3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

6 gündür incir ve havuc kürünü deniyorum bir de innositol kullanıyorum 15 gündür bakalım artık tüm tuşlara basıyorum ama
Ya benim arkadaşım da bu pcostan muzdaripti bir hap verdi doktor yumurta geliştirici diye ikizleri oldu klomendi ismi ama o diyet falanda yaptı o ay 5 kg verdi hemen hamile kaldı eğer kilo fazlalığın varsa hemen ver bak anında hamile kalırsın bilinenin aksine sizin yumurtalarınız çok fazla genellikle ikiz oluyor bu yüzden allahım inşallah sana da nasip etsin bize de

Bir çok kişi yalancı pozitifle karşılaşmış o yüzden emin olamıyorum ya. Avox marka kullandım
Hayırlı olsun bence var sizde ben trendyoldan almıştım awox kuruma çizgisi çıkardı eczaneden aldım kuruma bile çıkarmadı negatifti sizinki bariz belli gibi

Ya evet o da aklıma geldi bi de daha 8 gun var cok erken cokması icin, persembe gunu hassas testten yapcam zaten varsa cıkar orda
Ben kızımı normal kaset testle 9 gün kala öğrendim, ertesi gün kan verdim 72 çıktı. Yanıltmıyor olabilir. Umarım vardır

Ben kızımı normal kaset testle 9 gün kala öğrendim, ertesi gün kan verdim 72 çıktı. Yanıltmıyor olabilir. Umarım vardır
Kuzum peki netligi nasıldı benımmı gibi miydi silikligi

Kızlar ne durumdasınız kımın ne kadar kaldı hepımız için çok heycanlıyım güzel haberler beklıyoruz

Benım kasık agrısı adet olcakmısım gıbı bı agrıya dondu gogus uçlarım daha da çok acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…