Agzında metalik bi tat tat var mıGöğüslerim acımaya başladı
Kaşığım ağrıyor ama böyle idrar varmış gibi regli ağırısı gibi
Bir de ben oruç tutuyorum gündüz bir şey yok ama iki gündür iftardan sonra midem bulanıyor mesela en sevdiğim yemeği bu akşam yiyemedim koktu bana bazı şeyler kokuyor bilmiyorum ama ben her ay belirti yaşıyorum kendimi inandırmak istemiyorum korkuyorum
Yok 26 sı20si değil miydi senin
Benum karnım gürüldemeye başladı geliyorum diyor kırmızı bayrak bugün kaset test yaptım tertemizKızlar belirtisi olan varmı benim sol tarafım ağrıyor gibi ama piskolojik diye geçiyorum çok değil arada girip çıkıyor
Benum karnım gürüldemeye başladı geliyorum diyor kırmızı bayrak bugün kaset test yaptım tertemiz
Hayırlısı canım belli olmaz bakalım son ana kadar bekleyecez allahim hepimizi mutlu eder inşallahBenum karnım gürüldemeye başladı geliyorum diyor kırmızı bayrak bugün kaset test yaptım tertemiz
Amin canım inşallahHayırlısı canım belli olmaz bakalım son ana kadar bekleyecez allahim hepimizi mutlu eder inşallah
Benımde aynı yumurtlamadan berı hala sıcak basmaları kasıktan bacaga vurun ara ara agrı gogus agrısı hala devam ediyorKızlar belirtisi olan varmı benim sol tarafım ağrıyor gibi ama piskolojik diye geçiyorum çok değil arada girip çıkıyor
Benim sağ kasığımda ağrı var psikolojik değil çok net bi ağrı yumurtlamadan beri geçmedi sağ göğsümde de hassasiyet var ama ağrı tek taraflı olduğu için ümidim yok açıkçası genel bi kasık ağrım yok çok net sağ tarafKızlar belirtisi olan varmı benim sol tarafım ağrıyor gibi ama piskolojik diye geçiyorum çok değil arada girip çıkıyor
İki taraflımı oluyomus kasıktakı agrıBenim sağ kasığımda ağrı var psikolojik değil çok net bi ağrı yumurtlamadan beri geçmedi sağ göğsümde de hassasiyet var ama ağrı tek taraflı olduğu için ümidim yok açıkçası genel bi kasık ağrım yok çok net sağ taraf
Yok gibi ama daha erken zaten daha sonra pozitif olur inşallahKızlar beni kurt bastı dayanamadım bugün 8-9. Gün ama yok bir şey galiba Eki Görüntüle 3559947
İnşallah yaaYok gibi ama daha erken zaten daha sonra pozitif olur inşallah
Yani çoğu kişi öyle yazmış araştırdım baya da tek taraflı ağrı pek yokİki taraflımı oluyomus kasıktakı agrı
Benım arkadım hamıle kaldıgını sol kasıgındakı agrıdan ogrendı herkeste farklı görülebilr bence ümitsizliğe kapılmayalımYani çoğu kişi öyle yazmış araştırdım baya da tek taraflı ağrı pek yok
Bilemedim ya inşallah vardır yoksa kist felan oluşuyor herhalde çünkü baya ağrıyor iki üç gündürBenım arkadım hamıle kaldıgını sol kasıgındakı agrıdan ogrendı herkeste farklı görülebilr bence ümitsizliğe kapılmayalım
Çok zor bu ama bıraz boşvermeye çalışın kızlar başka şeylerle ugrasın ben oyle yapmya çalısıyorum yapabıldıgım kadarıyla yürüyeşe felan gıdıyorum hergunBilemedim ya inşallah vardır yoksa kist felan oluşuyor herhalde çünkü baya ağrıyor iki üç gündür
Düşündükçede başka belırtıler arıyoruz kendımızdeÇok zor bu ama bıraz boşvermeye çalışın kızlar başka şeylerle ugrasın ben oyle yapmya çalısıyorum yapabıldıgım kadarıyla yürüyeşe felan gıdıyorum hergun
Ah keşke mümkün olsa araştır araştır kafayı yiyorum herşeyi belirtiye yoruyorum valla bu bebek işinden psikolojik hasarlı çıkacağımÇok zor bu ama bıraz boşvermeye çalışın kızlar başka şeylerle ugrasın ben oyle yapmya çalısıyorum yapabıldıgım kadarıyla yürüyeşe felan gıdıyorum hergun
O zaman daha çok var yapma bekle tabi çok erken henüzYok 26 sı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?