- 9 Aralık 2014
- 12
- 4
- 3
- 30
- Konu Sahibi Haticettrlk
-
kilolu olunca yakıştığınımı zannediyosun ? çok zayıflıkta iyi değil tabiki ama ben isterdim bol bol baklava ,, börek ,, kızartma offffff1.62. Oyle deme giydigin yakismiyor zayiflik iyi degil
aynen hamile olmasam ben kilo veririm.. daha 2 ayım var ve 92 kiloyum . . . üstelik evlendiğimde 60 kiloydum 1 anda 32 kilo almak ve dahada alacağımı bilmek .. inan çok kötü.. vücudumda çatlak çatlak.. hüüüAllah işte herkese ayri dert vermis Annemde senin derdinden. O bol bol su iciyor gittikce kilo veriyor. Bence sende oyle yap az ye sık sık ye veya evin icinde mekik cek bu en faydalisi.
Yatmadan önce tok karna bebe bisküvisi mama halinde yap derim içine pekmezde katKizlar bundan 1.bucuk ay once 40 kiloydum kendi kendime soz verdim cok yiyecem diye duzenli yemek yedim ne yediysem dolu dolu yedim catlayana kadar yedim ama cok fazlada zorlamadim hep boyle devam ettim 1 bucuk ayda 3 kilo aldim şimdi 43 kiloyum yine zayifim ama simdiye kadar hic 43 olmamistim. Ayni sekilde devam edecem ve biraz daha iştahlanacam aldigimda size yeniden yazacam sizde benim yaptigimi uygulayin
aynen hamile olmasam ben kilo veririm.. daha 2 ayım var ve 92 kiloyum . . . üstelik evlendiğimde 60 kiloydum 1 anda 32 kilo almak ve dahada alacağımı bilmek .. inan çok kötü.. vücudumda çatlak çatlak.. hüüü
Yatmadan önce tok karna bebe bisküvisi mama halinde yap derim içine pekmezde kat
Rica ederim canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bende dahilGuzel fikir teşekkür ederim
iştahını açmak için medine hurması pekmezi al
sabah akşam bir çay bardağının çeyreği kadar kat.üzerine de su,iyice karıştır
tok karna yap...iştahı gör :)
Insallahhh :)Rica ederim canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bende dahil
Insallah canim. Umarim sende kolaylikla zayıflarsnZayıf lmak da sıkıntı :/ İnş. alırsın istediğin gibi olursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?