Yumurtası az olanlar kaçıncı denemede pozitif gördünüz?

Beslenmeye ben de çok dikkat ediyorum. Sadece tatlıya karsi koyamıyorum. Organik yumurta ,haftada 3 gün somon ,her gün 1 avuç yaban mersini ve kabak çekirdeği özellikle tüketmeye çalıştığım besinler ,he bir de roka çok iyi geliyor diye duydum. Beslenmeyi düzeltince 1 2 aya yumurtalarimiza da yansır diye düşünüyorum. Kahve içmiyorum. Benim vitaminlerimde doktorun verdiği bioscience, d3k2,omega3 ,q10. Ağustosta ara verip eylülde devam etmeyi düşünüyorum ben de ama bakalım. Başka doktor peki araştırdınız mi eğer olmazsa ?
Tatlı gerçekten ben de sizin gibiyim. Tüm gün tüm sağlıksız ama lezzetli yemekleri reddedebilirim. Ama tatlıya hayır diyemiyorum. Çok düşkünüm kendimi bildim bileli. ☺️

Ben de yumurtami organik alıyorum. Kırmızı meyve her gün yemeye çalışıyorum. Sadece balık konusunda iyi değilim yalan yok. Arada omega 3 alıp o kısmı halletmeye çalışıyorum. Roka kuzu kulağı vs hep yerim. Aslında öncesinde de pek kötü bir beslenmem yoktu ama maalesef işte. Olmayınca olmuyor. İnşallah daha çok dikkat ederek işe yarar. 🤗
Başka doktor valla bahçeci Mehmet reşit hoca veya Özkan özdamar veya Şişli memoriale giderim.
Ben de aynı, beslenmesine o kadar dikkat eden bir insandım şok oldum bunları duyunca. 1 yıldır tüp bebek surecindeyim ,aret hocada ilk toplamda 4.tedavimi görüyorum daha hala arada hazmedemiyorum bu süreci ,olmadık anda ağlamaya başlıyorum 😔 ben de bir de çikolata kisti var 🤦‍♀️ ama doktora sordum çok büyük bir engelleyici mi bu diye değil dedi ,umarım da sorun olmaz transfer zamanı. Beslenme çok iyileştirici ama pes etmeyelim güzel sonuçları alacağız inşallah🥰 süreç zor fakat ona bir şey diyemem sağlam bir psikoloji ve sabır gerektiriyor 🙏🏻 memorial a da gitmek istemiştim ben de ama böyle 1 1 her ay uğraşarak çok maliyetli olabilir diye cesaret edemedim 😔 aret hoca yine makul geliyor fiyat olarak ,ilaçlar da pahalıya gelmiyor iğne çoğunlukla olmadığı için.

Tatlı gerçekten ben de sizin gibiyim. Tüm gün tüm sağlıksız ama lezzetli yemekleri reddedebilirim. Ama tatlıya hayır diyemiyorum. Çok düşkünüm kendimi bildim bileli. ☺️
Ayy sormayın di mi 😁 tam bir çikolata bagimlisiyim ama azaltmaya çalışıyorum. Bu 1 yılda zaten 10 kilo aldım 53ten 63e çıktım hormon ilaclarindan 🙈

Ben de aynı, beslenmesine o kadar dikkat eden bir insandım şok oldum bunları duyunca. 1 yıldır tüp bebek surecindeyim ,aret hocada ilk toplamda 4.tedavimi görüyorum daha hala arada hazmedemiyorum bu süreci ,olmadık anda ağlamaya başlıyorum 😔 ben de bir de çikolata kisti var 🤦‍♀️ ama doktora sordum çok büyük bir engelleyici mi bu diye değil dedi ,umarım da sorun olmaz transfer zamanı. Beslenme çok iyileştirici ama pes etmeyelim güzel sonuçları alacağız inşallah🥰 süreç zor fakat ona bir şey diyemem sağlam bir psikoloji ve sabır gerektiriyor 🙏🏻 memorial a da gitmek istemiştim ben de ama böyle 1 1 her ay uğraşarak çok maliyetli olabilir diye cesaret edemedim 😔 aret hoca yine makul geliyor fiyat olarak ,ilaçlar da pahalıya gelmiyor iğne çoğunlukla olmadığı için.
Ben de açıkçası hem Aret hocayı sevdim gerçekten hem de diğer yerlere göre biraz daha makul geldi ondan. Ama olmazsa rotamı maalesef degistirecegim. 🤗

