Tabiki o saat yanliş.doğrusu 19:00 olacaktiiSonra ev halkinin 17:00 daki aksam yemegini bitirmesiyle isler degisti.
Acıkınca yemege saldirma isini bende cok yapiyorum ve bünyem cok zayif hemen halsizlesip bayilabiliyorum. Size tavsiyem aç kalmamaya calisin devamli su iciyorum midem dolu olsun diye ara ogun yiyorum mutlaka(meyve, kahve, yogurt) aksam 8 den sonra cok aciksamda bir sey yemiyorum ama kan şekerim dusmesin diye 7 gibi bi yogurt ya da yarim porsiyon meyve yiyorum yeterli geliyor. Tavsiye ederimAksam
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik et kavurma
1 kasik yesil fasulye
2 kasik yogurt
Kavun,uzum
Biraz salata
Birazdan cay
Teşekkur ederim.Acıkınca yemege saldirma isini bende cok yapiyorum ve bünyem cok zayif hemen halsizlesip bayilabiliyorum. Size tavsiyem aç kalmamaya calisin devamli su iciyorum midem dolu olsun diye ara ogun yiyorum mutlaka(meyve, kahve, yogurt) aksam 8 den sonra cok aciksamda bir sey yemiyorum ama kan şekerim dusmesin diye 7 gibi bi yogurt ya da yarim porsiyon meyve yiyorum yeterli geliyor. Tavsiye ederim
Evet kesinlikle.Teşekkur ederim.
Aksam yemeginden sonra sadece cay ve su iciyorum ilerleyen saatlerde.
Kahvalti sonrasi 3-4 gibi acikiyorum.o zaman yiyor sonra aksam yemegi yiyorum.
Haliyle son iki öğunun arasi cok yakin oluyor.
Bunu duzeltmem gerekiyor.sanirim öglen 1-2 gibi yersem aksam yemegi daha hafif gececek.
Supersiniz.siz isi cozmussunuz zaten.bu da kilolarinizin gitmesine yaramis.Evet kesinlikle.
Benim de oglen yemegi gibi bir aliskanligim yok maalesef cok calismama ve erken uyanmama ragmen 10 dan once kahvalti yapamiyorum 11 12 gibi yapardim normalde rve aksama kadar acikmis olur aksam cokca yerdim.
Simdi ogun aralarina yogurt meyve ve kahve sıkıştırıp akşamı da 6 gibi yiyorum cok acikmamis halde bitiriyorum gunu :)
Insallah verirsiniz en kisa surede. Yeter ki vazgecmeyin :)Supersiniz.siz isi cozmussunuz zaten.bu da kilolarinizin gitmesine yaramis.
Ben kahvalti yapmadan kendime gelemiyorum.cocukluktan kalma aliskanlik.arada bir daha cok pazar gunleri 10-11 gibi olur kahvalti.onun disinda tum ev halki 7:30-8:00 kahvaltisi biter.
Vermem gereken cok kilo var.bu aralar 1. Seviye ye indim obezlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?