3 haftadir Instada storylerime bakiyor ama hala bana yazmadi ben yazsammi amaci ne sizce

Storyler de şu kadar kişi gördü diyor ya ondan bahsediyor. Izlemeden kastı bu.

story izlemek bukadar onemli mi? mesela benim karsima sirayla cikiyor kimi izledigimi bile bilmiyorum.

Denk gelme olayi olmuyor aratmasi gerekiyor. Ve storylerdede hep ben görebiliyorum kimin izledigini. Ama evet hoslansa en azindan bi foto begenebilirdi yazmaya cesaret etmesede bilmiyorum cok taktim herhalde

Iste bende bunu düsünmüstüm ama onun düsüncesinden emin olamadim. Sonucta fotosunu begendim ama o begenmedi veya yazmadi sadece izliyor beni hergün aratip. Merakli bir insanmi ki sadece. Rezil olmakta istemiyorum.

Neden rezil olsun ki
Bi' daha yazmazsın geçer gidersin
Veya amaan zırt dersin geçersin
Olmayacaksa hemen aklından atıp yeni sulara yelken açmak iyidir

story izlemek bukadar onemli mi? mesela benim karsima sirayla cikiyor kimi izledigimi bile bilmiyorum.
Size nasil sirayla cikiyor ? Bana hic cikmiyor öyle? Sadece takip ettigin insanlar cikiyor. Ve 3 haftadir karsina ciktigini sanmiyorum olamaz yani ama hoslaniyorda olsa yazardi

Evet rezil olmak istemiyorum ama 3 haftadir hergün adimi aratip bakmasinin sebebi ne olabilir?
Evet rezil olmak istemiyorum ama 3 haftadir hergün adimi aratip bakmasinin sebebi ne olabilir?
Dkkatini çekmiş olabilirsin ama yazmıyosa vardır bişy biraz daha bekle eğer çok yazöak istersen tanışıyormuşuz ne zamandr takip ediyosun dersin

Storyler de şu kadar kişi gördü diyor ya ondan bahsediyor. Izlemeden kastı bu.
Anladım canım zaten açıkmış herkes görebiliyor izlemek için bi çaba sarfetmemiş anlamsız geldi story bakıyor açılmıyor demek..hep karşıma tarkan beyaz alişan okuldan birkaç arkadaşın storyleri çıkıyor izlemeyim artık altında bi sebep ararlar maazallah evliyim kocam duyarsa yuvam yıkılır

bence bekleyin az zamana bırakın sonunda rezil olup üzülmektense beklemek en mantıklısı

nasibnse bulur gelir yemenden nasbn degilse ne gelir elden demişler

Denk gelme olayi olmuyor aratmasi gerekiyor. Ve storylerdede hep ben görebiliyorum kimin izledigini. Ama evet hoslansa en azindan bi foto begenebilirdi yazmaya cesaret etmesede bilmiyorum cok taktim herhalde
Çok takılma bunlara insanlar beğensin izlesin diye sosyal medyada paylaşım yapılmıyor mu

Size nasil sirayla cikiyor ? Bana hic cikmiyor öyle? Sadece takip ettigin insanlar cikiyor. Ve 3 haftadir karsina ciktigini sanmiyorum olamaz yani ama hoslaniyorda olsa yazardi
takip ettigim kisiler sirayla cikiyor iste. ben degistirmiyorum bile. bazen oyle izliyorum. mesela cok sik story paylasan arkadaslarim var onlari neredeyse hergun goruyorum. ne bileyim.bence fazla anlam yukluyorsun.

Biraz fazlaca anlam yüklemiş ve abartmış sadece, sanırım duygularına yenik düşüyor ondan bu hissiyattalar

beğenmeniz kötü olmuş bence şöyle bir mesaj yazabilirdiniz, ya hikayelerde gördüm sizi tanımadığım için merak ettim acaba ortak bir şeyimiz mi var ya da tanıştık da ben mi anımsamadım gibi. sonuna da gülücük koyun, gülücük önemli :d
eh herkes normal bir durum demiş neresi normal arkadaşınız olmayan birinin hergün profiline girip bakıyorsanız hoşlanıyorsunuz ya da merak ediyorsunuzdur yani demek adamda var bir şey.

selam yaz ne kaybedicenki yazmazsada bidaha yazmazsın nolcak biyerlerin kırılmicak yazmazsada boşver illa kısmetin güzeldir seni bekliyordur

Biraz fazlaca anlam yüklemiş ve abartmış sadece, sanırım duygularına yenik düşüyor ondan bu hissiyattalar
Bende frenlemek için böyle yazıyorum zaten yokkk anlamaz oturur sabaha kadar takip eder hangimiz,etmedikki zamanında allahtan bi tane beğenme hakkı izleme hakkı var yanlışlıkla 2 defa beğense izlese yandı bu adamlar

selam yaz ne kaybedicenki yazmazsada bidaha yazmazsın nolcak biyerlerin kırılmicak yazmazsada boşver illa kısmetin güzeldir seni bekliyordur
Rezil olmaktan cok korkuyorum. Bir yandan diyorum 3 haftadir her gün özellikle aratip bakiyor cünkü takip etmedigi icin demekki ilgisini cekmisim ama biyandanda istese coktan yazmisti diyorum o yüzden cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…