- 6 Mart 2025
- 312
- 96
- 13
Ben 45 kiloyumBen 6 ay yaşadım kılon varsa oncelıkle kılonu ver en azından yuruyusunu yap ve vıtamınlerını kullan bide pcos varmı sizde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 45 kiloyumBen 6 ay yaşadım kılon varsa oncelıkle kılonu ver en azından yuruyusunu yap ve vıtamınlerını kullan bide pcos varmı sizde
Anladım hayırlısı olsun inşallah beklemekten Allahtan istemekten başka çaremız yok malesefBen 45 kiloyumvitaminlerim de var doktor iyi yumurta gelişsin diye vermişti kullanıyorum ama çok işe yaramadı pcos yok bende ben oğluma hamile kalmadan önce çok iyi her ay görürdüm yumurtlama ama ağustos ayında bi dış gebelik yaşadım sonra düzen hiç tutmadı malesef göremiyorum
Geçen hafta yaptığım testler ama öyle kopkoyu bir şey görmedimAnladım hayırlısı olsun inşallah beklemekten Allahtan istemekten başka çaremız yok malesef![]()
Evet malesf yumurtlama olmamış daha benım erken catladıgı için teste goremıyodum bu ay gordum şükürGeçen hafta yaptığım testler ama öyle kopkoyu bir şey görmedim
Evet işte benim de erkenden olurdu bu kadar sürmezdi ama olmadı artık neyse ben önce yumurtlama çaresine bi bakayım teşekkür edermEvet malesf yumurtlama olmamış daha benım erken catladıgı için teste goremıyodum bu ay gordum şükür
Hayır 2 gün sonra kan vermeyi düşünüyorum kesinlik içinBende ovulasyonla takip ettim benimde 22 si. Bu gün testim negatif çıktı tutamadım kendimi, sabah başka bir markayla tekrar edeceğim sende yapacak mısın sabah test
Hadi ya hayırlısı olsun inşallah bir daha ki ay güzel mesajınızı görürüzKızlar test yaptınız mı? Ben yaptımnegatif
Kaç gün var adete ben çizgi gördüm bayağı da duruyor ordaKızlar benım daha cok var ama bişeyler beni dürttü test yaptım çok çok sılık bı cızgı gordum bu testi yapıp yalancı poztof goren oldumu
8 gun var adeteKaç gün var adete ben çizgi gördüm bayağı da duruyor orda
Ay bende gördüm 8 gün varken böyle çıkıyorsa inşallah vardır gerçektenKızlar benım daha cok var ama bişeyler beni dürttü test yaptım çok çok sılık bı cızgı gordum bu testi yapıp yalancı poztof goren oldumu
Ya inşallah gercekten çok dua ettım gercekten yurekten isteyen herkes içinAy bende gördüm 8 gün varken böyle çıkıyorsa inşallah vardır gerçekten![]()
Kan verecek misin pekiYa inşallah gercekten çok dua ettım gercekten yurekten isteyen herkes için![]()
Ya daha erken dıye dusunuyorum bı kaç gun daha yapıcam gıne sonuç gorursem ozaman gitmeyi düşünüyorumKan verecek misin peki