3.kadınla iletişime geçmek...

peki varsayalım yaptınız, ne tepki verir?
bir sorun bakalım affedebilir mi?
dedeniz ya da diğer aile fertleri ne olacak oğlum, bidaha yapmaz, böyle bir erkek için yuva yıkılmaz diye eşinizi ikna etmeye çalışır mı?
eşiniz çocuklarım için affedeyim diyip size döner mi?
sorun bunları eşinize, azcık empati yapsın.

kendinize de sorun, eşimi neden aldatmıyorum diye,
çünkü ahlaklısınız, dürüstsünüz, eşinizi seviyorsunuz, değil mi?
ama eşiniz bu niteliklerin hiçbirine sahip olmadığı için sizi aldattı...
peki bu niteliklere sahip olmayan, yani ahlaksız, yalancı ve mutsuz/sevgisiz bir babayla büyümek, babasız büyümekten daha iyi olmaz mı çocuklarınız için?
eğer affettiyseniz çocuklarınızı bahane etmeyin, hiçbir çocuk annesini sevmeyen, yalancı ve ahlaksız bir babayla aynı evde büyümeyi haketmez.
Ben de aldatılmadan önce böyle düşünordum birebir
Ama artık o mutsuz sevgisiz ahlaksız adamın tedavi olması gerektiğini kaybetmek s.ktiretmek yerine kazanmak mutlu bi yuva için çabalamak gerektiğini düşğnüyorum

Kızı babasına falan şikayet etmeyin elinize ne gececek? Belki babası çekip vuracak kızı bu vebali nasıl alıyorsunuz? Güvenin olmadığı bir evlilik eninde sonunda biter maalesef.
Ayrıca kızın babası ne yapabilir ki ?çok saçma kızı babasına şikayet etmek

İnsanın sırtını dayadığı bir insandan bu şekilde bir durum görmesi çok acı verici.Şuanda etrafın gazıyla muhtemelen affedebileceğinizi düşünüyorsunuz ama muhtemelen sizi acı, öfke ve paronoya dolu bir yaşam bekliyor.Artık eskisi gibi olabilmeniz zor belki de imkansız.Birde hep duygusal aldatmayı önemsemeyenlerin, cinsel birlikteliğin birincil olduğunu düşünenlerin erkekler olduğu çıkmıştı dünya istatistiklerinde.şaşırdım yazınızı okuyunca.Duygusal aldatılma cinsel olandan daha acı benim için.Ama herkes farklı demek ki.

A
Esiniz niye gitmis? Kizin size karsi sorumlulugu yok yabi 3. Sahislarin sorumluluklari yok.
Kocanizin size sadakat yemininin olmasi gerekirdi

Esinize keseceginiz cezayi kizin ailesini arayarak tek taraf a kesin tabi
aynen size katılıyorum ..zaten eşini affetmişsin gitmiş,daha elin kızından me istiyorsun ?ayrıca o kız da durduk yere eşinize yapışmadı ..eşinizle olan sorunlara bakmalısınız ,

Aslında kalbim inanıyor da aklım ikna olmuyor 10 gün dile kolay sadece oturup dertleştiklerine inanasım gelmiyor
Eşimin açıklaması kızın sürekli kontrol altında olduğu annesi tarafından sürekli görüntülü arandığı görüşmeye fırsat bulamadıkları onun da bugün yarın diyerek buluşmayı beklediği kız rahat görüşelim falan diye ablasının yaşadığı şehre çağırıyor ablası da dışarı çıkarmıyor baskı yapıyor güya bunun için de kavgalar vs.ler ediliyor kızkardeşler arasında
ve sen de bunlara inandın..bir de kızdan dinlesek kimbilir neler anlatır ..

