3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Agzında metalik bi tat tat var mı

Kızlar belirtisi olan varmı benim sol tarafım ağrıyor gibi ama piskolojik diye geçiyorum çok değil arada girip çıkıyor

Kızlar belirtisi olan varmı benim sol tarafım ağrıyor gibi ama piskolojik diye geçiyorum çok değil arada girip çıkıyor
Benum karnım gürüldemeye başladı geliyorum diyor kırmızı bayrak bugün kaset test yaptım tertemiz

Benımde aynı yumurtlamadan berı hala sıcak basmaları kasıktan bacaga vurun ara ara agrı gogus agrısı hala devam ediyor

Benim sağ kasığımda ağrı var psikolojik değil çok net bi ağrı yumurtlamadan beri geçmedi sağ göğsümde de hassasiyet var ama ağrı tek taraflı olduğu için ümidim yok açıkçası genel bi kasık ağrım yok çok net sağ taraf

İki taraflımı oluyomus kasıktakı agrı

Benım arkadım hamıle kaldıgını sol kasıgındakı agrıdan ogrendı herkeste farklı görülebilr bence ümitsizliğe kapılmayalım
Bilemedim ya inşallah vardır yoksa kist felan oluşuyor herhalde çünkü baya ağrıyor iki üç gündür

Bilemedim ya inşallah vardır yoksa kist felan oluşuyor herhalde çünkü baya ağrıyor iki üç gündür
Çok zor bu ama bıraz boşvermeye çalışın kızlar başka şeylerle ugrasın ben oyle yapmya çalısıyorum yapabıldıgım kadarıyla yürüyeşe felan gıdıyorum hergun

Çok zor bu ama bıraz boşvermeye çalışın kızlar başka şeylerle ugrasın ben oyle yapmya çalısıyorum yapabıldıgım kadarıyla yürüyeşe felan gıdıyorum hergun
Ah keşke mümkün olsa araştır araştır kafayı yiyorum herşeyi belirtiye yoruyorum valla bu bebek işinden psikolojik hasarlı çıkacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…