tatlım bünye ile alakalı diye bir şey söz konusu olamaz burun estetiğinde, yani eğer senin burnun 2 m ise ve sen 2 cm e küçültmek istiyorsan bünyen gereği doktor bu kadar küçültmenin nefes almanı zorlaştıracak etkileri olacağı için seni uyarması hatta bu tarz istekle gelen bir hastayı kabul etmemesi gerekir, bünye ile alakalı olan durum budur.
senin burnunun kemerini düzeltememişse, eğri büğrü bırakmışsa, çökmelere sebep olmuşsa, sağa yada sola yatık bırakmışsa, deliklerini bir küçük biri büyük yapmışsa, bunlar bünye ile alakalı durumlarmıdır sence? senin yaşadığın çökme haddinden fazla kemik alındığı için yaşanıyor tatlım,
çok güzel minicik fare burnu gibi harika burnu olan arkadaşım vardı eski çalıştığım yerde, her yıl ne olduğunu bilmediğim bir enjeksiyon yaptırarak doldurtuyordu çöküğünü, zamanla tekrar çöküyor tabi, yani geçici dolgu tarzı bir madde olsa gerek,burun konusunda uzman değilim aslında, ancak iyi araştırdığım konu davalar konusu, bende estetikle ilgili mağduriyet yaşadım, dava açamadım çünkü gazetelerde boy boy resimlerim ismim olsun istemedim, ben ne kadar engel koydursamda makemeden isim yayınlanmasın diye, bir yerde nette vs.de bir yerde bile ismim yazıldığında yeter zaten, sonra çoğalır gider bu haber kopyalanır durur nette. benimki burun değildi memeydi bende rencide olmak istemedğim için dava açamadım, ama paramı geri aldım, bu yüzdende davadan vazgeçtim, çünü araştırmalarıma göre dava sonucunu kazanıyorsun ve ancak ameliyat paranı geri alabiliyosun, yani ekstra bir manevi tazminat yaşadığın psikolojik travma vs ile ilgili bir parasal kazanç olmuyor, ameliyat paranıda avukata verirsin:) yani netice elde var sıfır

malesef böyle. haa davayı kanamış olduğun için yaşadığın tatmin ve haklılığını ispat duygusu yanında kar tabi, bununla yetinmek gerekiyor sanırım,
ama ben iyi bir avukatın manevi tazminatıda alacağını sanıyorum, ben benim doktorumun 2 sene önce 3800 e yaptığı memeyi düzeltmek için kaba hesap yaparsak 20000 e yakın para harcadım, ve 3 kez ameliyat?? çekilen acılar... yani iyi bir avukat bu tarz şeyleri faturalarıyla kanıtladığında tüm masrafları geri alabilir diye düşünüyorum ama onu nerde bulucam bilemiyorum:)
her doktorun masasına yatılmaz, ingilizler ne güzel söylemiş, ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim derken, bakın ben ucuza kaçtım bide iyi dr dediler nette yattık masaya, 5 katına düzelttik sonrasında, umarım kalıcı bir iyileşme olurda inşallah benimkiside tekrar uğraşmam bunlarla
kanunda şöyle bir hüküm var, mütahit-iş sahibi arasında olan kanunlara göre geçerli olan durum doktor-hasta arasında geçerli kılınmış, yani senin burnunun güzel olup olmadığına bakmıyor hakim, senin doktrun yaptığı burnu beğenip beğenmediğin önemli, eğer sen beğenmediysen paranı ödemek zorunda kalıyor, çünkü sen iş verensin o mütahit, işveren iş istediği gibi yapılıncaya kadar ödemesini yapmaz büyük projelerde (ihaleli işlerde), iş yapılır iş veren işe bakar olmuşsa ödeme yapar, kanunlarımızda bu işveren-mütahit yasasını baz alarak estetik operasyon davalarına emsal kılmış,
yani kızlar dava kazanılıyor ama giden burun meme para sağlık mutluluk huzur kazanılmıyor