3 küçük çocuk:(((

eger maddi anlamda durumunuz iyiyse çocukları yanınıza alıp ya bi yardımcı kadınla ya da küçük olanları tüm gün kreşe verip sorunu çözebilirsiniz bence...
Bende konusucam, ben bu çocukların bakımında yardım edicem size diyecem, sadece ben artık kimsenin laf soyletmesine eziyet etmesine izin verdirtmiycem
Hepsiyle konuşucam, yok böyle yapacaksanız hemen kuruma bıraksınlar,
Ben yanıma tamamen almak konusunda kararsızım
ama her halukarda cocuklar uzerınde elim olucak
Ayda 1 hafta olsun yanımda bakıcam
Egerki baktım yapabiliyorum koruyucu aile için ben basvuruda bulunacam
Yıllardır paralarını alıp cocukları ac bırakıyorlar.
Ben o verılen paranın birikmesini o cocukların iyi bir yere gelip hepsinin
Kafasına dank etmesini istiyorum
Bu çocuklar çok çok iyi yerlere getirebilirlerdi kendileri
Bahanedir ben yapamam aslında herkes yapabilir

belki ileride bu çocuklardan çok daha fayda göreceksiniz. belki de bu 3 çocuk sizin kendi çocuklarınızdan daha çok koşacak sizin sıkıntılarınıza. Allah gecinden versin size bir şey olsaydı ortada kalan 3 çocuk sizin çocuklarınız olsaydı..devletten destek gelse siz de dediğim gibi yardımcı kadınla, kreşle falan daha iyi bir şekilde çözebilirsiniz. beni yakın arkadasım 8 kardeş. çok güzel çocukluk geçirdiğini söyler hep. imkansız değil yani.. konu çocuk olunca çok hassaslaşıyorum. pislik anne babalarının maddi durumları iyiyse onlar da yardım etse
Annelerinin dırumu kötü ortada kaldı, zaten oda birilerine sığınmak için evlendi
Babaları ortada bıraktı, çocuklarıda annelerıne vermedi.
Baba çok kötü bir adam bu cocuklar ondan bu durumda

Annelerinin dırumu kötü ortada kaldı, zaten oda birilerine sığınmak için evlendi
Babaları ortada bıraktı, çocuklarıda annelerıne vermedi.
Baba çok kötü bir adam bu cocuklar ondan bu durumda

baba tarafında ya da anne tarafında maddi durumu iyi olan varsa biraz da onlar yardım etse. anne çalısıp bakabilirdi bence. o da rahata kaçmış.

maddi durumunuzda orta halliymiş. bu şartlarda 6 küçük çocuğa bakamazsınız. şu anda çok üzülüyorsunuz belli ama yapacağınız en güzel iyilik onları devletin yurdunda ziyaret etmek. desteğinizi esirgememek. ilerde devlette işleri bile hazır oluyor.

mantıklı düşünmeniz lazım.

ayrıca o ailede ilerde ortaya çıkıp sizi rahatsız edebilirler.sonuçta ölmemişler.off karışık işler yaaaa

Kalbinizin güzelliğine hayran kaldım d,yeceklerim bu kadar kısa ve net !
Tesekürler malesef hayata geçirecek iyilik olmadıktan sonra bu sözleriniz bana bir kaç beden büyük geliyor.
Şu anda ayda bir bakıcam belki hayatlarını tamamen değiştirmiyecek
Ama bir haftalık bir kapı açılacak iple çekiyorum gidip alıp isteyecem ve tek tek ne istiyorlarsa yapmaya çalışacam o anlarda
Şimdilik bunu yapabilecem ilerde bilmiyorum ama şartları zorlıyacam
Birilerinden yardım istiyecem belki yanımda görünce yardımcı olacak birileri de olur bilemiyorum zamana bırakıcam
Ama ayda 1 haftalarını degıştirecem en azından bunu yapıcam arkalarında birinin oldugunu bilecekler en buyuk eksiklikleride bu

maddi durumunuzda orta halliymiş. bu şartlarda 6 küçük çocuğa bakamazsınız. şu anda çok üzülüyorsunuz belli ama yapacağınız en güzel iyilik onları devletin yurdunda ziyaret etmek. desteğinizi esirgememek. ilerde devlette işleri bile hazır oluyor.

mantıklı düşünmeniz lazım.

ayrıca o ailede ilerde ortaya çıkıp sizi rahatsız edebilirler.sonuçta ölmemişler.off karışık işler yaaaa
Bu insanlar bu çocuklar için para alıyor devlet bakım parası veriyor
Ben alsam bana verecekler devlet
Ama ben eşimlede konuştum biz bakarız maddı olarak çok sıkıntı olmazlar daha küçükler
Parayı onların adına bankaya yatırsak düşünün kim artık onlara ilerde bir tek kelime diyebilir 10 yılsonra bankada dünya kadar para birikir
Bu çocukların kimseye ihyiyacı olmaz
Çok sıkştıgımızda birazını en azından yarısını yatırırız
Bu uzun dönem onlar için düşüncem
Şimdilik arkalarında olucam elimdrn geldikçe yardım edicem olmadı son çare bu
Gözümün önünde susmak istemiyorum
Aile problemli eşim çekiniyor çok yanaşmıyor, ama çocuklara çok acıyor
Bana bırakmış iyi düşün dedi birde bunlar yarın sıkıntı yaratırlar dedi ama bunu şu anda düşünemiyecem bu arada çocuklara olan oluyor

:KK57::KK57::KK57:
Anne baba boşanmış ölmemiş ki...
Allah böyle insanlara çocuk vermesin ya :cry:
Evet baba cocuk yapıp yapıp atıp gidiyor, annelerde çaresiz büyük konuşamıyorum haklarında onlarıda ortada bırakıyor,.
Birde şu var anne baba öldü diyelim eeee diger akrabaları var amca, hala, dede nene bunlar ne olıyor bu cocuklar asla yokluk çekmeden yasatmaları gerekir,
Allah korusun size esınıze bişey olsa annelerınız babalarınız cocuklarınıza bakmazmı ya,
Cocukları hayırsız bakmıyor diye bu cocukların hakkı yokmu bunların üstünde
Tek vasi anne baba degılkı

Son düzenleme:
büyük konuşmayayım ama baba bıraksa bile bir anne çalışıp o 3 çocuğuna misler gibi bakabilir. kolaya kaçmış vicdansızlar

Back
X