- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
Çok sevdiğim bir arkadaşım var gerçekten değer veriyorum çünkü çok mutluyum onunla hiç kavga etmemişti ama ne olduysa dün oldu aramıza 3. erkek kişisi girdi arkadaş olarak ama dışlanan ben oldum ? dün konuşurken beraber arkadaşımın davranışları değişti tabiri caizse satıldım :) ergence geliyor böyle yazmam ama dün yalnız hissettim telefonda konuşuyorduk 3 kişi ama onlar daha yakın oldular ve kötü hissettim kıskanıyor musun demeye başladılar ve arkadaşımdan beni tercih etmesini beklerken öyle olmadı bu yüzden kırıldım sonuçta yeni tanışmışlardı ama ona değer verdiğim için belli etmedim bunu dün telefonumu kapattım bugün kendime vakit ayırdım ders çalıştım kendime ilkkez vakit ayırdığımı farkettim kendimi ilkkez rahat hissettim bişey için çabalamayınca neden ben haksızmışım gibi muameleye tabi tutuldum anlamıyorum ? bu yüzden hiç 3. kişileri sevmemişimdir hep dışlanan taraf ben oldum genellikle böyledir zaten 3 kişinin arası hep bozulur iki kişi hep daha yakın olur bu yüzden biraz mesafemi ayarlayacağım telefonu hiç açasım yok gerçekten sevdiğim birinden böyle birşey gelmesini hazmedemiyorum geri planda tutulmak kötü hissettiriyor