Benim kullanan arkadaşıma da satan kadın yumurtlamadan en az 12 gün sonra test öneriyoruz demiş. Çok hassas diye satıp adete 2 gün kala test yapın demeleri çok manalı gelmedi banaBende de innovita vardı,yorumları hep güzel diye onu aldım ama umarım yanıltmaz.Ama testin satıcısı hep adet gününüzde yapın erken önermiyoruz yazmış
Awox iyi diye duydum bende bence Sabah yap daha garanti olurSabah artımed yaptım negatif çıktı şimdi akşam idrarıyla awox yapsammı sizce
Kesinlikle katılıyorum zaten varsa 2 gün kala normal testte de çıkar gibi geliyor banaBenim kullanan arkadaşıma da satan kadın yumurtlamadan en az 12 gün sonra test öneriyoruz demiş. Çok hassas diye satıp adete 2 gün kala test yapın demeleri çok manalı gelmedi bana
Benim kullanan arkadaşıma da satan kadın yumurtlamadan en az 12 gün sonra test öneriyoruz demiş. Çok hassas diye satıp adete 2 gün kala test yapın demeleri çok manalı gelmedi bana
Bat ne zamandı canım seninSabah artımed yaptım negatif çıktı şimdi akşam idrarıyla awox yapsammı sizce
13 tü ama geç yumurtladım 21. Gün oldu ona göre bakarsam 18 yada 19 u gibiBat ne zamandı canım senin
Çıkabilir o zaman erken gebelik testi. Benim de bat 24, 20 si deneyeceğim ilk testi13 tü ama geç yumurtladım 21. Gün oldu ona göre bakarsam 18 yada 19 u gibi
Aynen öyle kaset test alıp yapmaktan farkı neKesinlikle katılıyorum zaten varsa 2 gün kala normal testte de çıkar gibi geliyor bana
İnşallah çift çizgi görürsünüzÇıkabilir o zaman erken gebelik testi. Benim de bat 24, 20 si deneyeceğim ilk testi
Bence sabah yap tut kendini biraz sık dişiniDayanabilirsem sabaha dayanamazsam sahurda yapırım haber ederim kızlar
Ay hepimiz görelim allahımmm nüflennnnİnşallah çift çizgi görürsünüz
Ultra erken diyor bir de erken gebelikte değilErken gebelik testi deyince herhalde çok daha önce göstermesi gerekiyor.Demek ki erken değil de normal bir gebelik testi işlevi görüyor.Ovülasyon testlerini bu ay kullandım beğenmiştim gebelik testini hiç kullanmadım umarım kötü bir marka değildir
Çıkabilir artık ya 3-4 gün kalmış inaşallah pozitif görürüz hepimiz. Ben test gelene kadar beklemeyeceğim o da anca 3-4 güne gelir13 tü ama geç yumurtladım 21. Gün oldu ona göre bakarsam 18 yada 19 u gibi
Amiiinnnn inşallah kızlar şu mübarek günlerde hayırlı haberler alalımAy hepimiz görelim allahımmm nüflennnn
Ben artimedden 2 kere yalancı pozıtıf aldım kan verdım yoktu benım için o test husranBende geçen ay hiç bilmeden eczaneden aldığım o lanet testle pozitif gördüm emin olmak için 3 tane yaptım hepsi pozitifti kan verdim negatif. Muhteşem artimedüretene söylemek istediğim çok şey var. Ben kızımda 9 gün kala kaset testte silik gördüm ertesi gün kan verdim 72 çıktı ama markasını falan hiç hatırlamıyorum
Ben ovulasyon testlerınden memnunum gebelık testınde hep negatif gordum yalancı gormedım yanı ama benım takıp yaptırdım kadın 14 gun sonra sabah ilk idrarla yapmamı soyledı ama hassas oldugunu cok kişiden duydumBenim kullanan arkadaşıma da satan kadın yumurtlamadan en az 12 gün sonra test öneriyoruz demiş. Çok hassas diye satıp adete 2 gün kala test yapın demeleri çok manalı gelmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?