Çok sağol..o stres bitiriyo insanı ama gececek sonunda iyi seyler olacak inşallah :)Bende 3 kez girdim ve bu sene mezun oldum. Senin gibi dertleniyodum nasil olur diye ama universitede oyle olmuyo. Benden kucuklerde vardi dedemden buyuklerde vardi. Sen sinavina odaklan allah yardimcin olsun o stresi de o heyecani da cok iyi bilirim
Güzel bir şey ama ilk seneden kazanmak da, o stresi tekrar yasamak zorunda kalmıyosun :)
Arkadaşının adına çok sevindim umarım ben de böyle bir başarı elde ederim :)Tabikide geç değil benimde bi arkadaşım tıp okumayı çok istiyordu ilk sene ve ikinci sene olmadı bi daha hazırlandı şimdi 20 yaşında 7bininci oldu hiçte pişman değil iyiki hazırlandım diyor yıllarca sevmediğin bir iş yapmaktansa bi kaç sene geç başlamak hiç önemli değil
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2013 te mezun oldum liseden.2 kez sınava gırdım ama daha da iyisini istiyorum o yuzden tekrar hazırlanıcam.Kazanırsam 20 yaşında üniye gidicem.Sizce geç mi.?:44:
Hırs bu olsa gerek :)
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanın canım..Evet bölüm çok önemli şu zamanda iş ımkanı olan bölümler sınırlı :))
Senin durumun da kolay değil bölümü bırakıp başka bölüme baslamak , çok istediğin bir bölümdü herhalde? :))
2013 te mezun oldum liseden.2 kez sınava gırdım ama daha da iyisini istiyorum o yuzden tekrar hazırlanıcam.Kazanırsam 20 yaşında üniye gidicem.Sizce geç mi.?:44:
Hiçte geç değil canım. Ben üniversitedeyim. 2. yıl girdim. İnan bana mezun olduğu sene girenlerle dalga geçiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?