- 20 Eylül 2017
- 31
- 13
- 3
- 36
- Konu Sahibi imaginaryyou
-
Takibi bırakın.
Keşkeler yaşıyorsunuz.Takip etmesem bile aklıma geliyor mutlaka,stalkladiktan sonra aklima düşme durumu yok yani
Zaten umutsuz durumdaydım şuan bunları okuyunca tekrar yıkıldım çok korkuyorum unutamamaktan herşey tazeyken bi şans mı vermeliyim bilemedim
leyla mecnun vs hikaye bunlar. millet aşkı unutamıyo olsa herkes derbeder olurdu sokaklarda. benim de asla unutamam ddediğim biri vardı. unuttum gitti.
Takip etmeyin gecmisi gecmiste birakmak lazim.
Bence hayatınızda 3 senedir kimse olmadığı için böyle hissediyorsunuz. Muhtemelen onun hayatıyla kendinizinkini kıyaslayıp kötü hissediyorsunuz. Ona karşı bir şey hissettiğinizden değil. Yani konu o değil, siz ve sizin yaşamınız.
Sorun da bu emin değilim ,hiç anlaşmazlığa düşmedik çok ilgili ve sabırlıydı gerçekten şaşkınım son olay için ilk hatası silip atmalımıyım ki hatası büyükBen ayrıldığım için pisman değilim, suan unutamadim ama birlikte olsak da mutlu olmazdım büyük ihtimalle. Siz de ayrılık kararindan eminseniz yolunuza devam edin, umarim hayat karsiniza cok daha iyi insanlar çıkarır.
Ben de tam olarak sizin gibi düşünüyorum ama bu düşüncelerim kötü hissetmeme engel olmuyor.
gayet normal. unutamadığım dönemde ben senden daha beterdim. şimdi hala ara ara açıp bakarım sırf meraktan. ama bişey kalmadı yani. zamanla geçer. bunu sen de biliyosun.
Takıntı olmuş biraz, şimdi hayatına biri girse yakışıklı işi gücü oturmuş seni seven sanıyo musun ki bu adamı stalklıcan tabikide hayır
Sorun da bu emin değilim ,hiç anlaşmazlığa düşmedik çok ilgili ve sabırlıydı gerçekten şaşkınım son olay için ilk hatası silip atmalımıyım ki hatası büyük
Siz ne kadar sürede tamamen unutmustunuz, beni endiselendiren nokta 3 yil gecmesi baslarda nasilsa gecer diye umursamiyodum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?