Ya benim arkadaşım da bu pcostan muzdaripti bir hap verdi doktor yumurta geliştirici diye ikizleri oldu klomendi ismi ama o diyet falanda yaptı o ay 5 kg verdi hemen hamile kaldı eğer kilo fazlalığın varsa hemen ver bak anında hamile kalırsın bilinenin aksine sizin yumurtalarınız çok fazla genellikle ikiz oluyor bu yüzden allahım inşallah sana da nasip etsin bize de6 gündür incir ve havuc kürünü deniyorum bir de innositol kullanıyorum 15 gündür bakalım artık tüm tuşlara basıyorum ama
Teşekkür ederim canımYou tube de Saraçoğlu incir havuc kürü yazarsan çıkarincir yumurtayı olgunlastirip havuç da çatlatiyor
Burdayız da elle tutulur hiçbirşey yokkiNerelerdesiniz kızlar hiç sesiniz çıkmıyor. Yok mu test yapan belirti yaşayan azıcık enerjiye ihtiyacımız var
Hayırlı olsun bence var sizde ben trendyoldan almıştım awox kuruma çizgisi çıkardı eczaneden aldım kuruma bile çıkarmadı negatifti sizinki bariz belli gibiBir çok kişi yalancı pozitifle karşılaşmış o yüzden emin olamıyorum ya. Avox marka kullandım
Teşekkür ederim 2 güne kesinleşirHayırlı olsun bence var sizde ben trendyoldan almıştım awox kuruma çizgisi çıkardı eczaneden aldım kuruma bile çıkarmadı negatifti sizinki bariz belli gibi
Ya bse dicem ben dün aksammyapmıstm testi smdi baktım ıkıncı cıGı hafif pembelesmıs alla alla yaBurdayız da elle tutulur hiçbirşey yokki
Canım bence vardır çünkü çok duydum saatler sonra öğrenenYa bse dicem ben dün aksammyapmıstm testi smdi baktım ıkıncı cıGı hafif pembelesmıs alla alla ya
Kuruma çizgisi olabilirYa bse dicem ben dün aksammyapmıstm testi smdi baktım ıkıncı cıGı hafif pembelesmıs alla alla ya
İnşşş kuzummCanım bence vardır çünkü çok duydum saatler sonra öğrenen
Ya evet o da aklıma geldi bi de daha 8 gun var cok erken cokması icin, persembe gunu hassas testten yapcam zaten varsa cıkar ordaKuruma çizgisi olabilir
Su damlatın diyolar bebekim sudan sonra gitmiyosa kuruma değildir belkiYa bse dicem ben dün aksammyapmıstm testi smdi baktım ıkıncı cıGı hafif pembelesmıs alla alla ya
Ben kızımı normal kaset testle 9 gün kala öğrendim, ertesi gün kan verdim 72 çıktı. Yanıltmıyor olabilir. Umarım vardırYa evet o da aklıma geldi bi de daha 8 gun var cok erken cokması icin, persembe gunu hassas testten yapcam zaten varsa cıkar orda
Kuzum boyle oldu su damlatınca bu senceSu damlatın diyolar bebekim sudan sonra gitmiyosa kuruma değildir belki
Kuzum boyle oldu su damlatınca bu sence
Kuzum peki netligi nasıldı benımmı gibi miydi silikligiBen kızımı normal kaset testle 9 gün kala öğrendim, ertesi gün kan verdim 72 çıktı. Yanıltmıyor olabilir. Umarım vardır
Senin testini çektiğin fotoğraf baya kaymış net belli olmuyor göremiyorum yani nasıl olduğunu o yüzden bir şey diyemeyeceğimKuzum peki netligi nasıldı benımmı gibi miydi silikligi
Persembe yeniden yapacamSenin testini çektiğin fotoğraf baya kaymış net belli olmuyor göremiyorum yani nasıl olduğunu o yüzden bir şey diyemeyeceğim
Senin bat benim gibi 24ü müydü canımPersembe yeniden yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?