Nerden biliyorsunuz mantığında cinsellik yaşamak olduğunu?
Belki açlığı duygusaldı sadece cinsellik yaşamak kolay değil diye düşünüyorum iki taraf da istekli olacak ortam oluşacak riskler göze alınacak vs vs
Kesinlikle çok yanlış düşünüyorsunuz ..ayrıca açlığı duygusal olan bir adamı durumu cinsellikten çok daha vahim

İnsanın sırtını dayadığı bir insandan bu şekilde bir durum görmesi çok acı verici.Şuanda etrafın gazıyla muhtemelen affedebileceğinizi düşünüyorsunuz ama muhtemelen sizi acı, öfke ve paronoya dolu bir yaşam bekliyor.Artık eskisi gibi olabilmeniz zor belki de imkansız.Birde hep duygusal aldatmayı önemsemeyenlerin, cinsel birlikteliğin birincil olduğunu düşünenlerin erkekler olduğu çıkmıştı dünya istatistiklerinde.şaşırdım yazınızı okuyunca.Duygusal aldatılma cinsel olandan daha acı benim için.Ama herkes farklı demek ki.
Evet bu istatisliği okoluyun ben de şaşırmıştım erkeksi içgüdülerim falan mi var diye bunu terapiste soracağım ama burda benim için ayırdedici olan zina yapacak kadar Allahtan korkmuyor olması duygusallık normal demiyorum elbette ama haram boyutuyla da düşünüyorum dini hassasiyeti olmayanlar bu fikrim hakkında yorum yapmasın lütfen

Ben sanki kaldıramazdım ayrılırdım gibi geliyor .Ki ben bir daha boşanmaya tövbe demişim..İkinci şansı olmadığını bilsin .Boşanmayacaksan ayrı kal biraz süründür.

Kızlar öyle evlilik kolay olmuyor yuva yıkılmasın edebiyatı yapmak istemiyorum, işe biraz da bilimsel açısından bakalım. Nacizane ne doktorumne psikolog ama okuduğum kitaplardan dinlediğim seminerlerden aklımda kalanları paylaşmak istiyorum.
Madde 1: Kadın ayda bir kere kuluçka dönemi geçirir yani bir kere yumurtlar. Yani; kadın cinsel isteğini ayda bir kere gelen yumurtası için bir kişiye odaklanarak düşünür. Bu istek tek bir kişi üzerine devamlı yoğunlaşırsa adı aşk olur.
Madde 2: Erkek gün içerisinde milyonlarca sperm üretir, fiziksel olarak her gün yeniden bir ebeveny adayı olma şansı fiziksel ve hormonel olarak vardır. Yani erkek mutlak aşkı geçiçi yaşar, kalıcı olmak için kadının sürekli cazip avantajlar sunması lazım. Evet kadın daha fazla yük taşıyor bu anlamda.
Madde 3: ilk iki madde sadece cinsellik içindir, sevgi başka bir konu.
Madde 4: Sevgi konusu her iki taraf için de hemen hemen eşitken, erkekte özellikle zor durumda olanı koruma, kaçanı kovalama durumu vardır, daha doğrusu yüksek oranda baskındır.
Neler yapmalı?
1-formunuzu koruyun, kilo almayın, spor yapın, güzel kokun, evde kocanızı pijamayla karşılamayın, her gün temiz olun duş alın, ağız diş bakımınıza özen gösterin, onun beğendiği saç modelini yapın, onun beğendiği makyajı yapın ve istediği renkte saçlarla gezin.
Diyelim ki siz sarıya boyattınız saçlarınızı eşiniz hiç beğenmese de, o adamdan ilgi beklemeyin. Beğenmediğiniz bir şey başkasında olsa size de çekici gelmez.
2-Ailesiyle mutlaka çok güçlü bağlar kurun, ihanet durumunda sadece sizi değil kendi ailesini de kaybetmekten korksun.
3-Tüm arkadaşlarıyla yakın olun, sizi dost bilsinler. Arkanızdan kuyu kazacak düşünceye mahal bırakmayın.
4-Çok konuşmayın tartısma esnasında, dinleyin, susun, haklısın diyin. Bu ezilmek değildir, öfkesi geçene kadar erkeğin eline sebep vermeme şeklidir. İsteklerinizi yavaş yavaş yayarak yapın.
5-Her gün eşinizin cebine mektuplar koyun, aşk dolu mektuplar. Hani olur da başkası karşısına geçip aklını çelmeye çalışırsa o mektubunuzun etkisinde olsun.
6-Onu siz yıkayın banyoda her zaman, ihanet etmeye kalkarsa aklına siz geleceksiniz.
7-Hayatına dair herşeyle özdeşleştirin kendinizi, mesela yemeği elinizle bile yedirin.
8-Birlikte sosyalleşin, maddiyat el vermiyor olabilir, evde birşeyler hazırlayıp yakında bir parka oturmak bile sosyalleşmektir. Durumu olanlar için; tiyatro, sinema, opera bunlara gidin. Başka kadının sızabileceği boş vakit bırakmayın.
9-Telefonunu onun gözü önünde karıştırmayın, birşey bulursanız belli etmeyin, ortalığı ayağa kaldırmayın, sakince plan yapın.
10-3.kadınla iletişime geçip onu hırslandırmayın, huyunu suyunu bilmiyorsunuz, yellozun tekiyse iyice kafayı takar.
11- mahreminizde yakın olun, sevginizi fazlasıyla belli edin, arkanızı dönüp uyumayın.
12- evin içinde uzak uzak oturmayın, çocuk gibi adamın dibinde bekleyin. Bu hormonal bir etki alanıdır, uzaklık onun hormonlarını başkasına kaydırır.
13- geçmişi unutun unutmuş gibi yapmayın, cidden unutun ve şimdi kral benim ötesi yok diyin.

