi.. yazmadi da o yüzden bi anlam veremedim zaten neyin nesi oldugunu. Ama haklisiniz keske begenmeseydim geri ceksemde sacma olur. Hani eger hoslandiysa cesaret bulur diye ummustum ama hicbir tik yok
Anlamadim ne demek istediginizi?Şimdi bu yazdığını beğenicemde altında ne anlam çıkartıcan diye korkuyorum.......................
Sosyal medyaya insanlar beğensin izlesin diye resim video koymuyormuyuz diyorum bundan ne kadar çok anlam çıkartmışsın diyorum çok umutlanma diyorum bende yazdığına Beğen butonuna basıcamda korkuyorum altından ne anlam çıkartıcaksın diye diyorum....Anlamadim ne demek istediginizi?
Bunlari bende biliyorum zaten sadece o girip izlemiyor. Bircok kisi begeniyor takip ediyor veya ugruyor. Ama o takip etmiyor yani hergün izlemek icin adimi aratip bakiyor cünkü onun karsisina cikmiyor kendiliginden. Ortak arkadaslarimizda yok zaten o yüzdende dikkatimi cekti. Yani gayet farkindayim instagramin nasil bir yer oldugundan.Sosyal medyaya insanlar beğensin izlesin diye resim video koymuyormuyuz diyorum bundan ne kadar çok anlam çıkartmışsın diyorum çok umutlanma diyorum bende yazdığına Beğen butonuna basıcamda korkuyorum altından ne anlam çıkartıcaksın diye diyorum....
Bunlari bende biliyorum zaten sadece o girip izlemiyor. Bircok kisi begeniyor takip ediyor veya ugruyor. Ama o takip etmiyor yani hergün izlemek icin adimi aratip bakiyor cünkü onun karsisina cikmiyor kendiliginden. Ortak arkadaslarimizda yok zaten o yüzdende dikkatimi cekti. Yani gayet farkindayim instagramin nasil bir yer oldugundan.
Kesfette cikmiyorum zaten sayfam cok büyük degil genellikle tanidiklar var sadece birkac tanimadigim kisi. Bazen cok bazen daha az paylasiyorum ama gezme falan degil kendi fotografim oluyor genellikle. Ama evet hoslansaydi benim begenimle mesaji almis olurdu ama bir adim da atmadi. Belkide sadece cok merakli biridir bilemedim. Ama takmicam artikKeşfetteki hikayelerde mi çıkıyorsunuz acaba? Öyle bir şey oluyor mu bilmiyorum gerçi.
Sadece paylaşımları merak edip bakıyor da olabilir.
Gezi fotoğrafı, yemek fotoğrafı vs gibi özellikli şeyler mi paylaşıyorsunuz yoksa kendi fotoğraflarınız mı?
Kendince bir sebebi vardır ama hoşlansa yazardı bence.
İlgisi varsa ve sizin attığınız adımdan mesajı almadıysa çok kalın kafalı demektir.
Sevgilisi yok gibiydi ama bu cevap mantikli geliyor.Sevgilisi olduğu için takip etmiyor olabilir.
Sevgilisinin/eşinin kaç kişiyi, kimi takip ettiğiyle ilgili duvara çentik atan insanlar var.
Sevgilisi sormasın diye takip etmiyordur belki.
Evet bende düsündüm gizlemeyi ama hic ugrasmak istemiyorum. Eger isterse ozaman yazar artik takmicamAdım atmışsınız, hoşlansa yazması gerekirdi.
Gizlesenize bi hesabınızı, bakalım istek atacak mı?
pekiEvet bende düsündüm gizlemeyi ama hic ugrasmak istemiyorum. Eger isterse ozaman yazar artik takmicam
Ama tesekkür ederim tavsiyeniz icin
Sevgilisi yok gibiydi ama bu cevap mantikli geliyor.
Aynen öylekim bilir kaç kişiye daha bakıyor.hoşlansa 50 kere yazardı , boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?