3 lü test sonucum 1/157 lütfen yardım...

çok sağol arkadaşım gerçekten zor günler geçiriyorum allahım kimseye yaşatmasın:1no2:yaşım daha 27 kiloluda değilim kanamamda hiç olmadı.test yapılalı bugün bir hafta oldu iki hafta sonra çıkıcak sonucu ama hamilelikte aldığım kiloyu bile kaybettim bu dönemde.inşallah güzel çıkar sonuçlarım duana ihtiyacım var canım...

insallah canım cok zor insanın elinin ayağını bağlandığı an
hic bir sey yapamamak cok zor tabi dua edeceğim cünki su anda senin halini cok iyi biliyorum ama allahım senin gibi iyi bir insanı darda koymaz insallah

Son düzenleme:
inşallah canım...sizler biliyorsunuz bu bebek için ne kadar mücadele ettiğimi...aldırmanın eşiğinden döndüm...Allahım bana yardım edecek inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benimde yaştan dolayı 2lide 3lüde 220/1 çıktı.amiyosentez önerdi doktoru ama yaptırmadım.çünkü bebeğimi bu kadar büyümüşken ölüme terk edemem.ne olursa olsun istiyorum onu.

benimde yaştan dolayı 2lide 3lüde 220/1 çıktı.amiyosentez önerdi doktoru ama yaptırmadım.çünkü bebeğimi bu kadar büyümüşken ölüme terk edemem.ne olursa olsun istiyorum onu.

canım amniosentez illaki çocuk aldırmaya niyeti olanlar için değilki. sen hamileliğinin sonuna kadar p merakla o düşünceyle yaşabilecekmisin? varsayalım bebeğin sağlıklı ama sen zaman zaman sağlıksız olabileceğini düşünüp üzüleceksin onu da üzeceksin.

inşallah canım...sizler biliyorsunuz bu bebek için ne kadar mücadele ettiğimi...aldırmanın eşiğinden döndüm...Allahım bana yardım edecek inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

belinay sonucun belli oldumu canım formu okudum da merak ettim. bu aralar da belli olması lazım. ben de mayısın 6 sında yaptırmıştım 27 sinde öğrendim güzel çıktı sonuçlarım inşallah seninkilerde temiz çıkar. allah yardımcın olsun

yok canım daha belli olmadı pazartesi 3 hafta olucak ama bir ayıda bulabilir demişlerdia.s
vakit yaklaştıkça çok sıkıntı yapmaya başladım kafayı yiyorum resmenmafoldumbensenin ne güzel sonuçların güzel çıkmış inşallah benimde güzel çıkar:Saruboceq:desteğin için çok teşekkürler canım...

kızlar hepniz için hep dua ediyorum Allahım hepimize sağlıkla bağışlasın evletlerimizi Bugün kandil hepimiz daha çok dua edelim Allahımıza çünkü bazen elimizden gelen tekşey dua etmek.
Allahım hayırlısıyla evladını sana bağışlar canım içini ferah tutmaya çalış

canım seni çok iyi anlayambiliyorum ben son 2 gün evde resmen volta atıyodum vakit geçmiyodu dakikada 1 saate bakıyodum. sürekli labaratuvarı arıyodum sonuçlar çıktımı diye... bence sen 3 hafta dolduğunda bi ara labaratuvarı en azından merakını gidermiş olursun. içini ne kadar rahatlatır bilemem ama eğerki ultrason görüntülerin de doktor anormal bi durum görmediyse iyi çıkar sonuçların meraj etme. ben sonuçlarımı aldıktan sonra doktorumun bana söylediği şu oldu şimdiye kadar amnisentez yaptırıpda sonucunda hastalık çıkan hastam olmadı zaten... o yüzden içini ferah tut heleki bu sene bu 2li 3lü testlerdeki yanılmalar inanılmaz yaygın. bol bol dua et iyi düşün. hiç kendini strese sokma...konuşmak istediğin bişey olursa da seve seve konuşabilirim. meleğine ve kendine dikkat et....

