Muayene olmak istersen ücretsiz bir şekilde görüşebilirizsnz yardımcı olurum

Yorumun benim için çok değerli. O yüzden öncelikle teşekkür ederim. Bu başlığı açarkenki amacım da buydu. Tecrübeleri birinci ağızdan dinlemek.

Yaşadıkların için çok üzgünüm. Neler hissettiğini inan çok iyi anlıyorum. Umarım bu ameliyatınla birlikte tüm kötü günler geride kalmıştır. Lütfen iyileştiğinde bizi tekrar güncelle burnunun son durumu ile ilgili.

Sevgiler

Listeme iki isim daha ekledim kızlar. Eğer bu isimlerle tecrübesi olan varsa lütfen paylaşsın.

Hayati Kale
Ali Cemal

Guncelleme:

Muhammet Dilber’den fiyat aldim. Su sekilde donus yaptilar:

Revizyon ameliyat fiyatımız 12.000 eurodan başlamaktadır. Net tutarı muayeneden sonra söyleyebiliriz. Ameliyatımızı Acıbadem Bakırköy hastanesinde yapmaktayız. Muayene ücretimiz 100 Eurodur. Muayene randevunuz sırasında burun içi ve dışı doktor tarafından muayene edilir. Fotoğraflarınız çekilir ve fotoshop çalışması ile burnun öncesi ve sonrası gösterilir. Not:Fotoshop çalışması yalnızca muayeneye geldiğinizde yapılmaktadır.

Ay bu fiyatlar ne böyle.

Rinoplasti ilk ameliyatlar 150bine yaklasti su an. Maalesef cok pahali. Ben de seneye revizyon olacagim euro bazli da mi artiyor acaba?

Me met yazar yok listenizde

Reactions: F95
Son güncel listem bu sekilde:

1. Seçkin ulusoy
  2. Sercan gode
  3. Hasan duygulu
  4. Muhammet dilber
  5. Hayati kale
  6. Huseyin karabulut
  7. Tural Fatullayev
  8. Furkan karaloglu
  9. Burak Numan Ugurlu
  10. Servet karaca
  11. Mert demirel
  12. Memet yazar

Gecen isimler hakkinda yorumu ve bilgisi olan varsa lutfen belirtsin.

Kizlar bir de soyle bir dusuncem var sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Eger bir doktor diger ameliyatlarla da ilgileniyorsa mesela iste meme, kulak vs gibi bana biraz daha az guven veriyor. Ama sadece burun ameliyati yapiyorsa sanki daha cok tecrubesi ve bilgisi vardir gibi dusunuyorum. Bu dogru bir dusunce mi emin degilim. Siz ne diyorsunuz?

Merhaba Ahmet Sönmez var Nişantaşında gerçekten çok titiz ve işini çok iyi yapıyor. Çok özenli çalışan bir plastik cerrah. Geçen yıl meme protezi yaptırdım daha ucuza çok doktor buldum ama kimseye güvenememiştim. Eğer daha uygun fiyata arıyorum derseniz çapada Mehmet çekik var kbb de randevu bulursanız

Merhaba 3 kez oldum ,son ameliyatim Antalya engin Erkal,bir suru ünlü Dr beni almadı 3 revizyonu durumum cok fenaydı çünkü,engin erkali buradan uzun alastirmalar sonucunda buldum,çok memnunum 7. Yılıma girdim,kaburga kikirdaki kullanıldı,çok ciddi çökmeler vardı,burun deliklerinde ,mandal burun olmuştu

Bu arada bende 2 . ameliyatımi Ankara onepde oldum,ne yazikki herşey ondan sonra oldu .
Muhammet dilber ve yukup avsar çok iyi fakat çok pahalı,ve bence en önemlisi ne doktorun iyi gününe denk gelmek, gerçekten burun ameliyatı şans işi,benim bir çok arkadaşım devlette rasgele oldu ,ve sonuç harikaaa .engin erkalida takip et derim ,revizyon konusunda çok başarılı

Ben revizyon ameliyatı oldum 16 Mayıs'ta. Tural Fatullayev'e oldum. Bence listenizdeki isimleri git gide artırıp kafanızı karıştırırsınız. Mehmet Yazar gibi birkaç ismi eklemişsiniz mesela listeye. Kusura bakmasınlar ama bu isimlerle ilgili çokça olumsuz yorum var, olumlu yorumlar gibi. Bir de söylediğinize katılıyorum. Revizyon gibi karışık ve zor bir ameliyatı, bu konuda uzmanlaşmış bir isme yaptırmak daha doğru. Yani meme ameliyatı yapan, botoksla uğraşan doktora revizyon için gitmem ben. Nitekim gitmedim de.Tural hocaya gitme sebebim revizyonda uzmanlaşması. Sadece burun ameliyatı yapıyor ve en az birincil ameliyatlar kadar da revizyon ameliyatı yapıyor. Burunda sağlık ve nefes problemi yaşanmıyor Tural hocanın ameliyatlarında. İkinci nedeni de şu: Çok doğal burunlar yapıyor. Ben barbi bebek burnu gibi bir burun istemedim. Küçük, yüzüme yakışan ama doğal bir burun istedim. "Ne güzel burnu var" denilsin ama estetik olduğu anlaşılmasın istedim. Çok araştırmış ve bizzat ameliyat olmuş biri olarak Tural Fatullayev'i tavsiye ederim. Ama barbi nose denen burunlardan istiyorsanız başka bir doktor seçin çünkü Tural hoca öyle burunlar yapmıyor. "Tural Fatullayev Revizyon" başlığıyla tecrübemi paylaştım. Bakabilirsiniz oraya.

