3. kez üniversite sınavı

gazelle3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
59
2
98
İçel Mersin
2013 te mezun oldum liseden.2 kez sınava gırdım ama daha da iyisini istiyorum o yuzden tekrar hazırlanıcam.Kazanırsam 20 yaşında üniye gidicem.Sizce geç mi.?:44:

Ne geçiii ya bizim sınıfta bi ablamız var 2 çocuğuklu 35 yaşında ama okuyor dersleri de süper, hiçbir şey için geç olamaz 20 ne ki :)

Ne geçiii ya bizim sınıfta bi ablamız var 2 çocuğuklu 35 yaşında ama okuyor dersleri de süper, hiçbir şey için geç olamaz 20 ne ki :)

Ah canım sağol :) Bunları duyunca rahatlıyorum ama tam tersini söyleyenler olunca kafam çok karışıyor :)

Hiçte geç değil canım. Ben üniversitedeyim. 2. yıl girdim. İnan bana mezun olduğu sene girenlerle dalga geçiyorlar.

Hayır yani 20 olunca dünyanın sonu mu oluyor? Bu sefer 2 kez tecrübelisin, aynı hataları asla yapma. Kimseyi de dinleme.

Ne geçi, itü'deyim sınıfta 30küsür yaşında iki çocuk annesi bi abla var. 20 yaş nedir ki hazırlanın tekrar. Moral bozmak yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayni durumdayiz 20 yasindayim ve bu sene universiteye basliyorum ama hic dert etmiyorum, istedigim yer olsun da 2 yilin hic bir onemi yok :)

2013 te mezun oldum liseden.2 kez sınava gırdım ama daha da iyisini istiyorum o yuzden tekrar hazırlanıcam.Kazanırsam 20 yaşında üniye gidicem.Sizce geç mi.?:44:

gerçekten ertelediğine değecek bir bölümse bir kez daha hazırlan canım 20 yaş geç değil üniversite için kardeşim de 3.kez sınava girdi bu sene olacak inşallah ama bu yıl yazdığı alanı ilk yılında yazsaydı yıne geliyordu o yuzden dıyrm hedefin netse ve değecek bir hedefse bekle

Benim sınıfımda da 28 29 yaşında çok kişi vardı ki ben 2 sene geç gittim üniye.

Bizim sinifta hocadan büyük bi abi var hemde servis şoförü kiiii senin yasin ne ki daha gec mi diye soruyosun :)

İnşallah gider kardeşin üniye canım şimdiden hayırlı olsun darısı başıma :) değecek bir hedef eminim ve çabalayacagım sağol :)

Ayyy valla rahatlattınız benı yaa cok sagolunn :))
Biraz daha destek vereyim :) simdi ilk girislilerden bi farkin olmayacak cunku genelde cogu kisi bir sene rotarli gidiyo benim donemimde 93luler ilk giriyodu ama sinif cogunlugu 92-91 li vardi :) daha buyuklerde vardi hatta :) iyi geceler takma bunlara yasini soylemezsen bile kim ne anlicak :)

Beni korkuttular demekki anlattıkları gibi değilmiş :))

değil tabi ki benim üniden iki yakın arkadaşım da benden buyuk biri 2. biri 3. senesinde kazanmış ki arkadaşların dediği gibi evli-çocuklu insanlar bile üniversite okuyorlar yaş konusuna takılma,hayallerinin peşini bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…