Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar 13 haftada kız 16 haftada erkek (pipi resmi var)19 haftada kız dediler ya ben kime inanayım. Napıyım bilemedim. Resim atıyorum erkek dedikleri resim bu pipi değilse neEki Görüntüle 1958197
Ay ben napıyım kız için hırka ördük erkek dediler erkek yeleği yaptık kız dediler. 3 ayrı Dr 3 ayrı tahmin hepsi kendinden eminOf insan napcgini sasirir bence bi kez dha girince ultrasna oyl ypn alsvers fln ama erkege benzio tabi ck ii anlamam bn
Olabilir mi bilemedim siz benzettiniz miKordon olabilir mi![]()
Ay ben napıyım kız için hırka ördük erkek dediler erkek yeleği yaptık kız dediler. 3 ayrı Dr 3 ayrı tahmin hepsi kendinden emin
Çok karıştı gerçekten. Ne diye seviyim bebeğimi bende şaşırdımCok zor cidden :) kafalar iyice karismistir
Bemce en iyisi ayrıntılı ultrasonu beklemek 20-24 hafta arası yapıyorlar. Ama 19. Haftada kız dediyse kızdır bence çünkü erkek bebeklerde kordonu pipi sanan çok doktor oluyomuşOlabilir mi bilemedim siz benzettiniz mi
Normal de 18+4 haftalık gebeyim fakat ölçümlerde 20+6 çıkıyo Dr ayrıntılı usg yaptırabilirsiniz zamanı gelmiş dedi onada kafam karıştıBemce en iyisi ayrıntılı ultrasonu beklemek 20-24 hafta arası yapıyorlar. Ama 19. Haftada kız dediyse kızdır bence çünkü erkek bebeklerde kordonu pipi sanan çok doktor oluyomuş
Evet canım tam var ama pipi yok onda vücut var atıyım mıtam resmi yok mu bacak arasını atmışsınız sanırım
Amin teşekkür ederim :)19. haftada yanilma ihtimali cok düşüktür diye düşünüyorum.bacak arasindaki sey kordon yada ne olabilir bilemiyorum.doktorlar daha iyi bilir.hayirlisi olsun saglikla kucaginiza almaniz dileğiyle..
atıyım biraz bekletcembi tam foto atarmısın cnm
tmm bekliyoruzz belki başka arkadaşlarda yorum yaparatıyım biraz bekletcem
yüklenmiyo büyük diye çok uğraştım olmadıbi tam foto atarmısın cnm
reaim ayarlarından boyutunu küçültün o zaman oluryüklenmiyo büyük diye çok uğraştım olmadı![]()
nereden telefondan mı forumdan mı küçültmem lazımreaim ayarlarından boyutunu küçültün o zaman olur