yakaladım senide ilk dönemde kanaman olmusmuydu canım bu testi yaptıran bir cok tanıdığım var hep temiz cıktı insallah sendede öyle olur
benimde yaştan dolayı 2lide 3lüde 220/1 çıktı.amiyosentez önerdi doktoru ama yaptırmadım.çünkü bebeğimi bu kadar büyümüşken ölüme terk edemem.ne olursa olsun istiyorum onu.
inşallah canım...sizler biliyorsunuz bu bebek için ne kadar mücadele ettiğimi...aldırmanın eşiğinden döndüm...Allahım bana yardım edecek inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
belinay sonucun belli oldumu canım formu okudum da merak ettim. bu aralar da belli olması lazım. ben de mayısın 6 sında yaptırmıştım 27 sinde öğrendim güzel çıktı sonuçlarım inşallah seninkilerde temiz çıkar. allah yardımcın olsun
yok canım daha belli olmadı pazartesi 3 hafta olucak ama bir ayıda bulabilir demişlerdia.s
vakit yaklaştıkça çok sıkıntı yapmaya başladım kafayı yiyorum resmenmafoldumbensenin ne güzel sonuçların güzel çıkmış inşallah benimde güzel çıkar:Saruboceq:desteğin için çok teşekkürler canım...
16 haftalık hamileyim ve 3lü test sonucum 1/157 çıktısenağlamadoktorum amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi...ağlayarak amniyosentezi kabul ettim pazartesi yapılacak ama çok kötüyüm kızlar lütfen yardımcı olunsenağlamasenağlamasenağlama
Bunun ben de çok merak ediyorum. Cerrahpaşa'da mesela ikili test iyi çıkmış diye bana üçlü test yapmadılar. Başka bir ultrason bulgusu yoksa gerek yok dediler. Ama bazılarının ikili testi iyi çıkarken üçlü testi riskli çıkıyor. O zaman neden üçlüye gerek yok diyorlar ki. :sm_confused:
slm herkese,benimde 2li testimde bi problem çıkmadı ama 3lüde 1:109 riskli çıktı.doktor hemen amniyosentez dedi.dünden beri kötü durumdayım,çok korkuyorum.yazılanları okuyunca biraz içim rahatladı ama yinede çok tedirginim.
ne yapacağımı bilemiyorum.bu gittiğim doktor kendi doktorum değildi.pazartesi kendi doktoruma gidip sonuçlara bide o bakacak ve ona göre bi karar vericez.
allahım hepimizin yardımcısı olsun.bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşalım inşallah..
kızlar hepniz için hep dua ediyorum Allahım hepimize sağlıkla bağışlasın evletlerimizi Bugün kandil hepimiz daha çok dua edelim Allahımıza çünkü bazen elimizden gelen tekşey dua etmek.
Allahım hayırlısıyla evladını sana bağışlar canım içini ferah tutmaya çalış
belinaycım bişey daha sormak istiyorum senin 3 lü testin kötü çıkmış peki 2 li testin nasıldı? bide ultrason görüntüsü için doktorun ne söyledi paylaşırsan sevinirim
Canım 2li test yaptırmadınmı onda bi problem çıkmayıp 3 lüdemi böyle bişey oldu
slm herkese,benimde 2li testimde bi problem çıkmadı ama 3lüde 1:109 riskli çıktı.doktor hemen amniyosentez dedi.dünden beri kötü durumdayım,çok korkuyorum.yazılanları okuyunca biraz içim rahatladı ama yinede çok tedirginim.
ne yapacağımı bilemiyorum.bu gittiğim doktor kendi doktorum değildi.pazartesi kendi doktoruma gidip sonuçlara bide o bakacak ve ona göre bi karar vericez.
allahım hepimizin yardımcısı olsun.bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşalım inşallah..
canım seni çok iyi anlayambiliyorum ben son 2 gün evde resmen volta atıyodum vakit geçmiyodu dakikada 1 saate bakıyodum. sürekli labaratuvarı arıyodum sonuçlar çıktımı diye... bence sen 3 hafta dolduğunda bi ara labaratuvarı en azından merakını gidermiş olursun. içini ne kadar rahatlatır bilemem ama eğerki ultrason görüntülerin de doktor anormal bi durum görmediyse iyi çıkar sonuçların meraj etme. ben sonuçlarımı aldıktan sonra doktorumun bana söylediği şu oldu şimdiye kadar amnisentez yaptırıpda sonucunda hastalık çıkan hastam olmadı zaten... o yüzden içini ferah tut heleki bu sene bu 2li 3lü testlerdeki yanılmalar inanılmaz yaygın. bol bol dua et iyi düşün. hiç kendini strese sokma...konuşmak istediğin bişey olursa da seve seve konuşabilirim. meleğine ve kendine dikkat et....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?