Ne geçi, itü'deyim sınıfta 30küsür yaşında iki çocuk annesi bi abla var. 20 yaş nedir ki hazırlanın tekrar. Moral bozmak yok
Biraz da büyük gösteriyorum ordan kazanırım ben hahahBiraz daha destek vereyim :) simdi ilk girislilerden bi farkin olmayacak cunku genelde cogu kisi bir sene rotarli gidiyo benim donemimde 93luler ilk giriyodu ama sinif cogunlugu 92-91 li vardi :) daha buyuklerde vardi hatta :) iyi geceler takma bunlara yasini soylemezsen bile kim ne anlicak :)
Hayaller için her şey.. :) peki o zaman takılmıyorum ve tam gaz devam :))değil tabi ki benim üniden iki yakın arkadaşım da benden buyuk biri 2. biri 3. senesinde kazanmış ki arkadaşların dediği gibi evli-çocuklu insanlar bile üniversite okuyorlar yaş konusuna takılma,hayallerinin peşini bırakma
2013 te mezun oldum liseden.2 kez sınava gırdım ama daha da iyisini istiyorum o yuzden tekrar hazırlanıcam.Kazanırsam 20 yaşında üniye gidicem.Sizce geç mi.?:44:
2013 te mezun oldum liseden.2 kez sınava gırdım ama daha da iyisini istiyorum o yuzden tekrar hazırlanıcam.Kazanırsam 20 yaşında üniye gidicem.Sizce geç mi.?:44:
Senin durumun da kolay değil bölümü bırakıp başka bölüme baslamak , çok istediğin bir bölümdü herhalde? :))universitede siniflar o kadar karma ki her yastan insan var her cevreden her tarz insan var bu acidan zengin bir yer.. bence hic gec diye dusunme bende baska bir bolumde baslamistim universiteye sonra biraktip ve yeniden basladim baska bir bolume.. hic sorun olmadi inan zaten kucuk gosteriyorum
Hırs bu olsa gerek :)Benim sınıfimda bi abi vardı hazırlıkta . Onun yabancı dili almanca olduğu için İngilizcesi sıfırdı ve bu yüzden geçemedi sınıfı. Ama pes etmedi tekrar hazırlık okuyor ve bu adam 35 yaşında :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım onemlı olan azımlı olmak cok sagol :)Okumanin yasi olmaz cnm :) mucadele et azimli ol ve hedefinde ne varsa ona ulas sakin birakma :))))) motivasyon cok onemli hersey gonlunce olsun !
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanın canım..Evet bölüm çok önemli şu zamanda iş ımkanı olan bölümler sınırlı :))canım tek deilsin :))bende 2013 mezunuyum geçen yıl babamı kaybettim hazırlanamadım..bu yılda aöf kaydım olduğu için obp nin yarısı gidio die girmedim bile sınava..benim 2.girişim ama 3.senem olacak..doğru dürüst bölüm olsunda bence bi kaybımız yok:)
Güzel bir şey ama ilk seneden kazanmak da, o stresi tekrar yasamak zorunda kalmıyosun :)Bizim sinifta da 38 yasinda bi abimiz var valla cok da iyi anlasiyoruz gerek ortam,dusunce etkinlik falan uyum sagliyor.
Bazen diyorum bende 1 sene falan geç baslasaydim,boyle mezun olur olmaz baliklama okul kazaninca ilk sene bocaladim biraz
Haklıısn canımBende 20 yaşındayim bu yil kazanicağim inşallah önceden bende çok takiyodum artik sorun etmiyorum çünkü hazirlik aşamasi unutturuyo
Daha da fazla çalışmak gerek aynı puanı alınca senelere yazık oluyor ...Tabiki geç değil ama benim ablamda abimde 3 kez sınava girdiler ve inanırmısın 1 puan anca oynamıştır her girdiklerinde..Geç mi tercih bilmiyorum ama eğer gerçekten sağlam çalışacaksan gir bi daha sınava çünkü gerçekten bi insanın kapasitesi ne kadar olursa o kadar yapabiliyor ve çevremde çok var 2. 3. Kez girip yine aynı puanı yapan sonuçta 1 sene kayıp oluyor tabi senin bileceğin iş canım..
Demeyeyım ozaman sadece hedefıme odaklanıp derslerimle ilgileneyimBurdaki insanlar 'evet yasin gec dese ne yapacaksin " bunu merak ettim
Okumanin yasi mi olur. Ben 50 yasinda universite okuyani gordum. Insan istedikten sonra,,,
ki senin yasin cok normal bir yas, insanlar o yasta gidiyor universiteye.
AMA,,, sen yasim gec dersen okuyamazsin. Yasim gec deme, hedeflerinden vazgecme, birileri birseyler dese bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?