3 Koca Yıl Geçti Ama

imaginaryyou

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
31
13
3
36
Merhabalar hanımlar,

Yaklaşık 3 yıl önce bitmiş, 3+1 yıl süren bir ilişkim vardı. Konunun anlaşılabilmesi için biraz bahsetmem gerekirse;
liseden beri tanisikligimiz vardi ama ilişkimiz üniversite doneminde ben kendisine platonikken (belli edecek herhangi bir sey yapmadim) kendisinin bana açılmasıyla başladı. Ben zaten aşıktım, gittikçe daha da aşık oldum iliskinin daha cok seven tarafi bendim yani. Zamanla zıt düştüğümüz noktalar her ikimizin de gozune daha fazla batmaya ve birbirimizi yıpratmaya başladık ve 3 yılın sonunda ayrıldık. Sonraki 1 yıllık süreçte ortada bir ilişki yoktu ama sürekli konuşuyorduk, aslında kendisinin bana olan sevgisini en net bu dönemde hissettim. Ilişkimize bir sans daha vermemiz gerektiğini düşünüyordu ama ben hem cok yiprandigim icin hem de artık iliskiye dair bir umudum kalmadigi icin sicak bakmadim bu fikre.
En nihayetinde yaklaşık 3 yildir tamamen ayriyiz. Bu 3 yilda ben yüksek lisans yaptim, sertifika programlarına katildim ozetle kariyerime odaklandim ve hayatima herhangi biri girmedi.
Her gün olmasa da belirli araliklarla(2-3 ay) bu beyefendiyi de stalklıyorum. Benim takip ettigim kadarıyla bu 3 yillik zamanda 2 tane kiz arkadasi olmustu, gecen gün profiline baktığımda yeni kız arkadaşıyla fotoğraflarını gördüm, üzerlerinde kışlık kiyafetler vardı belli ki 8-9 ay olmus yani. Daha önceki kizlari da gördüğümde üzülmüştüm ama bu sefer daha bi burkuldu içim. Kizla birbirlerini cok seviyorlarmis gibi hissettim, annesi kuzenleri falan da takip etmis kızı, ciddiler belli ki.
Ayrılık kararının bizim için en doğrusu olduğunu düşünüyorum ve pişman değilim dolayısıyla ilişkilerinin durumu beni ilgilendirmiyor aslında.Ancak kötü hissetmeme de engel olamıyorum. Böyle kötü hissedince de acaba hep burada takılı mı kalıcam, ne zaman tamamen unutucam gibi sorularla baş başa kalıyorum. Aranızda benim gibi hissedip tamamen unutabilen var mı? Görüşlerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Zaten umutsuz durumdaydım şuan bunları okuyunca tekrar yıkıldım çok korkuyorum unutamamaktan herşey tazeyken bi şans mı vermeliyim bilemedim

Bence hayatınızda 3 senedir kimse olmadığı için böyle hissediyorsunuz. Muhtemelen onun hayatıyla kendinizinkini kıyaslayıp kötü hissediyorsunuz. Ona karşı bir şey hissettiğinizden değil. Yani konu o değil, siz ve sizin yaşamınız.

Zaten umutsuz durumdaydım şuan bunları okuyunca tekrar yıkıldım çok korkuyorum unutamamaktan herşey tazeyken bi şans mı vermeliyim bilemedim

Ben ayrıldığım için pisman değilim, suan unutamadim ama birlikte olsak da mutlu olmazdım büyük ihtimalle. Siz de ayrılık kararindan eminseniz yolunuza devam edin, umarim hayat karsiniza cok daha iyi insanlar çıkarır.

leyla mecnun vs hikaye bunlar. millet aşkı unutamıyo olsa herkes derbeder olurdu sokaklarda. benim de asla unutamam ddediğim biri vardı. unuttum gitti.

Ben de tam olarak sizin gibi düşünüyorum ama bu düşüncelerim kötü hissetmeme engel olmuyor.

Son düzenleme:

Aslinda kiyas olayina cok girdiğimi düşünmüyorum baska mevzularda bu kiyas olayindan cok cektigim icin kendime odaklanmayi ogrendigimi düşünüyorum artik ama belki de haklisiniz ve farkinda olmadan kiyasliyorum.

Sorun da bu emin değilim ,hiç anlaşmazlığa düşmedik çok ilgili ve sabırlıydı gerçekten şaşkınım son olay için ilk hatası silip atmalımıyım ki hatası büyük

Ben de tam olarak sizin gibi düşünüyorum ama bu düşüncelerim kötü hissetmeme engel olmuyor.

gayet normal. unutamadığım dönemde ben senden daha beterdim. şimdi hala ara ara açıp bakarım sırf meraktan. ama bişey kalmadı yani. zamanla geçer. bunu sen de biliyosun.

Iliskiyi siz bitirmissiniz gelecek goremeyip o zaman staklamayi birakin sizinde karsiniza mutlu olacaginiz biri ciktigi zaman akliniza bile gelmez.

gayet normal. unutamadığım dönemde ben senden daha beterdim. şimdi hala ara ara açıp bakarım sırf meraktan. ama bişey kalmadı yani. zamanla geçer. bunu sen de biliyosun.

Siz ne kadar sürede tamamen unutmustunuz, beni endiselendiren nokta 3 yil gecmesi baslarda nasilsa gecer diye umursamiyodum zaten.

Takıntı olmuş biraz, şimdi hayatına biri girse yakışıklı işi gücü oturmuş seni seven sanıyo musun ki bu adamı stalklıcan tabikide hayır

Evet ben de takıntı olduğunu düşünüyorum, baslarda nasilsa gecer diye önemsemedim ama artik can sıkıcı olmaya basladi.

Sorun da bu emin değilim ,hiç anlaşmazlığa düşmedik çok ilgili ve sabırlıydı gerçekten şaşkınım son olay için ilk hatası silip atmalımıyım ki hatası büyük

Konunuzu okudum, bence sizin haptan daha büyük bir probleminiz var; uzak mesafe ilişkisi.

Siz ne kadar sürede tamamen unutmustunuz, beni endiselendiren nokta 3 yil gecmesi baslarda nasilsa gecer diye umursamiyodum zaten.

bi sene sonra filan tamamen atmıştım kafamdan. ama ben öyle kendimi kariyere filan vermedim. arada birileri oldu flörtler oldu vs. bunlar olunca daha kolay oluyor sanırım, çivi çiviyi söker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…