Not:Eşiniz, alkolik, şiddet uygulayan, kumarbaz, yalancılığı hayat tarzı edinmiş, tembel, çalışmayı sevmeyen biriyse yukarıda yazanları unutarak en yakın hukuk bürosuna gidin. Ve tekrar edeyim psikolog değilim okuyup dinlediklerimden aklımda kalanları maddeler halinde yazdım.
yazık

Kızlar öyle evlilik kolay olmuyor yuva yıkılmasın edebiyatı yapmak istemiyorum, işe biraz da bilimsel açısından bakalım. Nacizane ne doktorumne psikolog ama okuduğum kitaplardan dinlediğim seminerlerden aklımda kalanları paylaşmak istiyorum.
Madde 1: Kadın ayda bir kere kuluçka dönemi geçirir yani bir kere yumurtlar. Yani; kadın cinsel isteğini ayda bir kere gelen yumurtası için bir kişiye odaklanarak düşünür. Bu istek tek bir kişi üzerine devamlı yoğunlaşırsa adı aşk olur.
Madde 2: Erkek gün içerisinde milyonlarca sperm üretir, fiziksel olarak her gün yeniden bir ebeveny adayı olma şansı fiziksel ve hormonel olarak vardır. Yani erkek mutlak aşkı geçiçi yaşar, kalıcı olmak için kadının sürekli cazip avantajlar sunması lazım. Evet kadın daha fazla yük taşıyor bu anlamda.
Madde 4: Sevgi konusu her iki taraf için de hemen hemen eşitken, erkekte özellikle zor durumda olanı koruma, kaçanı kovalama durumu vardır, daha doğrusu yüksek oranda baskındır.
Neler yapmalı?
1-formunuzu koruyun, kilo almayın, spor yapın, güzel kokun, evde kocanızı pijamayla karşılamayın, her gün temiz olun duş alın, ağız diş bakımınıza özen gösterin, onun beğendiği saç modelini yapın, onun beğendiği makyajı yapın ve istediği renkte saçlarla gezin.
Diyelim ki siz sarıya boyattınız saçlarınızı eşiniz hiç beğenmese de, o adamdan ilgi beklemeyin. Beğenmediğiniz bir şey başkasında olsa size de çekici gelmez.
2-Ailesiyle mutlaka çok güçlü bağlar kurun, ihanet durumunda sadece sizi değil kendi ailesini de kaybetmekten korksun.
3-Tüm arkadaşlarıyla yakın olun, sizi dost bilsinler. Arkanızdan kuyu kazacak düşünceye mahal bırakmayın.
4-Çok konuşmayın tartısma esnasında, dinleyin, susun, haklısın diyin. Bu ezilmek değildir, öfkesi geçene kadar erkeğin eline sebep vermeme şeklidir. İsteklerinizi yavaş yavaş yayarak yapın.
5-Her gün eşinizin cebine mektuplar koyun, aşk dolu mektuplar. Hani olur da başkası karşısına geçip aklını çelmeye çalışırsa o mektubunuzun etkisinde olsun.
6-Onu siz yıkayın banyoda her zaman, ihanet etmeye kalkarsa aklına siz geleceksiniz.
7-Hayatına dair herşeyle özdeşleştirin kendinizi, mesela yemeği elinizle bile yedirin.
8-Birlikte sosyalleşin, maddiyat el vermiyor olabilir, evde birşeyler hazırlayıp yakında bir parka oturmak bile sosyalleşmektir. Durumu olanlar için; tiyatro, sinema, opera bunlara gidin. Başka kadının sızabileceği boş vakit bırakmayın.
9-Telefonunu onun gözü önünde karıştırmayın, birşey bulursanız belli etmeyin, ortalığı ayağa kaldırmayın, sakince plan yapın.
10-3.kadınla iletişime geçip onu hırslandırmayın, huyunu suyunu bilmiyorsunuz, yellozun tekiyse iyice kafayı takar.
11- mahreminizde yakın olun, sevginizi fazlasıyla belli edin, arkanızı dönüp uyumayın.
12- evin içinde uzak uzak oturmayın, çocuk gibi adamın dibinde bekleyin. Bu hormonal bir etki alanıdır, uzaklık onun hormonlarını başkasına kaydırır.
13- geçmişi unutun unutmuş gibi yapmayın, cidden unutun ve şimdi kral benim ötesi yok diyin.

