3 lü test sonucum 1/157 lütfen yardım...

Belinay

begüm...bertuğ...
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
2.442
1
116
43
İstanbul
16 haftalık hamileyim ve 3lü test sonucum 1/157 çıktısenağlamadoktorum amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi...ağlayarak amniyosentezi kabul ettim pazartesi yapılacak ama çok kötüyüm kızlar lütfen yardımcı olunsenağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
bebeginde bir problem cıkarsa aldıracak mısın yani bu testlerin % 15 yanılma payı var kesin aldırırım diyorsan yaptır amniyosentezi bende 18 haftalık hamileyim ama kesinlikle aldırman taraftarı degilim Allah sana saglılklı verir sonra problem cıkar iyi düşün o senin moral durumundan cok etkileniyor
gecmiş olsun

bende kesinlikle aldırma taraftarı değilimsenağlamaböyle birşeyi düşünmek bile istemiyorum :1no2:doktorum amniyosentezde bugüne kadar hiç bebek kaybı yaşamadığını söyledi biraz olsun içim rahatladı...peki sen 3 lü test yaptırdın mı?

benim doktorum ikili test istemedi 3lü yaptırdım normal cıktı canım Allah biliyor ya kotude cıksa aldırmayacaktım.seninde kotu cıkacagına inanmıyorum yaa içini ferah tut sıkma canını bebek etkilenmesin

slm... bende 17 hamıleyım pazartesı 3 lü test yaptıracagım amniyosentez nasıl bır yontem korkuyorum aslında hıc gırmesemmı 3lü teste dua edın lutfen:Saruboceq:

ben de 17. haftada amniyosentez yaptıracağım
hiç korkmuyorum...
içim çok rahat sen de rahat ol tecrübeli boktorlar tarafından
yapılırsa sorun olmuyormuş...
üzülme...

bende de risk 132 mi ne cıkmıstı sanırım amniyosentez demişlerdi ben yaptırmadım suan 8 aylık hamileyim yaptırmadığıma pişman deilim düşük olmasa bile erken doğum riski var bunu da unutma canım

canım 157 de 1 ihtimal
içini ferah tut benim yakınlarımdan 2si yaptırdı genelde ii çıkıyo seninde ii çıkar inşallah.
benin yakınım da birinin 69 da 1 diğerininde 256 da 1 di iliside temiz çıktı bunun için devlet hastanelerini tercih et.

hayırlısı olsun yarın testi yaptırıyorsun.... ayrıntıları anlatırsan sevinirim
benim de 1 hafta kadar kaldı amniyoresentez yaptırmama...

canım gecmiş olsun bende 17 haziranda giriyorum amniyo senteze benim trizomi 18 riskim 1:50 cıktı Allah yardımcımız olsun

yarın sabah test yapılacak hayırlısıyla gelince sizlere de anlatırım...Allahım hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yarın sabah test yapılacak hayırlısıyla gelince sizlere de anlatırım...Allahım hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

senin için dua ediyorum canım gelince anlat bende haftaya carşamba giriyorum nerde yaptırıyosun ben zeynep kamilde yaptırıcam Allah bebişlerimizi korusun sonuçlar ne kadarda cıkıyormuş onuda yazarsan sevinirim

merheba bende cuma günü amniyosentez yaptırdım şuan için iyiyim ama bir şeyi merak ediyorum bu yakınlarında erken doğumla sonuçlanan oldumu lütfen bilgi verirsen çok sevinirim

senin için dua ediyorum canım gelince anlat bende haftaya carşamba giriyorum nerde yaptırıyosun ben zeynep kamilde yaptırıcam Allah bebişlerimizi korusun sonuçlar ne kadarda cıkıyormuş onuda yazarsan sevinirim

sağol canım...sabah yapıldı amniyosentezim.ikitellide batı bahat hospitalda yaptırdım canım.çok zor bir şey değil ama bebeğe birşey olacak diye çok panikledim.sağolsun hemşireler ve doktorum rahatlattı 10 gün özelliklede ilk iki gün hiç iş yapmadan yatmam gerekiyormuş.doktorum çok güzel geçtiğini söyledi,bazılarının iğnesi denk gelmiyormuş 2 kere iğneyi batırmak zorunda kalıyoruz bazılarında da kanama oluyor ama sende hiçbir sorun yaşamadık dedi.sende yaptırırken sakın kendini kasma ve kıpırdama o zaman güzel oluyormuş.sonuçlarda 3 hafta sonra çıkıyormuş yada 1 ayı da bulabilir dediler...inşallah sonuçlarımda güzel çıkar:Saruboceq:sende korkma korkulacak birşey yokmuş...sonuçlarımız güzel çıksın yeter...

anladım canım tekrar gecmiş olsun Allah bebişlerimizi kotusun inşallah bende carşambaya giricem ama neden 10 gün bana doktorum 3 gün yatacaksın dedi ilk 24 saat önemli dedi ben 1 hafta yatıp marmarise gidicem öyle düşünüyordum yani sonuçları eşim alsın burdan daraldım gitmek istiyorum valla

gecmis olsun canım insallah sonucları güzel cıkar benimde kücük kızımda spina bifida diye bir hastalık tespit edildi belinde acık olma cisini kakasını tutama yürüyememe ve bası büyüme cok zor dönemlerdi ama yapılan ultrasyonda hicbir sey yok denildi ama cok kötü günlerdi
bu testlerde yaş ,gebelik döneminde yasanan kanamalar ve kilo cok etkili oluyor doktorum bana öyle demisti insallah sonuclara temiz ckar canım bir an önce huzura kavusurusun
tekrar cok gecmis olsun

Son düzenleme:
yakaladım senide ilk dönemde kanaman olmusmuydu canım bu testi yaptıran bir cok tanıdığım var hep temiz cıktı insallah sendede öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…