• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtası az olanlar kaçıncı denemede pozitif gördünüz?

Yaa inşallah şifa olur size 🌸 Ben bugün 2. OPU’yu oldum. 4 yumurta toplanmış. Yarından itibaren laboratuvar sizi arayacak dediler. Ultrason görünümleri çok iyi değildi ve opudan önce birkaç gün üst üste lekelenmem oldu. Yumurta sayısı az ama inşallah embriyo oluşur, dua ediyorum. AMH 1.33 ama opuya gelemeden yumurtalar büyürken dejenere oluyor. FSH çok yüksek benim, belki de o yüzden böyle oluyor. Toplam 6 yumurtam oluşuyor zaten. Ondan da 4 tanesi toplanmış. Rabbim şifa versin tüm bekleyenlere inşallah 🌸 Prp hakkında gelişmelerden haberdar ederseniz çok sevinirim 🌸
Merhaba geçmiş olsun ne oldu döllendi mi yumurta

Merhaba FSH çok dalgalanır ve takviyelerle düzene girebilir. Dr unuza danışın bence. Yumurta kalitesini arttıran multi vitaminler düşürebilir örneğin. Ben prowomen ve teatrio kullanıyorum. 3. kutulardayım. Tabi etkisini görmek için tüm dr lar en az 3 ay kullanın diyor.

Özel fiyatları çok değişken olmakla birlikte opu ve transferden oluşan bir paket oluyor. Eğer OPU iyi geçmediyse transferin parasını almamaları gerekiyor. Bunları önden konuşmak lazım. Ben 3 OPU oldum bir tanede transfer. Ona göre para aldılar bnden.
Transferim başarısız maalesef. 3 ay vitamin alımı ve dinlenme kararı aldık. Bu ay yeniden başlamayı düşünüyoruz. Kolaylıklar dilerim hepimize.
Teatrio gerçekten çok olumlu etki etmişti bana. Hayırlısı olsun inşallah. Biran evvel evladınıza kavuşun 🤲🍀

Merhaba 3 yumurtam görünmüştü adetliyken ama iğneler sadece tek bir yumurtayı büyütmüş tek yumurta ile devam etmeli miyim diğer ayı mı beklemeliyim siz nasıl ilerlediniz arkadaşlar
Benim bir defa bu şekilde oldu. O ay iptal ettik. Bir sonraki ay 4 göründü 4 I de büyüdü

Back
X