3 kat mı 1. Kat mı?

Hilall phlvn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
3
2
1
30
Bir eve taşınacağım 3 katlı binanın 1 ve 3 enson katı boş 1 kata kendin giriyorsun yan tarafta kapısı ayrı ünsal giriş gibi arkada önde camı var arka tarafında 2kat gibi oluyor terası war baya büyük yani halılarını filan yıkıyorlardı çıkanlar çok büyük ama 3 katında manzarası var her taraftan güneş görmesi var ama balkonu uzun ama genişdeğil çok dar neresi iyi olur nesi sıcak olur nereye girsek bilmiyorum ev merkezi sistemle ısınıyor kütahyada yaşıyorum kışımız çok 1 tane kızım var sırf onun için terasında oynar diye düşünüyorum ama soğuk olmasındanda korkuyorum ne yapsam bilmiyorum

Son düzenleme:
Bir eve taşınacağım 3 katlı binanın 1 ve 3 enson katı boş 1 kata kendin giriyorsun yan tarafta kapısı ayrı ünsal giriş gibi arkada önde camı var arka tarafında 2kat gibi oluyor terası war baya büyük yani halılarını filan yıkıyorlardı çıkanlar çok büyük ama 3 katında manzarası var her taraftan güneş görmesi var ama balkonu uzun ama genişdeğil çok dar neresi iyi olur nesi sıcak olur nereye girsek bilmiyorum
3. kat

Seni yeter ki dar etmesin kaçını katın olduğunun ne önemi var

Ben 3. Katı tercih ederdim.
Neden derseniz, tepemde kimse olsun istemezdim.
Yıllarca üst katımdakilerden çektiğim için böyle düşünüyorum.
2 katın pisliğini çekmektense en üstte olurum daha mantıklı tezim doğrulandı

Bir eve taşınacağım 3 katlı binanın 1 ve 3 enson katı boş 1 kata kendin giriyorsun yan tarafta kapısı ayrı ünsal giriş gibi arkada önde camı var arka tarafında 2kat gibi oluyor terası war baya büyük yani halılarını filan yıkıyorlardı çıkanlar çok büyük ama 3 katında manzarası var her taraftan güneş görmesi var ama balkonu uzun ama genişdeğil çok dar neresi iyi olur nesi sıcak olur nereye girsek bilmiyorum
Halı yıkamak dışında o terasın tek artısı olmaz. Çocuk varsa bisiklet falan sürer. Onun dışında kışın soğuk getirir ve üst kattan çöp atsalar size, halı silkeleseler size. Balkon yıkamak bile zorken teras daha zor bence. Üst katta üst komşu gürültüsü olmaz ama çok sıcak bir yerdeyseniz o çatı yazın sizi haşlar. Kışında çatılar akıyor bazen ya da soğuk oluyor. İlla o bina olacaksa 3. Kat derdim

Alt katta o terasın üstü diğer dairelerin balkonuna mı denk geliyor

Milletin pisliği o terasa doluşur

Yukarıdan atmasalar rüzgar toparlar vs

Altı boş ise soğuk olur direkt toprakta ise de soğuk olur

Fiyatlar arasında uçurum yoksa 3. kat halıları yıkamacıya ver sen balkonda kahve iç ferah ferah

2 katın pisliğini çekmektense en üstte olurum daha mantıklı tezim doğrulandı
Çok haklısın. İnan 7 yıl boyunca üst katımdakilerden görmediğim kalmadı.
Mutfağıma sofra bezi silkeleyen mi dersin, çiçeklerini sularken bütün camlarımı çamur içinde bırakan mı dersin, tepemde tepinip uykusuz bırakanlar mı dersin...
Ne çektiğimi bir ben, bir Allah bilir.
Şimdi çok şükür son kattayım, mutluyum.
Evet kışın azıcık serin oluyor ama saydığım sıkıntıları çekmektense kat kat giyerim, battaniye altında otururum daha iyi.

Bir eve taşınacağım 3 katlı binanın 1 ve 3 enson katı boş 1 kata kendin giriyorsun yan tarafta kapısı ayrı ünsal giriş gibi arkada önde camı var arka tarafında 2kat gibi oluyor terası war baya büyük yani halılarını filan yıkıyorlardı çıkanlar çok büyük ama 3 katında manzarası var her taraftan güneş görmesi var ama balkonu uzun ama genişdeğil çok dar neresi iyi olur nesi sıcak olur nereye girsek bilmiyorum ev merkezi sistemle ısınıyor kütahyada yaşıyorum kışımız çok 1 tane kızım var sırf onun için terasında oynar diye düşünüyorum ama soğuk olmasındanda korkuyorum ne yapsam bilmiyorum
Bende en üstte oturuyorum ses yönünden rahatım elbette üst soğuk sıcak olur muhabbeti var ama öyle abartı bir durum da yok bence soğuk olup ta kışın altımda ki benden daha çok klima çalıştırdı mesela

3. kat diyorum evlendiğimden beri en üst katta oturuyorum ev aldım yine en üst kat aldım, üstümde tepinen yok halı,kilim silkeleyen yok, balkonuma çamaşırı düşen yok sıcak soğuk konusuna değinilmiş ama ben orta katlarla bariz bir fark hissetmiyorum kışın 50 lira fazla yakıyorum yazın cam kapı açıp püfür püfür oturuyorum pislik ve gürültü çekmektense en üst katı tercih ederdim.

kesinlikle 3. Kat, iki deneyimide yapmis biri olarak alt kat giris oldugu icin biraz korku salabiliyor insana ve soguk bakimindanda bir sey fark etmiyor 3. kat la arasinda. Ama hic degilse tepenizde tepinen insanlar olmaz! Alt katin börtüsü böcegi de bitmiyor malesef, eger önünde biraz yesil alan varsa gercekten cok kötü! Fare girer mi acaba diye hep tedirginim :D

Geçen yıl giriş kattayım dediğin gibi genişti bahçe vardı önünde. Ama çok soğuktu gelen geçen illa ki bakıyordu rahatsız oluyordum. Bu yıl içinde kattayım çocuk da var. Güneş görüyor rahatım manzarası var güneş görmesini isterim evimin. O yüzden 3. Kat

Back
X