Ne geçiii ya bizim sınıfta bi ablamız var 2 çocuğuklu 35 yaşında ama okuyor dersleri de süper, hiçbir şey için geç olamaz 20 ne ki :)
2013 te mezun oldum liseden.2 kez sınava gırdım ama daha da iyisini istiyorum o yuzden tekrar hazırlanıcam.Kazanırsam 20 yaşında üniye gidicem.Sizce geç mi.?:44:
Hiçte geç değil canım. Ben üniversitedeyim. 2. yıl girdim. İnan bana mezun olduğu sene girenlerle dalga geçiyorlar.
Benim durumumda olanları duyunca rahatlıyorum :)Bir arkadaşım da senin gibi 3. ye hazırlandı. Sıkıntı etme bu kadar.
İnşallah gider kardeşin üniye canım şimdiden hayırlı olsun darısı başıma :) değecek bir hedef eminim ve çabalayacagım sağol :)gerçekten ertelediğine değecek bir bölümse bir kez daha hazırlan canım 20 yaş geç değil üniversite için kardeşim de 3.kez sınava girdi bu sene olacak inşallah ama bu yıl yazdığı alanı ilk yılında yazsaydı yıne geliyordu o yuzden dıyrm hedefin netse ve değecek bir hedefse bekle
Evet hayalimiz olan bölüm olsun diye uğraşıyoruz o zaman feda etmiş olduk 1-2 seneyi :))ayni durumdayiz 20 yasindayim ve bu sene universiteye basliyorum ama hic dert etmiyorum, istedigim yer olsun da 2 yilin hic bir onemi yok :)
Bizim sinifta hocadan büyük bi abi var hemde servis şoförü kiiii senin yasin ne ki daha gec mi diye soruyosun :)
Beni korkuttular demekki anlattıkları gibi değilmiş :))Benim sınıfımda da 28 29 yaşında çok kişi vardı ki ben 2 sene geç gittim üniye.
Biraz daha destek vereyim :) simdi ilk girislilerden bi farkin olmayacak cunku genelde cogu kisi bir sene rotarli gidiyo benim donemimde 93luler ilk giriyodu ama sinif cogunlugu 92-91 li vardi :) daha buyuklerde vardi hatta :) iyi geceler takma bunlara yasini soylemezsen bile kim ne anlicak :)Ayyy valla rahatlattınız benı yaa cok sagolunn :))
Beni korkuttular demekki anlattıkları gibi değilmiş :))
Tek kazancım tecrübe ve bu da inşallah işime yarayacak :)Hayır yani 20 olunca dünyanın sonu mu oluyor? Bu sefer 2 kez tecrübelisin, aynı hataları asla yapma. Kimseyi de dinleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?