Not:Eşiniz, alkolik, şiddet uygulayan, kumarbaz, yalancılığı hayat tarzı edinmiş, tembel, çalışmayı sevmeyen biriyse yukarıda yazanları unutarak en yakın hukuk bürosuna gidin. Ve tekrar edeyim psikolog değilim okuyup dinlediklerimden aklımda kalanları maddeler halinde yazdım.

Bilimsel açı mı ? Bu maddeler mi? Bilimi de öldürdünüz ya...
:KK70::KK70::KK59::KK70:

Evet bu istatisliği okoluyun ben de şaşırmıştım erkeksi içgüdülerim falan mi var diye bunu terapiste soracağım ama burda benim için ayırdedici olan zina yapacak kadar Allahtan korkmuyor olması duygusallık normal demiyorum elbette ama haram boyutuyla da düşünüyorum dini hassasiyeti olmayanlar bu fikrim hakkında yorum yapmasın lütfen
Goz zinasi yapmis yetmez mi
esiniz hatta otesinde dusuncesi de hayallerinde de var olmus belli ki. Cesaret edip yanina giderken esim duyarsa nolur diye 10 gun boyunca aklina gelmemis. Esinizi affetmek sizin bileceginiz sey. Ama esinizin 10 gunluk kacamagini sigdiracak kaliplar aramayin.

Neler yapmalı?

Yazık gerçekten. Cariye köle olmuşsunuz insanlıktan çıkmışsınız.

Konu sahininin esi guzelce bi senaryo hazirlamis da buna cocuklar bile guler. Esini sucsuz gorup affedip eve almak diger kadini ailesine sikayet etmek daha kolay.
Madem 10gun boyunca kızla görüşemedik ailesi arayıp durdu vs vs ,neden 10gun sonuna kadar durdu?ayaküstü senaryo yazmış ya resmen.adam der mi beraber gezip tozmaya gittim,cinsel beklentilerim de vardı vs vs ..bunun bir üst level olarak senaryosu da kız peşimi bırakmadı ,ben evli olduğumu söyledim olur

Ya aklıma şu da geldi.Geliyor.Herkes kendini düşünüp sadakatsizliği affederse erkekler birbirinden görerek birgüzel yayılır hata yapmaktan korkmaz ve bu düzen böyle gider.Erkekler korkmalı çekinmeli ya:KK64:Kırar dizini oturur dememeli."Ben yanmazsam sen yanmazsan nasıl çıkar karanlıklar düze "diye de bir gerçek var.İbreti alem için sallandıracaksın aslında.Her sadakatsizlik boşanmayla sonuçlansaydı bence daha az olurdu.Sizce?

Valla ben o kadını bulur saçını başını yolardım. Ayrıca cinsellik olsa affetmem demişsin. Ayrıca aldatmak sadece fiziksel olmuyo. Onunla görüşmesi, konuşması yani niyetlenmesi bile aldatmaktır, fiziksel değil beyinsel aldatmaktır. Bunu unutma.

büyük konuşmayayım ama ister cinsel ister duygusal bir yakınlaşma olsun ben affedemem :(
ve siz 1 saat 2 saat 1 -2 gün demiyorsunuz tam 10 gün ... bence hiç kurcalamayın ve kanıtlarınız varsa dava açın.

Back
X