- 11 Ağustos 2020
- 281
- 174
- 18
- 25
- Konu Sahibi Yazan kalem
Arkadaşlar yine ben bu 3.kez klomene başlayalı sizler kaçıncı defa da oldu birde değişik yöntemler deneyen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gününüz inşallah güzel haberlere
[/QUOTE
Sağol canım bugün klomene başladım![]()
Sağol canım senin de hayırlı olsun duphastonda mı klomen gibiHayirli olur insaallah bende bu ay duphaston kullanicam bakalim nolucak
Hormon takviyesi gibi bisey qaliba benim hormonlar cok dusuk yerlerde hepsi))Sağol canım senin de hayırlı olsun duphastonda mı klomen gibi
İnşallah düzelir canımHormon takviyesi gibi bisey qaliba benim hormonlar cok dusuk yerlerde hepsi))
Merhaba canim. Klomen yerine doktoruna femara vermesini soyle. Klomenden daha basarili bir ilacArkadaşlar yine ben bu 3.kez klomene başlayalı sizler kaçıncı defa da oldu birde değişik yöntemler deneyen var mı?
Doktorum öyle biri ki özelde yumurtalarım gayet iyi büyütüyor canım sadece gebelik oluşmuyoMerhaba canim. Klomen yerine doktoruna femara vermesini soyle. Klomenden daha basarili bir ilac
Amin canım inşallah bu ay herkese uğur getirsinselam güzeller ❤ pkoyum ve bende varım geçen ay klomen denedim + çatlatma vurdum. Büyüdü çatladı ama gebelik olmadı. Kıst adet vs bir sorun yaratmadi gununde regl oldum. bu ayda femara kullandim, bugunde ignemi vurdum. Rabbim hayirli sonuclar versin hepimize
Amin canım inşallah bu ay olmazsa kayınvalidem beni ebe kadınlara götürcekBende bu ay femara kullandım beklemedeyim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah![]()
Sebebi özel değilse neden goturcek canım tedavi amaçlı mı yoksa göbek düşmesi bel çekmesi gibi bişey için miAmin canım inşallah bu ay olmazsa kayınvalidem beni ebe kadınlara götürcek
Inşallah canım haber et bizeMerhaba herkese
inşAllah hayırlısı ile hepimiz evlatlarimiza kavuşuruz
Benimde ikinci ayım klomen+çatlatma ignesinde. İgneyi cumt günü oldum, bakalim hayırlısı..
Bilmiyorum ki canım ben onlara o kadar saygı duyuyom ki aslında beni öldürseler gitmem .Kaynanam senin sözün mü diyor ben korkuyom bana eltimle birlikte diyolar ki çok ilaç içiyon diye olmuyor .Napalım içmesem hastalıktan kurtulamiyom işte bu ay olmazsa götürcek canım ebe kadın afedersiniz rahime ilaç koyuyomuşSebebi özel değilse neden goturcek canım tedavi amaçlı mı yoksa göbek düşmesi bel çekmesi gibi bişey için mi
EderimmInşallah canım haber et bize![]()