3.KEZ KLOMENE BAŞLAYALI KİMLER BU AY HANGİ TEDAVİYE BAŞLADI?

Yazan kalem

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
281
174
18
25
Arkadaşlar yine ben bu 3.kez klomene başlayalı sizler kaçıncı defa da oldu birde değişik yöntemler deneyen var mı?

Hayirli olur insaallah bende bu ay duphaston kullanicam bakalim nolucak

selam güzeller ❤ pkoyum ve bende varım geçen ay klomen denedim + çatlatma vurdum. Büyüdü çatladı ama gebelik olmadı. Kıst adet vs bir sorun yaratmadi gununde regl oldum. bu ayda femara kullandim, bugunde ignemi vurdum. Rabbim hayirli sonuclar versin hepimize

selam güzeller ❤ pkoyum ve bende varım geçen ay klomen denedim + çatlatma vurdum. Büyüdü çatladı ama gebelik olmadı. Kıst adet vs bir sorun yaratmadi gununde regl oldum. bu ayda femara kullandim, bugunde ignemi vurdum. Rabbim hayirli sonuclar versin hepimize
Amin canım inşallah bu ay herkese uğur getirsin

Sebebi özel değilse neden goturcek canım tedavi amaçlı mı yoksa göbek düşmesi bel çekmesi gibi bişey için mi
Bilmiyorum ki canım ben onlara o kadar saygı duyuyom ki aslında beni öldürseler gitmem .Kaynanam senin sözün mü diyor ben korkuyom bana eltimle birlikte diyolar ki çok ilaç içiyon diye olmuyor .Napalım içmesem hastalıktan kurtulamiyom işte bu ay olmazsa götürcek canım ebe kadın afedersiniz rahime ilaç koyuyomuş

Back
X