Doğuma Hazırlık 3. Oglum geliyor (tahminler yanlis çıktı)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Vildan_mina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
427
350
33
Bugun kontrole gittim iki oglumun ustune bir kiz cok istiyordum ama doktor pipisine kadar gosterdi ve gozumle gorup emin oldum.
Burada nub teorisi konusunda herkes kiz demisti etrafimdaki herkes kiz kiz kiz kizin olacak diyordu o kadar umitlenmistim ki ruyamda erkek oldugunu gördüğüm halde.

Tabii icim burkuldu üzüldüm çünkü kiz olmasini cok istiyordum ama Yaradan bizden daha iyisini bilir saglicakla gelsin inşallah.

Kizi olanlara cok ozeniyordum ogullarimda az konusan surekli tartisan cocuklar hani eve nese getirecek bir kiz cocugum olsun isterdim ama nasip inşallah yinede nesemiz mutlulugumuz olur.
amin canım. eet haklısın oğlan çocuklarının ağzından laf kerpetenle alınıyor. kızlar bıcır bıcır. benim de bir oğlum var. şimdi ikinciye hamileyim. bakalım hayırlısı artık. daha 8. haftanın içindeyim. cinsiyet tahminine çok var. doğruyu söylemem gerekirse ben ultrasona baktığımda kese sağda mı solda mı onu bile anlamıyorum. çok saftrik bir hamileyim. o yüzden kendi kendime cinsiyet tahmini ile yapamıyorum. Allah sağlık versin ne diyelim.

Hayirli olsun canim...
Benim de 2. gebeligim ve 16. haftalarima kadar kiz denildi ...
Sevincimi tahmin edersin ama 19. haftamizda kesin erkek oldugunu ogrendik ..
Ayrintili usg de de onayladik :KK31:
Hayirlisi olsun ne diyelim yeter ki saglikli olsunlar :anneadayı::KK36:

Hayirli olsun canim...
yanlış tahminlerde de insan kendini alıştırıyor. bizim komşumuz dokuz ay erkek diye herşeyini bebeğin mavi aldı. doğum yaptı kızı oldu. kız bebiş maviler içinde büyüdü. ama pes artık insan koca bebeğin cinsiyetini anlamamaz mı?

amin canım. eet haklısın oğlan çocuklarının ağzından laf kerpetenle alınıyor. kızlar bıcır bıcır. benim de bir oğlum var. şimdi ikinciye hamileyim. bakalım hayırlısı artık. daha 8. haftanın içindeyim. cinsiyet tahminine çok var. doğruyu söylemem gerekirse ben ultrasona baktığımda kese sağda mı solda mı onu bile anlamıyorum. çok saftrik bir hamileyim. o yüzden kendi kendime cinsiyet tahmini ile yapamıyorum. Allah sağlık versin ne diyelim.
Hayirlisiyla kizin olur inşallah aslinda bu kadar kafama takacagimi ben bile tahmin etmemistim ama gece uzuntuden uyuyamadim :(

Hayirli olsun canim...
Bende bundan korktugum için sormadim daha once ama bu sefer ekranda parmagiyla gosterdi doktor bak bu pipisi dedi ekografiden hicbirsey anlamayan ben bile emin oldum oglan olduguna

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah. İnsan hem kızı hem oğlu olsun istiyor tabi ama en önemlisi bahtı, sağlığı iyi olsun inşallah.
Maddi ve manevi gücünüz varsa koruyucu aile olmanızı öneririm. Allah hepimize böyle hayırlı bir şeyi nasip eder inşallah.

Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ..:KK9::nazar::KK200:
Rabbim bizlerede hayırlı evlatlar versin :KK46::KK54:
Kız bebek çook seviyorum bende , sağlıklı olsun yeter :KK200:
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :KK68::KK46:

yanlış tahminlerde de insan kendini alıştırıyor. bizim komşumuz dokuz ay erkek diye herşeyini bebeğin mavi aldı. doğum yaptı kızı oldu. kız bebiş maviler içinde büyüdü. ama pes artık insan koca bebeğin cinsiyetini anlamamaz mı?

Arkadasinin durumu daha kotuymus be canim...
Ayyyyy oyle birsey olsa dna testi falan isterdim ben herhalde :)
Inanmazdim o cocugun benim olduguna :)
Anne resmen sok yasamis :)
Saglikli sekilde sen dd kucagina alirsin ins. canim ♡

Benimde iki oglum var. Ucuncusu de supriz olmustu. Neden bilmiyorum yine erkek hissettim ve oyleydi cok sevinmistim. Sonra 5 aylikken kaybettim oglumu. Illa kizim olsun demedim. Zaten iki cocuk yetiyor. Ucuncusu kalsin ;) ev erkek yurduna dondu.

Kiz anne icin iyidir ama oglan cocuk gercekten cok zor :KK43:
öyle deme canım.
evlat (kız ya da erkek) anne için iyidir.
senin kendi oğulların başkalarının kızlarından daha yakın sana, çünkü o senin canının içinde büyüyen canın evladın.
benim de ikinci kızım geliyor, düşünüyorum hangi başka çocuğa değişirim evlatlarımı, canımın içinde büyüyen yavrularımı, değişmem.
gözünüzün aydınlığı olsun oğulların, evlatların.

Arkadasinin durumu daha kotuymus be canim...
Ayyyyy oyle birsey olsa dna testi falan isterdim ben herhalde :)
Inanmazdim o cocugun benim olduguna :)
Anne resmen sok yasamis :)
Saglikli sekilde sen dd kucagina alirsin ins. canim ♡
inşallah canım teşekkür ederim. Allah hepimize bebişlerine sağlıkla kavuşmayı nasip der inşallah

Back
X