3.KEZ KLOMENE BAŞLAYALI KİMLER BU AY HANGİ TEDAVİYE BAŞLADI?

Bilmiyorum ki canım ben onlara o kadar saygı duyuyom ki aslında beni öldürseler gitmem .Kaynanam senin sözün mü diyor ben korkuyom bana eltimle birlikte diyolar ki çok ilaç içiyon diye olmuyor .Napalım içmesem hastalıktan kurtulamiyom işte bu ay olmazsa götürcek canım ebe kadın afedersiniz rahime ilaç koyuyomuş
Fikrimi söylemek isterim asla bişey yaptırma rahime ilaç koymak nedir doktor değillerdi helenki bazen doktorlar bile hata yapıyor seni geçen aylardan hatırlıyorum canım sakın yaptırma derim Allah korusun bişey olsa bu sefer geri dönülmez yola girsen daha kötü olur. Eşinle konuş sen boşver kayinvaldeni filan . Sana saygı duymayani sakın saygı duyma bence. Ben gitme derim bazen bel çektirme olayı oluyormuş onu duydum da zararı olacak bişey değil belinden çekiyorlar etin i biraz tamam ama bu rahime bişey koymak bana çok mantıklı gelmedi. sülük filan mı yapiyorlar ki.?
Senin kaçıncı ayın kaç yıldır istiyorsun hsg cektirdin mi canım

Fikrimi söylemek isterim asla bişey yaptırma rahime ilaç koymak nedir doktor değillerdi helenki bazen doktorlar bile hata yapıyor seni geçen aylardan hatırlıyorum canım sakın yaptırma derim Allah korusun bişey olsa bu sefer geri dönülmez yola girsen daha kötü olur. Eşinle konuş sen boşver kayinvaldeni filan . Sana saygı duymayani sakın saygı duyma bence. Ben gitme derim bazen bel çektirme olayı oluyormuş onu duydum da zararı olacak bişey değil belinden çekiyorlar etin i biraz tamam ama bu rahime bişey koymak bana çok mantıklı gelmedi. sülük filan mı yapiyorlar ki.?
Senin kaçıncı ayın kaç yıldır istiyorsun hsg cektirdin mi canım
Yok canım sülük falan değil kadın ilaç yapıyormuş bitkilerden ama ne bileyim bence herşey Allah 'tan biz böyle şeyleri deniyoruz sanıyor ki onun sayesinde hamile kaldık .Ama asıl Rabbimin sayesinde olduğunu unutuyoruz rabbim isterse verir istemezse ne yaparsan yap olmaz .Ben artık kafama hiç takmıyorum olmazsa da dünyanın sonu değil ki ben bazen diyorum ki ben doğmuşumda bu hayatta ben ne gördüm ki çocuğumda ne görsün küçüklükten beri gözümün yaşı hiç dinmedi

Back
X