3 kere burun ameliyatı oldum. Dava açmak istiyorum.

arkadaşlar cvplar için tşkler cvp geç verdim kusura bakmayın hepsini tek tek okudum baro avukatları anladıgım kadarıyla tabunu falan kontrol ediolar buda demkki bu iş yattı çünkü bir dairem var tapusu bnm olan birde gazatede yayınlansın istemem resimlerimin burnumla ünlü olmak istemem durduk yerde :) dr ismi vermek yasakmı bilmiorum yasaksa silerler sanırım ismi dr ankara numune hastanesinden dr.bülent erdogan dr asuman sevin ve ekibi kesinlikle tavsiye etmem çok ilgisiz bülent erdogan bütün işlerini asuman sevin bakıyor hatta ameliyatıda o yapıyor bülent erdogan çok kaba biri ben paramı istedim evet aradan 2 sene geçmiş ne parası dediler para yı vermediler hatta birde üstüne üstelik hastaneden çıkarken hastaneye borçlu oldugum söylendi ameliat masraflarıymış vs 800 tl civarı tam bir rezillik resmen gel beni öldür diyorlar nasıl olduda böyle bir hata yaptım hemde 3 kez bilmiorum sormak istediginiz başka birşey varsa yanıtlarım sevgiler..

Son düzenleme:
akadaşlar 2010 senesinde burun estetiğ ameliyatı oldum ve memnun kalmadım dr tekrar gidip düzelmesini söledim 2011 başlarında tekrar aynı dr düzeltme ameliyatı oldum burnum daha kötü oldu maddi durumlardan dolayı başka dr gidimedim bir ay önce tekrar düzeltme ameliyatı oldum şimdi bakıyorumda yine fiyasko gün geçtikce burnum kayıyor egriliyor sanki benimle dalga geçiyorlar ilk ameliyatıma giren dr hiç yanıma bile ugramadı nezaketende olsa ilgilenmedi benimle gün geçtikçe burnum dahada kötüye gidiyor sormak istediğim konu mahkemeye versem ne talep edebilirim ve maddi durumlardan dolayı avukat tutucak durumum yok tekrar başka dr ameliyat olamam nabıcam şimdi baro avukatları die bişi duydum imkanı olmayanlar için yardımcı oluyorlar diye bu konuda bilgisi olan varmı lütfen yardımcı olun piskolojim bozuldu burnum okadar egriki bantlayıp çıkıorum bazen dışarı düşüncelerinizi bekliyorum ::((((

aynı durumdayız seni en iyi ben anlarım ...seninle konuşmak isterim bana özelden msj yazabilirmisin..

Bu doktor burnu 3 defa yapıp her defasında daha kötü olduysa, açtığın davada hem maddi he de manevi tazminat kazanırsın. Ankarada oturuyorsun herhalde. Hala buralarda isen sana hukuksal açıdan yardımcı olmaya çalışırım.

arkadaşlar cvplar için tşkler cvp geç verdim kusura bakmayın hepsini tek tek okudum baro avukatları anladıgım kadarıyla tabunu falan kontrol ediolar buda demkki bu iş yattı çünkü bir dairem var tapusu bnm olan birde gazatede yayınlansın istemem resimlerimin burnumla ünlü olmak istemem durduk yerde :) dr ismi vermek yasakmı bilmiorum yasaksa silerler sanırım ismi dr ankara numune hastanesinden dr.bülent erdogan dr asuman sevin ve ekibi kesinlikle tavsiye etmem çok ilgisiz bülent erdogan bütün işlerini asuman sevin bakıyor hatta ameliyatıda o yapıyor bülent erdogan çok kaba biri ben paramı istedim evet aradan 2 sene geçmiş ne parası dediler para yı vermediler hatta birde üstüne üstelik hastaneden çıkarken hastaneye borçlu oldugum söylendi ameliat masraflarıymış vs 800 tl civarı tam bir rezillik resmen gel beni öldür diyorlar nasıl olduda böyle bir hata yaptım hemde 3 kez bilmiorum sormak istediginiz başka birşey varsa yanıtlarım sevgiler..

ben dava açtım, isteyen arkadaşlarla özelden konuşabiliriz

Evet hala cvp yok, doktorun kimdir acaba?

cevap verilmiş. üstteki mesajda..

böyle şeyler korkutuyor .para alsanda yerine yenisi gelmiyecek olmasını bilmek kötü.

merhabalar,canım mutlaka dava açmalısın.ama bı davayı dahi ilk ameliyatda açsan iyi olurdu,şimdi operasyonu yapan doktorlar birbirlerini suçlayacaklardır.

merhaba aradan uzun bir süre geçmiş ama bizimde şuan böyle bir problemimiz var acaba bizi dava süreciniz hakkında bilgilendirebilirmisiniz

Back
X