Storyler de şu kadar kişi gördü diyor ya ondan bahsediyor. Izlemeden kastı bu.Seni izlediğini storylerden nerden anlıyorsunuz instangramın öyle bi özelliği var ben mi bilmiyorum çekindiğini nerden anladın..bu sosyal medya da herkes tanıdık tanımadık birbirinin resmini videosunu beğenmiyormu altta bişeymi anlamak gerekiyor açık olan profile story herkes bakar valla şimdi tkrr tkrr girip baktım iyi bi face inst kullanıcısıyım kim bana bakmış izliyor anlamadım.. Bunu da şunun için yazdım açılır yada bi adım atarsan herşeye hazırlıklı ol diye
Denk gelme olayi olmuyor aratmasi gerekiyor. Ve storylerdede hep ben görebiliyorum kimin izledigini. Ama evet hoslansa en azindan bi foto begenebilirdi yazmaya cesaret etmesede bilmiyorum cok taktim herhaldeSeni izlediğini storylerden nerden anlıyorsunuz instangramın öyle bi özelliği var ben mi bilmiyorum çekindiğini nerden anladın..bu sosyal medya da herkes tanıdık tanımadık birbirinin resmini videosunu beğenmiyormu altta bişeymi anlamak gerekiyor açık olan profile story herkes bakar valla şimdi tkrr tkrr girip baktım iyi bi face inst kullanıcısıyım kim bana bakmış izliyor anlamadım.. Bunu da şunun için yazdım açılır yada bi adım atarsan herşeye hazırlıklı ol diye
Aynenn hahaha cöktü suanSeviyorsan sen yaz diyecegim ama instagram çöktü
Iste bende bunu düsünmüstüm ama onun düsüncesinden emin olamadim. Sonucta fotosunu begendim ama o begenmedi veya yazmadi sadece izliyor beni hergün aratip. Merakli bir insanmi ki sadece. Rezil olmakta istemiyorum.
Size nasil sirayla cikiyor ? Bana hic cikmiyor öyle? Sadece takip ettigin insanlar cikiyor. Ve 3 haftadir karsina ciktigini sanmiyorum olamaz yani ama hoslaniyorda olsa yazardistory izlemek bukadar onemli mi? mesela benim karsima sirayla cikiyor kimi izledigimi bile bilmiyorum.
Evet rezil olmak istemiyorum ama 3 haftadir hergün adimi aratip bakmasinin sebebi ne olabilir?
Dkkatini çekmiş olabilirsin ama yazmıyosa vardır bişy biraz daha bekle eğer çok yazöak istersen tanışıyormuşuz ne zamandr takip ediyosun dersinEvet rezil olmak istemiyorum ama 3 haftadir hergün adimi aratip bakmasinin sebebi ne olabilir?
Anladım canım zaten açıkmış herkes görebiliyor izlemek için bi çaba sarfetmemiş anlamsız geldi story bakıyor açılmıyor demek..hep karşıma tarkan beyaz alişan okuldan birkaç arkadaşın storyleri çıkıyor izlemeyim artık altında bi sebep ararlar maazallah evliyim kocam duyarsa yuvam yıkılırStoryler de şu kadar kişi gördü diyor ya ondan bahsediyor. Izlemeden kastı bu.
Çok takılma bunlara insanlar beğensin izlesin diye sosyal medyada paylaşım yapılmıyor muDenk gelme olayi olmuyor aratmasi gerekiyor. Ve storylerdede hep ben görebiliyorum kimin izledigini. Ama evet hoslansa en azindan bi foto begenebilirdi yazmaya cesaret etmesede bilmiyorum cok taktim herhalde
takip ettigim kisiler sirayla cikiyor iste. ben degistirmiyorum bile. bazen oyle izliyorum. mesela cok sik story paylasan arkadaslarim var onlari neredeyse hergun goruyorum. ne bileyim.bence fazla anlam yukluyorsun.Size nasil sirayla cikiyor ? Bana hic cikmiyor öyle? Sadece takip ettigin insanlar cikiyor. Ve 3 haftadir karsina ciktigini sanmiyorum olamaz yani ama hoslaniyorda olsa yazardi
Biraz fazlaca anlam yüklemiş ve abartmış sadece, sanırım duygularına yenik düşüyor ondan bu hissiyattalarAnladım canım zaten açıkmış herkes görebiliyor izlemek için bi çaba sarfetmemiş anlamsız geldi story bakıyor açılmıyor demek..hep karşıma tarkan beyaz alişan okuldan birkaç arkadaşın storyleri çıkıyor izlemeyim artık altında bi sebep ararlar maazallah evliyim kocam duyarsa yuvam yıkılır
Evet haklisiniz eger isterse o yazsinbence bekleyin az zamana bırakın sonunda rezil olup üzülmektense beklemek en mantıklısı
nasibnse bulur gelir yemenden nasbn degilse ne gelir elden demişler
Baya güzel cevabmış akkılısınbeğenmeniz kötü olmuş bence şöyle bir mesaj yazabilirdiniz, ya hikayelerde gördüm sizi tanımadığım için merak ettim acaba ortak bir şeyimiz mi var ya da tanıştık da ben mi anımsamadım gibi. sonuna da gülücük koyun, gülücük önemli :d
Bende frenlemek için böyle yazıyorum zaten yokkk anlamaz oturur sabaha kadar takip eder hangimiz,etmedikki zamanında allahtan bi tane beğenme hakkı izleme hakkı var yanlışlıkla 2 defa beğense izlese yandı bu adamlarBiraz fazlaca anlam yüklemiş ve abartmış sadece, sanırım duygularına yenik düşüyor ondan bu hissiyattalar
Rezil olmaktan cok korkuyorum. Bir yandan diyorum 3 haftadir her gün özellikle aratip bakiyor cünkü takip etmedigi icin demekki ilgisini cekmisim ama biyandanda istese coktan yazmisti diyorum o yüzden cesaret edemiyorumselam yaz ne kaybedicenki yazmazsada bidaha yazmazsın nolcak biyerlerin kırılmicak yazmazsada boşver illa kısmetin güzeldir seni bekliyordur
Ayyy şimdi farkettim 1 saattir instangram çökmüş ne olacak bu ilişkinin sonu şimdiBiraz fazlaca anlam yüklemiş ve abartmış sadece, sanırım duygularına yenik düşüyor ondan bu hissiyattalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?