3 kez sezeryan olanlar

sinem59

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
6
0
6
35
Tekirdağ
Kizlar 3 kez sezeryan olanlar nasil bir ameliyat gecirdiniz kolay toparlanabildinizmi. Ben 3 u cocugu dusunuyorum ama 3, kez sezeryandan korkuyorummm

Kizlar 3 kez sezeryan olanlar nasil bir ameliyat gecirdiniz kolay toparlanabildinizmi. Ben 3 u cocugu dusunuyorum ama 3, kez sezeryandan korkuyorummm

Ben geçirdim arkadaşım.
Üstüne 2'er yıl arayla.
Elbette çok zor,fakat yardım eden olursa,size ve çocuklara,insan her şeyin üstesinden gelir.
Ama mutlaka gece ve gündüz yanınızda bir yardımcı bulunmalı.

Teşekkürler cevabiniz icin benim bir yardımcı m var ev işlerinde hergün geliyo annem bana cok yakin o yonden sorun yok ogullarimin biri 7 diğeri 3 yasinda acikcasi ben dogumdan korkuyorum yani ucuncu kezolunca ikinci gibimi ddaha zahmetlimi spinalmi oldunuz siz

Teşekkürler cevabiniz icin benim bir yardımcı m var ev işlerinde hergün geliyo annem bana cok yakin o yonden sorun yok ogullarimin biri 7 diğeri 3 yasinda acikcasi ben dogumdan korkuyorum yani ucuncu kezolunca ikinci gibimi ddaha zahmetlimi spinalmi oldunuz siz

Hayır arkadaşım benim ameliyatların hepsi tam anestezi altında yapıldı. Son sezeryanım 18 yıl önce oldu,o zaman spinal anestezi yapılmıyordu. Ufak tefek sıkıntılar hariç,bir sorun olmadı. Ameliyatlarımın hepsi yurt dışında gerçekleşti,çok güzel bir doktorun ellerinde :) . Iyi doktora emanet edilince,bir sorun olmuyor. Allah yardımcınız olsun. Hayırlısıyla sağlıklı bebek alasınız kucağınıza.

Son düzenleme:
bende 1 yıl önce sezeryanla doğum yaptım. aynı yerden mi kesik atıyorlar??

bi de ayağa kalkma süresi daha mı uzun oluyor??? ve bebekleri büyütürken çok zor mu iki yıl arayla doğum yapınca??

keşke daha fazla yaş farkımı olsaydı diye düşündün mü hiç?? sende ideal yaş farkı ne kadar olamlı iki bebek arası??

bi de ayağa kalkma süresi daha mı uzun oluyor??? ve bebekleri büyütürken çok zor mu iki yıl arayla doğum yapınca??

Ayağa kalkma suresıi benım ilk doğumum genel anestezı ıdı daha zordu.ama ikinci spınal oldu ve hemen ayağa kalktım çok iyi gecti bunuda kısmette spınal yapıcam Allah bütün annelerin yardımcısı olsun kaç yaşındasın?
Benimkilerin arasında uç buçuk yas var çok rahat oldu iki yas bıraz zor olabilir bebeklik döneminde ama sonra rahat edersin

Back
X