3 haftadir Instada storylerime bakiyor ama hala bana yazmadi ben yazsammi amaci ne sizce

Rezil olmaktan cok korkuyorum. Bir yandan diyorum 3 haftadir her gün özellikle aratip bakiyor cünkü takip etmedigi icin demekki ilgisini cekmisim ama biyandanda istese coktan yazmisti diyorum o yüzden cesaret edemiyorum
Niye rezil olcaksınki bu olayda utanılcak birşey yok yada rezil oluncak bişey yok canım ya sen olgun cesur olki o senden utansın yazmazsa geriye boşver hic aldırış etme takma bile dışarda gördüğünde görmemezliğie ver sanki YOKMUŞ gibi

Off tesekkür ederim gercekten!! Iste bende onu diyorum. Arkadas degiliz takiplesmiyoruz yani hergün 3 haftadir aratip bakiyor var bisey ama ne iste bende onu cözememistim hoslanti desem... foto bile begenmedi.. yazmadi da o yüzden bi anlam veremedim zaten neyin nesi oldugunu. Ama haklisiniz keske begenmeseydim geri ceksemde sacma olur. Hani eger hoslandiysa cesaret bulur diye ummustum ama hicbir tik yok

Şimdi bu yazdığını beğenicemde altında ne anlam çıkartıcan diye korkuyorum.......................

Anlamadim ne demek istediginizi?
Sosyal medyaya insanlar beğensin izlesin diye resim video koymuyormuyuz diyorum bundan ne kadar çok anlam çıkartmışsın diyorum çok umutlanma diyorum bende yazdığına Beğen butonuna basıcamda korkuyorum altından ne anlam çıkartıcaksın diye diyorum....

Bunlari bende biliyorum zaten sadece o girip izlemiyor. Bircok kisi begeniyor takip ediyor veya ugruyor. Ama o takip etmiyor yani hergün izlemek icin adimi aratip bakiyor cünkü onun karsisina cikmiyor kendiliginden. Ortak arkadaslarimizda yok zaten o yüzdende dikkatimi cekti. Yani gayet farkindayim instagramin nasil bir yer oldugundan.

Keşfetteki hikayelerde mi çıkıyorsunuz acaba? Öyle bir şey oluyor mu bilmiyorum gerçi.

Sadece paylaşımları merak edip bakıyor da olabilir.
Gezi fotoğrafı, yemek fotoğrafı vs gibi özellikli şeyler mi paylaşıyorsunuz yoksa kendi fotoğraflarınız mı?
Kendince bir sebebi vardır ama hoşlansa yazardı bence.
İlgisi varsa ve sizin attığınız adımdan mesajı almadıysa çok kalın kafalı demektir.

Sevgilisi olduğu için takip etmiyor olabilir.
Sevgilisinin/eşinin kaç kişiyi, kimi takip ettiğiyle ilgili duvara çentik atan insanlar var.
Sevgilisi sormasın diye takip etmiyordur belki.

Kesfette cikmiyorum zaten sayfam cok büyük degil genellikle tanidiklar var sadece birkac tanimadigim kisi. Bazen cok bazen daha az paylasiyorum ama gezme falan degil kendi fotografim oluyor genellikle. Ama evet hoslansaydi benim begenimle mesaji almis olurdu ama bir adim da atmadi. Belkide sadece cok merakli biridir bilemedim. Ama takmicam artik

story izliyor diye mesaj mi aatcak illa? bende izliyorum bazilarini ama mesaj atmiyorum. acaba onlarda bana aliniyorlar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…