3. Kez revizyon olacağım.

Hadi geçmiş olsun o halde. İstediğim gibi oldu cümlesi ile başlayan 3.ameliyat hikayeleri okumaya ihtiyacım var 🙏🏻Süreci merakla bekliyorum.
Çok erken henüz 1 hafta oldu şu anlık memnunum. Uzun vade sonucu önemli. 8 saat sürmüş ameliyat. Çok zorluk çektim doktorum ameliyattan çıktıktan sonra yanıma geldiğinde nasıldı dedim sana hiç acımamışlar ameliyatı yaparken de çok üzüldüm dedi. Elimizden gelenin en iyisini yaptık memnun kalacağına eminim dedi. Çok ihtiyacım var buna gerçekten 4. Ameliyatımı oldum 5 senedir uğraşıyorum maddi manevi çöküş

Çok erken henüz 1 hafta oldu şu anlık memnunum. Uzun vade sonucu önemli. 8 saat sürmüş ameliyat. Çok zorluk çektim doktorum ameliyattan çıktıktan sonra yanıma geldiğinde nasıldı dedim sana hiç acımamışlar ameliyatı yaparken de çok üzüldüm dedi. Elimizden gelenin en iyisini yaptık memnun kalacağına eminim dedi. Çok ihtiyacım var buna gerçekten 4. Ameliyatımı oldum 5 senedir uğraşıyorum maddi manevi çöküş
Ben ikinci ameliyat sonrası burnum açılır açılmaz hiç beğenmemiştim.İki yıl sonunda beğenmediğimden eh işte’ye doğru bir ilerleme oldu.Baştan beğenmiş olmanız iyi bir işaret bence.
Her şey yolunda gider ve istediğiniz şekilde sonuçlanır inşallah 🙏🏻

Ben ikinci ameliyat sonrası burnum açılır açılmaz hiç beğenmemiştim.İki yıl sonunda beğenmediğimden eh işte’ye doğru bir ilerleme oldu.Baştan beğenmiş olmanız iyi bir işaret bence.
Her şey yolunda gider ve istediğiniz şekilde sonuçlanır inşallah 🙏🏻
ay inşallah inşallah🥰 hepimizin yüzü güzel burunlarımızla gülmeliiii artıkkk

Fiyatı çok yüksek verdi. Furkan hocayla görüştük içime sindi baya
Furkan hoca ne kadar fiyat verdi .Bana 90bin dediler ama yılbaşından sonra fiyatlar güncellenecek ki bu fiyat çok fazla bence

Back
X