Gerçekten süreç zor. Ben biraz ara verince yine biraz kendime geldim. Maddi manevi insanı yoruyor bir de böyle üst üste olumsuz olunca kendime mola vermeyi tercih ettim. Psikolojimi ve bedenimi saglamlastirmaya çalışıyorum kendimce

Ben de açıkçası hem Aret hocayı sevdim gerçekten hem de diğer yerlere göre biraz daha makul geldi ondan. Ama olmazsa rotamı maalesef degistirecegim. 🤗
Ben de sevdim ,paragöz olmaması güven verdi bana bir de. Tabi ki içinize nasıl sinecekse öyle devam etmelisiniz, inşallah hayırlısı olur 🥰🙏🏻
Gerçekten süreç zor. Ben biraz ara verince yine biraz kendime geldim. Maddi manevi insanı yoruyor bir de böyle üst üste olumsuz olunca kendime mola vermeyi tercih ettim. Psikolojimi ve bedenimi saglamlastirmaya çalışıyorum kendimce
En iyisini yapmışsınız moralli olmak da çok önemli inşallah ilk tedaviniz de bol bol dolu kaliteli yumurtanız çıkar, Allahtan ümit kesilmez, bir süre kötü gitti diye hep böyle olacak değil sonuçta, Allah yardımcımız olsun inşallah da güzel haberlerimizle ilgili konuşalım burda 🥰

Ben de sevdim ,paragöz olmaması güven verdi bana bir de. Tabi ki içinize nasıl sinecekse öyle devam etmelisiniz, inşallah hayırlısı olur 🥰🙏🏻

En iyisini yapmışsınız moralli olmak da çok önemli inşallah ilk tedaviniz de bol bol dolu kaliteli yumurtanız çıkar, Allahtan ümit kesilmez, bir süre kötü gitti diye hep böyle olacak değil sonuçta, Allah yardımcımız olsun inşallah da güzel haberlerimizle ilgili konuşalım burda 🥰
Aminnnn çok teşekkürler umarım sizin de her şey gönlünüze göre olur. Güzelce tamamlarız bu süreci 🙌🤗💖

Merhabalar
Öncelikle bendede düşük Amh var doktorum tüp bebek sürecine geçmemi zaman kaybetmemem gerektiğini söyleyince biraz araştırma yaparak Gögüşen önalan hocada tüp bebek tedavisine başladım ilk transferim negatif oldu 4 yumurta toplanmıştı 2tanesi döllenmeye uygun görülmüştü 2 taneden bir tanesi döllendi ve 3.gün 7 hücreli transfer edildi fakat hüsran oldu doktorum ara vermeden farklı protokol ile havuz yapmamız gerektiğini söyledi bu arada 35 yaşındayım ekstra olarak büyüme hormonu kullandım regliden önce ve viegrayıda fitil olarak rahimi kalınlaştırmak için verdi regli ile birlikte Gonolf kullanmaya başladım 6 yumurtam oldu fakat 2 içi boş çıktı yine 2 tanesi döllenmeye uygun görüldü 1 tanesi bölünmeye başlamış yarın 3. Günü ile uyumlu olur ise dondurulacak ve bir dahaki siklusta tekrar yumurta toplamam olucak ve 2 tane embriyom olduğunda transfer olucağım bu süreç maddi ve manevi çok yıpratıcı bu yolda olan herkese kolaylıklar diliyorum inşallah bir gün olucak inanıyorum

Back
X