3. Kattan basamak basamak inmek

Hayir hayir bir sorun yokk.
Simdilik hersey yolunda sevgili gunluk.
Giremememin sebebi kosusturmaca.
Malum okullar acilacak.bizim kiz carsi pazar yoklamasi yapar bu aralar.neler var neler yok diye.
Ama kilo vermeye devam.yarin resimli bildirim yapacagim.79 lardayim.
Hergun yedigimi yazamiyorum dogru ama gunlugun en buyuk avantaji bu bence.
Kendi sayfanda istedigin gibi takilirsin.
Kurallarina uyarsin yada uymazsin.
Zaten kuralci olabilsem takimlara katilirdim

Yarin tarti resmi yukleyecegim.suan yanimda duran bir tabak dolusu meyve var (uzum,erik,armut,karpuz ve kavun)
Onlari yemeden yatmam lazim.ama cikamiyorum mutfaktan.
Eger yemeden yatarsam 31 Aralik a kadar 70 kg ve altina ineyim.yersemmm verdiğim tum kilolari geri alayimm.
45 yasindasin.hala cocuk kandirir gibi telkinler.
He yaww hee hee.
Yemee yeme.
(Bir hışımla kalktim ve cope doktum tabaği.)
Ohhh suanki duygum; bir huzur var icimde.ama derinlerden bir ses te yazik oldu diyor.
Ama hala kardayim.en azindan fazladan kalori almadim bu saatte.ohh miss.

Tebrik ederimm :)
Aşırı gaza getiriyor tartı, bende de ayni durum daha da zayiflayacagiz
Cok tesekkur ederim.
Voovvv.sormayin,bu hizla sanki bir anda zahiflayacakmisim gibi hissediyorum.
Hatta haftaya hedefim 77 olsun.
Bu seferki kolay kilolardi.cunku yeni alinmisti.ama 78 alti biraz zor gider.cunku yillanmiş yağlar.

Cok tesekkur ederim.
Voovvv.sormayin,bu hizla sanki bir anda zahiflayacakmisim gibi hissediyorum.
Hatta haftaya hedefim 77 olsun.
Bu seferki kolay kilolardi.cunku yeni alinmisti.ama 78 alti biraz zor gider.cunku yillanmiş yağlar.
Ben de oyleyim aynen su an :)
Benim de gelecek hafta ki hedefim 57 kilo, 2.9 gitmesi lazim ama veririm insallah yuruyus yaparsam.
Bu hafta dogru duzgun yuruyemedim size tavsiyem vaktiniz varsa her sabah ve aksam yuruyun sahane gidiyor.
Simdi odem attirici bir cay iciyorum size de tavsiye ederim halam bunu yaparak cok iyi kilo vermisti.
3 poset yesilcayi 3 bardak suda demledim.
Soguduktan sonra icine yarim limonu sıkıp kabuguyla icine attim ve 1 maden suyu kattim.
Siseye dolduruo ise getirdim tadi kotu ama mecbur

Evt yuruyus cok önemli.işin sırrı.
Yesil cayi bende iciyorum ama icine kekik ve taze zencefil katiyorum.maden suyunu da denemeli.
Kabak ta odem atyiriyor,ama tadi iyi degil tabi.

Aksam
İki kasik ispanak
Azcik sehriyeli tavuk corb.
Uç kasik karabugday haslama.
Yogurt,biraz tavuk haslama
Off off meyveyi yazmiyam.
Dun gece atilanlarin iki kati falandi.
Gitti onca emekk.

Sabah
Dolu dopdolu bir kahvalti.offf.
Bir kase incir receli
Sut kaymagi(kaynamiş sogumus sutun ustundeki koyu katman.ama kaynarken oluşan tabaka değil,o atiliyor)
Gerisini yazmaya gerek yok zaten.
Ne diyecem,maydanoz,domates falan mi

Bugün daha cok hareket etmeye calisin.Leslie var mesela evde yuruyus programi.Netten açıp onu yapin.Gayet kolay.

Bugün daha cok hareket etmeye calisin.Leslie var mesela evde yuruyus programi.Netten açıp onu yapin.Gayet kolay.
Tesekkur ederim.
Biraz ev işi yaptim.
Lesli i soğuk havalara sakliyorum.yani disari cikamayacağim gunlere.
Belkide şu aralar üşeniyorum da ondandir bu bahane.yani hep bi sebeple erteliyorum.

Değişik bir pazar sabahi.gunesli,bulutlu,serin,ılık,kuş sesleri yok ama.yerde gezinen bir güvercin vrubu var.
Ev halki uyuyor.ben kahvalti yaptim.zeytin,peynir,findik,fistik,maydanoz.sonunda da 1 kücük elma.
İnş.onlarla bidaha yemek icin oturup cifte kavrulmuş yapmam.bide kahvemi yapagim az sonra.

Hiiim ne yazik ki cifte kavrulmus oldu.yani 11:30 da yine yadim ama bu seferki ... yazmayayaim.kalori hesabi olsa kesin birbucukgunluk full olurfu.
Neyse birazdan cikip yuruyem.pismanlik,moral bozuklugu.

Uygun bir kahvaltiydi.
Birde kahvemi ictim.
Birazda ev işleri yaparak enerji atayim.

Guzel başlayan gun çikolatali ekmek dilimleriyle devam etti.
Daha ne yazayim.
Aksam yemeginin yerini yogurtlu yulaf ezmesi kabak rendesi baharatlarla tamamlayip az meyveyle cayla biterse sorun olmaz ama aşiriya kacarsa skandall.

Yaaanniii.
Mercimek corbasi.offf bol limonlu ve pul biberlii.
Semizotu da cok guzeldii.hem icinde pirinç falan yoktu.sade yapmistim bu sefer.
Somates falan.
Uzum,kavun,elma,mandalina,kucuk bir muz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…