Ben de daha önce ameliyat oldum ve burnumun sağ tarafında çökme oldu. Üstelik burun deliklerimde eşitsizlik var ve sağ taraftan çok az nefes alabiliyorum. Uzun zamandır dr araştırıyorum. İranda revizyonu müthiş yapan ve fiyat olarak da makul olan bir doktor buldum. Bir de yaşadığım şehirde, yani Ankara’da Erol Tunç var. Kendisinin de revizyonlarını begendim. Bi bak derim. Fikir alışverişinde bulunalım lütfen

İbrahim Hiraya baktınız mi

Merhaba ben de 2. Ameliyatı araştırıyorum. Çok kötü durumdayım. Siz doktora karar verdiniz mi? Ben barış Çakır, memet yazar ve Yakup Avşar’a bakıyorum ama Yakup Avşar’ı henüz aramadım.

Merhaba canım. Ben de primer rinoplasti geçirdim. Kendi doktorumu sana önerebilirim. Ben primer geçirdim ama doktora gelen birçok hasta revizyon hastası. Birkaçıyla konuşma fırsatı buldum. Çoğu arkadaş tavsiyesiyle gelmiş ve çevreleri çok memnun kalmış. Bahsettiğim hastalarda Türk de var ama yabancılar çoğunlukta.Doktorum Hüseyin Özay. Dr Emre İlhan’la beraber bir klinikte çalışıyorlar. Kadıköy’de bulunuyor. Doktor ilgili de aynı zamanda. Bir görüşüp fikir almanı tavsiye ederim

Instagram hesabından da dilersen bakabilirsin

Kesinlikle Ahmet Islam

Merhaba 5 yıl önce furkan hocaya ameliyat oldum çok memnun kaldım işinde çok başarılı bir dr.benim durum çok kötüydü en az 10 dr.gittim yarısı yapamam dedi, diğerleri de fiyatları fazla istediler,fakat furkan hoca olmaz denilen yapılamaz denilen burnu yaptı, şuan çevremde kimse ben söylemesem ameliyat olduğumu anlamıyor doğal duruyor,fikir vermek istedim ancak siz yinede araştırma yapın tabiki

ben de onep magduruyum 2008 de ameliyat olmustum dogru doktoru buldunuz mu cok gecmis olsun

Listeme iki isim daha ekledim kızlar. Eğer bu isimlerle tecrübesi olan varsa lütfen paylaşsın.

Hayati Kale
Ali Cemal
merhabalar oldunuz mu ameliyat . 2 sene oldu burnumu yaptıralı. hayati kale ye revizyon yaptırdım. tavsiye ederim. işini titizlikle yapıyor sağolsun.ilk burnum artık psikolojimi bozmaya başlamıştı. kurtuldum şükür. darısı yaptırmak isteyenlerin başına çok sancılı bir süreç gerçekten

Hayati beyle gorusmustum. Ne sorununuz vardi ? Sizin adiniza cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…