Arkadaslar birde bi doktor bana kulak kıkırdagı yeterli dedi. Kulak kıkırdagı cöker mi?
Evet kulak kıkırdağı çok yumuşak olduğu için burunda kullanılmaması lazım. Ben 4 ay önce 3. revizyonumu oldum Teoman Dal Hocaya gayet memnunum. Önceki iki ameliyatı plastik cerrah yapmıştı çok büyük nefes problemim vardı bu benim en büyük önceliğimdi. Çok şükür halletti. Şekli de daha iyi oldu. Burun kemiğimle hiç oynamadı. 3,5 saat sürdü ameliyat. Ucundaki hafif düşüklüğü kaldırdı, gene ucundaki yamukluğu düzeltti, burun delikleri eşitsizliklerini düzeltti.
Ondan önce gittiğim dr kulağından kıkırdak alıcam demişti. Dr uma sorduğumda kulak kıkırdağı çok yumuşak kullanılmaz dedi. Senin burnunun içinden bulucam kıkırdağı ya da kaburgandan alıcam demişti. Burnun içinden bulmuş kaburgadan almasına gerek kalmamış.

Başka bir konuya yaptığım yorumu buraya da taşıdım.
Revizyon işi çok zor. Bir kere mutlaka Kbb ci olması lazım. Ama gerçekten iyi bir Kbb ci. Plastikçiler Revizyon yapamıyor. Bir de dikkat ediyorum burda yorum yapanlar hep aynı dr lara ameliyat oluyor ve maalesef sonuçların çoğu hüsran. Yazık ya. Benim 3.cü ameliyatım olacakdı.1 yıl iyi ve kötü Kbb dr listesi yaptım alfabetik. Çevreme sordum, Kadınlar kulübü, Google yorumlar Şikayet var ve Ekşide o listelerimdeki dr ların ismini tarattım onlarla ilgili yorumları listelerdeki isimlerinin yanına not aldım. Revizyon Dr u mu öyle seçtim. Özellikle kadınlar kulübündeki yorumlar beni çok korkuttu o yüzden dr araştırmam uzun sürdü.
Revizyon Dr u için sizlere tavsiyem;
-Olmayı düşündüğünüz dr ları farklı forumlardan taratın. Memnun olunan dr ları ayrı liste, şikayet olan dr ları ayrı liste yapın alfebetik olarak. Yanlarına yorumları yazın
-Dr ınız sizden görüşmenizde sinüs tomografisi istesin onu çektirin onun üzerinden ekranda size sorunları ve yapacaklarını göstersin. Burnunu açınca sorunları görücem diyen dr u eleyin.
-Kulaktan kıkırdak alıcam derse o dr u eleyin. Ya burnun kendi içinden bulacak ya da kaburgadan alacak. Kulak kıkırdağı yumuşak burnu taşımıyor.
-Ameliyat olmadan -en az- bir hastası ile görüşün memnun olsun.
Ben bir yıl önce ameliyat olmuş hastası ile görüştüm çok memnundu.
-Bir de artık 2.ci 3.cü revizyonu yaptıracaksanız burnunuzun şeklini doğal yapacak bir dr arayın. Onun bunun burnunu örnek almayın. Çok aşırı güzel bir burun olmasına gerek yok burnunuz yüzünüze gitsin yeter. Revizyonda burnun fonksiyonu daha önemli ordan nefes alıyorsunuz. Benim ilk ameliyatımdan önce burnum çok büyüktü, ucu eğik ve kemerliydi. Yıllar önce plastik cerrah burun kemiğimdeki kemeri güzel düzeltti güzelleştim ama burnumun içini mahvetti bana nefes problemi hediye etti, burnumun ucu yıllar içinde iyice eğildi, burun deliklerim eşitsizdi.
Revizyon için dr ararken bunlara dikkat etmek şart bana göre.

Merhaba 3 ay önce ameliyat oldum sağolsun doktorumdan memnun kaldım revizyon yapıyor mu bilmiyorum ama bana her ay 100 ameliyata girdiğini söylemişti isterseniz görüşüp sorabilirsiniz istanbuldaysanız eğer görüşmesi ücretsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…