3. Klomen denemesi

Sezgin44A

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
103
102
53
Merhaba 3.klomen denemesi ilk klomen tedavisinde covid oldum yarım kaldı tedavi 2.sinde yumurtalar büyümesi doktor cevap vermedi dedişuanda 3. Kullanisim ama tekrar başarısızolacak gibi hissediyorum. Polikistik over sendromu ve tek tüp tıkalı var mı benim gibi aynı durumları yaşayan

Meraba ümitini kaybetme bnde klomen ve catlatma iğnesi ile hamile kLdm 2 cocgumda hem bndede polikist over adet düzenszlgmde var 1 sene olmazdm bazn 6 ay

Çatlama iğnesini nerden yapıyor ben de pztesi günü randevum var gidince desem klomen başlarmı acaba 1 senedir olmuyor pko da yok dediler ama bilmiyorum

Merhaba aranızda yeniyim bende bu ay klomene başladım adetin 4. Günü başladım günde 1 tane 5 gün içtim bitince de estrofeme başladım 2. Günüm 5 Günüm daha var 7 gün iç dedi dktr yarın sabah kontrolüm var bakalım ne diyecek yumoşlar ne durumda merak ediyorum

Meraba ümitini kaybetme bnde klomen ve catlatma iğnesi ile hamile kLdm 2 cocgumda hem bndede polikist over adet düzenszlgmde var 1 sene olmazdm bazn 6 ay
Iki kontrolde de 1 tane yumurta gelişimi var 13 de kaldı boyutu salı tekrar bakacakmış Bu ay da olmayacak galiba

Bugün kontrole gittim sağda 2 tane 21mm olmuş yumurtalarım çatlatma iğnesi verdi yarın vurdurcam

Merhaba aranızda yeniyim bende bu ay klomene başladım adetin 4. Günü başladım günde 1 tane 5 gün içtim bitince de estrofeme başladım 2. Günüm 5 Günüm daha var 7 gün iç dedi dktr yarın sabah kontrolüm var bakalım ne diyecek yumoşlar ne durumda merak ediyorum
Canım bende bu ay ilk defa klomene başladım cumartesi kontrole gidicem duruma göre çatlatma iğnesini vuruncam Şuan kasık ağrılarım başladı sen naptın vurundun mu iğneyi

Gunaydin canim bugün akşama doğru vuruncam kasık ağrım hiç geçmedi adetten bu yana dün kontrole gittim 2 tane sağda 21mm olmuş yumurtalarım solda da var dedi ama küçük işe yaramaz dedi

Back
X