Ben geçirdim arkadaşım.
Üstüne 2'er yıl arayla.
Elbette çok zor,fakat yardım eden olursa,size ve çocuklara,insan her şeyin üstesinden gelir.
Ama mutlaka gece ve gündüz yanınızda bir yardımcı bulunmalı.
Teşekkürler cevabiniz icin benim bir yardımcı m var ev işlerinde hergün geliyo annem bana cok yakin o yonden sorun yok ogullarimin biri 7 diğeri 3 yasinda acikcasi ben dogumdan korkuyorum yani ucuncu kezolunca ikinci gibimi ddaha zahmetlimi spinalmi oldunuz siz
Teşekkürler cevabiniz icin benim bir yardımcı m var ev işlerinde hergün geliyo annem bana cok yakin o yonden sorun yok ogullarimin biri 7 diğeri 3 yasinda acikcasi ben dogumdan korkuyorum yani ucuncu kezolunca ikinci gibimi ddaha zahmetlimi spinalmi oldunuz siz
Hayır arkadaşım benim ameliyatların hepsi tam anestezi altında yapıldı. Son sezeryanım 18 yıl önce oldu,o zaman spinal anestezi yapılmıyordu. Ufak tefek sıkıntılar hariç,bir sorun olmadı. Ameliyatlarımın hepsi yurt dışında gerçekleşti,çok güzel bir doktorun ellerinde :) . Iyi doktora emanet edilince,bir sorun olmuyor. Allah yardımcınız olsun. Hayırlısıyla sağlıklı bebek alasınız kucağınıza.
Evet cnm aynı yerden hatta benım ilk izim deforme olmuştu onu düzeltti doktorum iki oğlum ve suandada daha yenik öğrendim hamileyimmmm Allah kısmet ederse üçüncüyü bekliyorum
Ayağa kalkma suresıi benım ilk doğumum genel anestezı ıdı daha zordu.ama ikinci spınal oldu ve hemen ayağa kalktım çok iyi gecti bunuda kısmette spınal yapıcam Allah bütün annelerin yardımcısı olsun kaç yaşındasın?
Benimkilerin arasında uç buçuk yas var çok rahat oldu iki yas bıraz zor olabilir bebeklik döneminde ama sonra rahat edersin