belinaycım bişey daha sormak istiyorum senin 3 lü testin kötü çıkmış peki 2 li testin nasıldı? bide ultrason görüntüsü için doktorun ne söyledi paylaşırsan sevinirim

Bunun ben de çok merak ediyorum. Cerrahpaşa'da mesela ikili test iyi çıkmış diye bana üçlü test yapmadılar. Başka bir ultrason bulgusu yoksa gerek yok dediler. Ama bazılarının ikili testi iyi çıkarken üçlü testi riskli çıkıyor. O zaman neden üçlüye gerek yok diyorlar ki. :sm_confused:

Canım 2li test yaptırmadınmı onda bi problem çıkmayıp 3 lüdemi böyle bişey oldu

canım zaten 2li testin güvenilirliği %95 o yzüden 2li iyiyse genelde 3 lüyü yapmıyolar. kimi doktorlarda 2 liyi yapmıyolar çünkü sonuç kötü çıkarsa anne adayı 3lü test ve amniosentez için 1 ay beklemesi gerekecek ve buda anne adayı için stresle geçen 1 ay demek. o yüzden aslına bakarsan yaptırmamla birlikte bu testleri çok saçma buluyorum. diyorum ya şimdiye kadar ultrason görüntüsü iyi olupda bu testleri kötü çıkan hiç bi bebek de down sendromuna rastlanmamış...

slm herkese,benimde 2li testimde bi problem çıkmadı ama 3lüde 1:109 riskli çıktı.doktor hemen amniyosentez dedi.dünden beri kötü durumdayım,çok korkuyorum.yazılanları okuyunca biraz içim rahatladı ama yinede çok tedirginim.
ne yapacağımı bilemiyorum.bu gittiğim doktor kendi doktorum değildi.pazartesi kendi doktoruma gidip sonuçlara bide o bakacak ve ona göre bi karar vericez.
allahım hepimizin yardımcısı olsun.bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşalım inşallah..

canım o sonucu kendi doktoruna da göstersen amniosentez diyecektir. ben sonuçlarımı hem fethiyedeki hem istanbuldakji doktoruma gösterdim aynı şeyi söylediler. hiç bi doktor bu riskin altına girmek istemez. ama ben sana şunu söyleyeyim bu testler de yanılma payı çok fazla.. içini gerçekten ferah tut. ben ilk öğrendiğimde çok ağladım çok üzüldüm nerdeyse 2 ayım kabus gibi geçti. sen o hataya düşme inşallah herşeyin güzel çıkar allahın izniyle. ailede down sendromu yoksa ultrasonun temizse e 2li tetsinde iyi çıkmışsa üzme kendini. hiç 3 lü ye gerek duymayan doktorlar var o şekilde düşün iyi düşün

çok sağol canım benim...amin canım...

belinaycım bişey daha sormak istiyorum senin 3 lü testin kötü çıkmış peki 2 li testin nasıldı? bide ultrason görüntüsü için doktorun ne söyledi paylaşırsan sevinirim

canım bana 2li test yapılmadı sadece 3lü test yapıldı...ultrason görüntüsü için doktorum hiç bir sorun olmadığını çok sağlıklı olduğunu söylemişti.hatta 3lü test yapılmadan önce baktı ultrasonla her şeyi çok güzel 3lü test yapmaya gerek bile yok ama yinede içimiz rahat olsun diye yapalım demişti ama 3lü testim böyle çıkınca çok şaşırmıştı.
Canım 2li test yaptırmadınmı onda bi problem çıkmayıp 3 lüdemi böyle bişey oldu

evet canım 2li test yaptırmadım 3lüde böyle çıktı...

canım büyük ihtimalle kendi doktorunda amniyosentez isteyecektir...Allahım hepimizin yardımcı olsun...

inşallah dediğin gibi olur canım ultrason görüntüm güzel inşallah sonuçlarda öyle olur.içimden bir ses sonuçların güzel çıkacağını söylüyor ama yinede kötüyü de düşünmeden edemiyorum.zaten pazartesi ilk işim doktorumu aramak olucak.ev üstüme üstüme geliyor artık.hayırlısıyla şu günlerimi atlatırım inşallah.desteğin için tekrar tekrar teşekkürler tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…